Şimdi Ara

AVEA HATTA ULAŞILAMIYOR SONRADA MEŞGUL DİYOR (TEL AÇIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SORUNLU BÖLGELERDE ve bazı yerlerde telefon açık çekiyor ve arayan kişiye önce ulaşıla(ulaşılamıyor anonsu)ardında numara meşgul diyor başka bu sorunu yaşayan var mı?

müşteri hizmetlerine durumu ilettim bana yönlendirme iptal kodlarını yapdıyor ##002# ve diğerleri sonra şebeke seçminizi el ile yapın diyor (ne alakası var sa) hatta tuttu sonra inceledi durum bilgimiz dahilinde dedi en kısa sürede düzelecekmiş sözle

(müşteri hizmetlerini 05554441500 arayınca şabeke içi dakikadan düşüyodu şimdi kontörden düşüyor bide 05054441500 arayacağım o zamn nasıl düşecek )

• evet hepsibirleşme vodafone'a geçmeden önce kız arkadaşımla avea kullanıyordum ve bahsettiğin sorunları çok iyi bilirim bizzat yaşıyordum şimdi vodafone ile mutluyum açıkçası
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

evet hepsibirleşme vodafone'a geçmeden önce kız arkadaşımla avea kullanıyordum ve bahsettiğin sorunları çok iyi bilirim bizzat yaşıyordum şimdi vodafone ile mutluyum açıkçası

ÖNCEDEN ulaşılamıyor diyordu ama anında numara meşgul uyarısı gelmiyordu
  • vodafone ve turkcell şebeke kalitesi konusunda kusura bakmayın ama aveayı solladı gitti...avea da haala böyle sorunlar yaşanıyor olması çok üzücü
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

vodafone ve turkcell şebeke kalitesi konusunda kusura bakmayın ama aveayı solladı gitti...avea da haala böyle sorunlar yaşanıyor olması çok üzücü

tahminim 3 g yüzünden olabilr
  • quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

evet hepsibirleşme vodafone'a geçmeden önce kız arkadaşımla avea kullanıyordum ve bahsettiğin sorunları çok iyi bilirim bizzat yaşıyordum şimdi vodafone ile mutluyum açıkçası

hem ulaşılamıyor hemde meşgul uyarısını sıklıkla yaşıyordum
  • Öyle yada böyle

sabah 5 akşam 5

30 günlüğüne 55 kontör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

hem ulaşılamıyor hemde meşgul uyarısını sıklıkla yaşıyordum

bende yeni başladı önce aradığınız diyor ardından hemen numara meşgul
  • Bu olay benim de başıma gelmişti, hatta sikayetvar'a yazmıştım, beni aradılar ama sonuç sıfır. yok baz istasyonunda sorun varmış, en kısa sürede düzelteceklermiş vs. bir sürü saydılar saydılar kapattılar. Ayrıca forumda bi arkadaş bunun videosunu çekip koymuştu aveda böyle bir sorun var diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Öyle yada böyle

sabah 5 akşam 5

30 günlüğüne 55 kontör

En güzeli. Beleşten konuşuyosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hekim18

Bu olay benim de başıma gelmişti, hatta sikayetvar'a yazmıştım, beni aradılar ama sonuç sıfır. yok baz istasyonunda sorun varmış, en kısa sürede düzelteceklermiş vs. bir sürü saydılar saydılar kapattılar. Ayrıca forumda bi arkadaş bunun videosunu çekip koymuştu aveda böyle bir sorun var diye.

o video başka bu başka bu yeni çıktı videoda ulaşılamıyordan sonra meşgul uyarısı vermiyor bundan ulaşılamıyor ardından nnumara meşgul diyor
  • Bu bedava olayı başlayalı beri bu sorun çıkmaya başladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirt

Bu bedava olayı başlayalı beri bu sorun çıkmaya başladı.

3g davasıda aynı zaman başladı ortalık karıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.