SORUNLU BÖLGELERDE ve bazı yerlerde telefon açık çekiyor ve arayan kişiye önce ulaşıla(ulaşılamıyor anonsu)ardında numara meşgul diyor başka bu sorunu yaşayan var mı?
müşteri hizmetlerine durumu ilettim bana yönlendirme iptal kodlarını yapdıyor ##002# ve diğerleri sonra şebeke seçminizi el ile yapın diyor (ne alakası var sa) hatta tuttu sonra inceledi durum bilgimiz dahilinde dedi en kısa sürede düzelecekmiş sözle
(müşteri hizmetlerini 05554441500 arayınca şabeke içi dakikadan düşüyodu şimdi kontörden düşüyor bide 05054441500 arayacağım o zamn nasıl düşecek )
evet hepsibirleşme vodafone'a geçmeden önce kız arkadaşımla avea kullanıyordum ve bahsettiğin sorunları çok iyi bilirim bizzat yaşıyordum şimdi vodafone ile mutluyum açıkçası
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_(87)
evet hepsibirleşme vodafone'a geçmeden önce kız arkadaşımla avea kullanıyordum ve bahsettiğin sorunları çok iyi bilirim bizzat yaşıyordum şimdi vodafone ile mutluyum açıkçası
ÖNCEDEN ulaşılamıyor diyordu ama anında numara meşgul uyarısı gelmiyordu
vodafone ve turkcell şebeke kalitesi konusunda kusura bakmayın ama aveayı solladı gitti...avea da haala böyle sorunlar yaşanıyor olması çok üzücü
quote:
Orjinalden alıntı: sevimlican
vodafone ve turkcell şebeke kalitesi konusunda kusura bakmayın ama aveayı solladı gitti...avea da haala böyle sorunlar yaşanıyor olması çok üzücü
tahminim 3 g yüzünden olabilr
quote:
Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_(87)
hem ulaşılamıyor hemde meşgul uyarısını sıklıkla yaşıyordum
hem ulaşılamıyor hemde meşgul uyarısını sıklıkla yaşıyordum
bende yeni başladı önce aradığınız diyor ardından hemen numara meşgul
Bu olay benim de başıma gelmişti, hatta sikayetvar'a yazmıştım, beni aradılar ama sonuç sıfır. yok baz istasyonunda sorun varmış, en kısa sürede düzelteceklermiş vs. bir sürü saydılar saydılar kapattılar. Ayrıca forumda bi arkadaş bunun videosunu çekip koymuştu aveda böyle bir sorun var diye.
quote:
Orjinalden alıntı: s.volkan
Öyle yada böyle
sabah 5 akşam 5
30 günlüğüne 55 kontör
En güzeli. Beleşten konuşuyosun.
quote:
Orjinalden alıntı: Hekim18
Bu olay benim de başıma gelmişti, hatta sikayetvar'a yazmıştım, beni aradılar ama sonuç sıfır. yok baz istasyonunda sorun varmış, en kısa sürede düzelteceklermiş vs. bir sürü saydılar saydılar kapattılar. Ayrıca forumda bi arkadaş bunun videosunu çekip koymuştu aveda böyle bir sorun var diye.
o video başka bu başka bu yeni çıktı videoda ulaşılamıyordan sonra meşgul uyarısı vermiyor bundan ulaşılamıyor ardından nnumara meşgul diyor
Bu bedava olayı başlayalı beri bu sorun çıkmaya başladı.
quote:
Orjinalden alıntı: kadirt
Bu bedava olayı başlayalı beri bu sorun çıkmaya başladı.
3g davasıda aynı zaman başladı ortalık karıştı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme