Şimdi Ara

Avea Hattım Yanlışlıkla Vodafone'a Taşınmış?.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim avea hattım var.16 Aralık akşamı telefonuma gelen bir mesajla hattımın 18.12.2009 tarihinde saat 00:29 da Vodafone taşınacağını öğrendim.Fakat ben numara taşınması için herhangi bir başvuruda bulunmadım.Ertesi gün Vodafone bayisine gittim ve olayın şu şekilde olduğunu öğrendim.

Aynı isim ve soyisimli bir vatandaş numara taşıma işlemini yapmış fakat yanlışlıkla benimki taşınmış.Ben oradaki kişilerle konuştuğumda suçun Aveada olduğunu çünkü numara taşınmadan önce kimlik bilgilerinin onayını taşınan operatör onayladıktan sonra yapılıyormuş.Neyse avea bayisine gittim.Bizim yapabileceğimiz birşey yok müşteri hizmetlerini arayın dediler.Aradım.Konuyu güzelce anlattım.Bana söylediği şey sahtecilik formu doldumam gerektiğiydi.Bende avea bayisine gittim.Sahtecilik formu doldurmam gerektiğini söyledim.Öyle bir form yokmuş ellerinde sonra bana bilgisayardan bir karar gösterdiler.Kısaca yazan kimlik sahteciliği için savcılığa başvurmam gerektiği imiş.Şu anda hattım kapanmış durumda.

Sizce operatör hakkında tazminat davası tarzında suç duyurusunda bulunsam haklı olurmuyum?Lütfen görüşlerinizi ve benim gibi bu şekilde bir olayla karşılaşan varsa ne yaptığını anlatabilir mi?Teşekkürler.

• yurtdışında olsan güzel bir pay koparabilirsin ama TR de en fazla 150 kontör yüklerler bedava dk filan verir kapatırlar konuyu
  • Merhaba Rugan035,
    bendede ayni durum oldu.
    sadece operatorler farkli. ben vodafone uyesiydim. dun bir mesaj geldi. 20.12.2009 yani yarin sabah saat 07.47 de numaraniz avea ya tasinacaktir diye.
    bende musteri izmetlerini aradim. ayni cevap biz degil avea musteri hizmetlerini arayin dediler. ardindan onlari aradigimda birsey yapamayacaklarini savciliga basvurmami soylediler. bende yarin kadikoy savciligina basvurucam. bakalim ne olucak. senide haberdar ederim. bu arada hattin tasindiktan sonra numarani aradiginda ne cevap aliyorsun. hat kapalimi acikmi?
  • numara tasımak icin telefon numarasınıda istemiyorlarmı senin hem adın hemde telefon numaran aynı olması lazım o kisi ile ki buda nasıl mumkun oluyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

numara tasımak icin telefon numarasınıda istemiyorlarmı senin hem adın hemde telefon numaran aynı olması lazım o kisi ile ki buda nasıl mumkun oluyor anlamadım

adam numarayı okumakla uğraşmıyıp isimden search edip taşımıştır numarayı
  • @kutsay

Kardeş gerçekten çok saçma bir durumla karşı karşıyayız.Neyin peşindeler anlamıyorum ama bu taşıma işini eline yüzüne bulaştırdılar.Birşeyi de düzgün yapsalar şaşıracaağım zaten.Bende pazartesş gideceğim savcılığa bende yazarım.

@Takao

Evet sadece isim ve soyisim aynı olmasında bu işlemi yapıyorlar.Zaten sadece kimlik numarasına baksalar böyle sorunlar olmaz.

Ayrıca bugün tekrar aveaya hattımı taşıdım.Mobil öğrenci olmam içinde 50 kontör hesabımdan düşecekler.Yaptıkları işin faturasınıda bize yüklüyorlar.Ne saçma iş ya.
  • @rugan035

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/465444 bu linkte benzer bir durumdan dolayi sikayet edilmis 2 gun icinde islem yapilmis. bende sikayet ettim. belki bir ise yarar. herhalukarda yarin sabah savciliga basvurucam.
  • @rugan035

avea musteri hizmetlerini aradim. hatti bloke etmek istedigimi soyledim. bloke ettiler. daha sonra hattimin hangi bayi tarafindan aktive edildigini sordum. hemen soylediler. benim hattim deha bilisim avea bayisi tarafindan aktive edilmis. yani birisi deha bilisime gidip benim evraklarimi kullanmis. yada deha bilisimde biri bu evraklari kullanmis. sonucta bayier kelle basina numara tasimada 15 tl kazaniyorlar. 100 kisiye boyle yapsalar 1500 tl olur.

deha bilisimin adresini veriyorum. sende bir sor ayni yermi aktive etmis senin sim karti yoksa baska bayimi?

kasif acar cd. no:39 pk:10200 bandirma balikesir (ben istanbul kadikoydeyim)
  • Bu hat taşıma işini çok karıştırdılar, operatörler arasında bir fark vardı o farklan çokta güzel oldu.

Ayrıca bana göre vodafone'un suçu. Dava açarsan kesin kazanırsında dava için ne kadar harcarsın, ne kadar sürede sonuçlanır vs. vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.