Şimdi Ara

avea her yöne sınırsız da kötüye kullanımdan dolayı 60 TL ara fatura ücreti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bizim burda bir telefoncu avea her yöne sınırsız hat alıp turkcell arankazan kampanyasından faydalanıyormuş..bir kere adres teyidi bahanesiyle hattını aramaya kapatmışlar...ikametgah belgesi gönderince açmışlar..kendisiyle bugün biraz önce konuştum.avea tarifeyi kötüye kullandığından hattına 60 TL ara fatura ücreti kesmiş...yatırmazsa hakkında yasal işlem başlatılacakmış...kampanyadan yararlananlara duyurulur...(dikkatli olun...)

• bence tamamen avea nın kötüye kullanımları önlemek için uydurduğu yalanlar silsilesi.Yakında manavı Ahmet bey ile Bakkalı Cafer beye kötü kullanımdan dolayı ceza gelenler artarsa hiç şaşırmam...
  • Eğer gerçekse, ellerine sağlık (avea nın)...

fakat bunun gerçekliğini anlamak çok zor değil, arankazan başlığına düşer yarın, eğer gerçekse ...
  • Bence bu tarifeden Aveanın başı daha çok ağrıyacak
  • quote:

milanger
    arkadaşlar bizim burda bir telefoncu avea her yöne sınırsız hat alıp turkcell arankazan kampanyasından faydalanıyormuş..bir kere adres teyidi bahanesiyle hattını aramaya kapatmışlar...ikametgah belgesi gönderince açmışlar..kendisiyle bugün biraz önce konuştum.avea tarifeyi kötüye kullandığından hattına 60 TL ara fatura ücreti kesmiş...yatırmazsa hakkında yasal işlem başlatılacakmış...kampanyadan yararlananlara duyurulur...(dikkatli olun...)

günde 3,5 saat arama yapıp, yarım saatte diğer operatörlerden (turkcell-vodafone-avea) çağrı alıyorum.
    normal kullanıyorum izlenimi vermeye çalışıyorum.
    sizin tanıdık ne yapmış acaba.
    ilk kapatmanın ardından ikametgah belgesi ile benim hattımı da açtılar. sonrasında 3000 dakika daha arama yaptım. herhangi birşey olmadı.
    ama hergün yarım saat diğer operatörlerden farklı zamanlarda aranıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

günde 3,5 saat arama yapıp, yarım saatte diğer operatörlerden (turkcell-vodafone-avea) çağrı alıyorum.
    normal kullanıyorum izlenimi vermeye çalışıyorum.
    sizin tanıdık ne yapmış acaba.
    ilk kapatmanın ardından ikametgah belgesi ile benim hattımı da açtılar. sonrasında 3000 dakika daha arama yaptım. herhangi birşey olmadı.
    ama hergün yarım saat diğer operatörlerden farklı zamanlarda aranıyorum.

bilal abi onu sordum...her yarım saatte bir(bazen 1 saati bulduğu oluyor dedi)sadece kullandığı turkcell hattını arıyomuş ve başka arayan kimsesi yokmuş..."ben çok belli ettim,diğer telefoncu arkadaşlarımda kampanyadan yararlanıyor ama onlar böyle yapmamış dedi.bir de 60 TL lik ara fatura ücretini ödedikten sonra ve bundan sonraki gelecek faturayı da ödedikten sonra avea hattını kötüye kullanımdan dolayı iptal edecekmiş.yani faturalarını ödese bile hattı gene iptal olacakmış...o yüzden kampanyadan yararlanan arkadaşlar dikkatli olsun diye bende konu açıyım dedim...bu abimin başına gelenler diğerlerinin başına gelmesin...

• bizim buralarda bir söz var yiyemeyeceğin lafın altına girme diye (farklı versiyonları da var da ben böyle çevirdim) avea'nın yaptığı bu, senin altyapın yok bişeyin yok sınırsız tarife koyoyrsun sonra da sınır koyuyorsun yaptığı saçmalık. kaç aydır bu piyasada, kamu hatlarından da çok başları yandı sonra polislere falan sınırlandırma getirdiler. tecrübesiz de değil türk insanının profilini az çok biliyor, sırf rekabet amaçlı intihar etmeye gerek yoktu bence, aveya yaptı yapacağını şimdi de sıvıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapılacak en büyük iş diğer operatörlerde olan aran kazan servislerinin kaldırılması devlet buna el atmalı o zaman bunların hiç biri olmayacaktır
  • Aran kazan neden kalksın..

Turkcell diğerleri gibi versin kontörleri yani sadece hediye sorun felan kalmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Aran kazan neden kalksın..

Turkcell diğerleri gibi versin kontörleri yani sadece hediye sorun felan kalmaz.

veya dediğin gibi olsun sonuçta işe ticaret karışıyor turkcellin yaptığıda tarifeyi baltalamaktan başka birşey değil
  • aslında rekabet çok iyi oluyor karlı çıkan vatandaş oluyor da bazı şeyleri afedersiniz b.kunu çıkartıyoruz. çok fazla istismar ediliyor bu tür kampanyalar. kamu hatları ilk çıktığında neler yapıldı biliyoruz. avea vatandaş için değil müşteri sayısını artırmak turkcell'den koparabildiği kadar müşteri kazanmak istiyor ama altyapısı buna uygun değil malesef
  • bakıyorumda işi ticarete dökenler yusuf yusuf pozisyonuna geçmiş yok bana bişey olur mu yok olmaz mı ...ne demişler para için doğru yoldan sapma
  • turkcell, vodafone ve avea üçlüsü sayesinde yüzlerce, binlerce liralık kontör kazanıyor forumdaşlarımız.
    iletişimde özgürlük bu olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 17 Mart 2009; 10:16:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.