Şimdi Ara

AVEA ile Hepsiburada'da yapılan 100 TL'lik alışverişe 25 TL indirim. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
29
Favori
62.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanamayacak olan arkadaşlardan benden 1 adet kod rica ediyorum. Özel mesaj olarak gönderirseniz çok memnun olurum.
  • Kampanyaya katılım mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacak olup 5060’a gönderilen kısa mesajlar KDV ve ÖİV dahil 33,25 kuruş olarak ücretlendirilir. DİYOR.
    33TL 25 KRŞ MU? ÇÖZEMEDİM
    25 TLLİK indirim için 33 tl 25 krş mu ödenecek gibi bir ibare yazılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: geecce

Kampanyaya katılım mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacak olup 5060’a gönderilen kısa mesajlar KDV ve ÖİV dahil 33,25 kuruş olarak ücretlendirilir. DİYOR.
    33TL 25 KRŞ MU? ÇÖZEMEDİM
    25 TLLİK indirim için 33 tl 25 krş mu ödenecek gibi bir ibare yazılmış

Sms ücreti hocam o sms gonderildiginde tutar duser ztn hattindan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teen wolf -- 13 Mayıs 2014; 10:52:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 33 tlmi ?
    25 krş mu?
  • Bana 2 kod gönderecek arkadaşa sms ücretini (1 tl.) göndermeye hazırım.
  • 4 tane lastik alacağım. 4 adet koda ihtiyacım var. Yardımcı olacak arkadaş varsa özelden msj atarlarsa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
  • geecce kullanıcısına yanıt
    33 kurus hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: teen wolf

33 kurus hocam

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escaper

Aynı numarayla birden fazla kod alabiliyormuyuz acaba?

yasss:)
  • microsd kart alayım dedim. diğer sitelerde 51-52 tl. aynı kart burada 59tl. fiyatları diğer sitelerden kontrol edin, hb %15-20 daha kazık.

efektif fayda %5 olduktan sonra sırf 25/125 çek verdiler diye alışveriş yapmak mantıksız
  • Tablet aldım 25 TL ilaç gibi geldi. Üstelik 9 taksitte cabası. Bugün kampanya arıyordum iyi denk geldi. Tablette indirime girmişti :))

Artes Q972 tavsiye edilir en iyi fiyat performans tableti. 379 TL 4 çekirdekli işlemci 2 gb ram 8 çekirdekli ekran kartı Retina Ekran 25 tl indirimle kargo dahil 361,46 TL Ye geldi :))

• aynı telefonumla 2 kez gönderdim sms2 kez farklı kod geldi.. ikisi de kullanılabiliniyor mu acaba..;??
  • aynı kişi birden fazla kod alabiliyorsa fazla kod alabilenden 1 adet rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

aynı kişi birden fazla kod alabiliyorsa fazla kod alabilenden 1 adet rica ediyorum.

aldık ama kullanılabiliyor mu daha denenmedi..
  • Bir adet elidor alana Vidal Sassoon VSST2955E Saç Düzleştirici 10 TL belki almak isteyen olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

aynı kişi birden fazla kod alabiliyorsa fazla kod alabilenden 1 adet rica ediyorum.

aldık ama kullanılabiliyor mu daha denenmedi..

Neden kullanılamasın yahu ? Zaten 2 ayrı mesaj atınca 2 farklı kod gelmesi çok normal değil mi ? Aynı kod gelmesini mi beklerdin ?

Ekleme : Aynı telefonla ve aynı hepsiburada kullanıcı girişi ile aynı visa kredi kartı ile 4 tane lastik aldım. Her birisi için birer kez mesaj gönderip, 4 FARKLI kod ile satın aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan_mersin -- 13 Mayıs 2014; 17:24:13 >
  • Cinemaximum koduyla takas yapan varmı istediği kadar kod vereyim

• kullanmayacak olan varsa koda talibim
  • arkadaşlar 100 liralık sepet oluşturup kodu girsek sepet 75 tl mi oluyor yoksa 125 liralık alışveriş mi yapmak gerekiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prisonerofazkaban

arkadaşlar 100 liralık sepet oluşturup kodu girsek sepet 75 tl mi oluyor yoksa 125 liralık alışveriş mi yapmak gerekiyo

100 liralık aldığınızda kodla 75 e düşüyor, 75 tl ye alabiliyorsunuz ama kargo ücretli.
    Kargo parasıda vermek istemiyorum diyorsanız bu defa 75 lirayı 100 lira yapacaksınız. Sonuçta bedava karo için 125 TL lik alışveriş listeniz olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.