Şimdi Ara

AVEA ile Hepsiburada'da yapılan 100 TL'lik alışverişe 25 TL indirim. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
29
Favori
62.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok benimki 24x32 cm tavaydı. tavanın karşılıklı iki tutamağı var. yanında birde korkmaz çaydanlık almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulcelik

yok benimki 24x32 cm tavaydı. tavanın karşılıklı iki tutamağı var. yanında birde korkmaz çaydanlık almıştım.

Tamam simdi anladim, ben tencere sandim uzun tutamagi ariyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

ARABA LASTİĞİ satılıyor mu indirimli, çekle beraber iyi fiyata alalım.

Sayfalarca okuyun demiyoruz ama en azından azıcık yukarıya bakın,defalarca yazdık artık bunları. Ben de yazdım biraz yukarıda.
  • 95CTTB9HN4C ben kullanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

quote:

Orijinalden alıntı: prisonerofazkaban

arkadaşlar 100 liralık sepet oluşturup kodu girsek sepet 75 tl mi oluyor yoksa 125 liralık alışveriş mi yapmak gerekiyo

100 liralık aldığınızda kodla 75 e düşüyor, 75 tl ye alabiliyorsunuz ama kargo ücretli.
    Kargo parasıda vermek istemiyorum diyorsanız bu defa 75 lirayı 100 lira yapacaksınız. Sonuçta bedava karo için 125 TL lik alışveriş listeniz olacak.

VISA ile bedava kargo kampanyası için sepet tutarının 100 TL olması yeterli. 25 TL indirim düşünce 75 TL'ye sipariş verebilirsiniz. Bizzat denenmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

quote:

Orijinalden alıntı: prisonerofazkaban

arkadaşlar 100 liralık sepet oluşturup kodu girsek sepet 75 tl mi oluyor yoksa 125 liralık alışveriş mi yapmak gerekiyo

100 liralık aldığınızda kodla 75 e düşüyor, 75 tl ye alabiliyorsunuz ama kargo ücretli.
    Kargo parasıda vermek istemiyorum diyorsanız bu defa 75 lirayı 100 lira yapacaksınız. Sonuçta bedava karo için 125 TL lik alışveriş listeniz olacak.

VISA ile bedava kargo kampanyası için sepet tutarının 100 TL olması yeterli. 25 TL indirim düşünce 75 TL'ye sipariş verebilirsiniz. Bizzat denenmiştir

Ayrica illa visa kartla alisverisi tamamlamaniz gerekmiyor, visa kampanyasina katildiktan sonra mastercard ile de odeme yapilabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karti -- 16 Mayıs 2014; 0:31:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: butcher1907

95CTTB9HN4C ben kullanmıyorum

Sanırım kullanılmış

• Çek düşünce kargo çıkıyor. Ben de çok denedim. Yani yukarda arkadaşın dediği gibi 125tl olması gerekiyor

Muhtemelen size 75tl ve üzeri alışverişlerde kargo bedavalı bir ürün aldınız. Mesela spor bölümünde 75tl ve üzeri kargo yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

Orijinalden alıntı: butcher1907

95CTTB9HN4C ben kullanmıyorum

Sanırım kullanılmış

Ben direk yazdım gelen mesajı ama bi arkadaş kullanmış demekki kullanan arkadas kullandığını söylerse iyi olur

• Avea hattımla mesaj hattım sadece Woops'lular yararlanabilir diye mesaj geldi.
  • Iyiymiş. Dursun kodumuz bakalım cebimizde. Iyi bir şey bulursak kullanırız.
  • Kod satabilecek olan yok mu arkadaşlar 2 adet lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral-18

Kod satabilecek olan yok mu arkadaşlar 2 adet lazım.

çek satış takas bölümünde 1 tl den satılıyor.

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=448393

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 16 Mayıs 2014; 10:13:43 >
  • cek kullanip aldigimiz urunu begenmedigimizden yada kusurlu yanlis urun gonderiminden iade ettikten sonra cekimin de tekrar taninlanmasini istemistim.. cekler yuklendi ama alt limiti yoktu. :-) :-) iki al bi odeyle iki tshort bedava gelmisti..
    iadenizden sonra ceklerinizi geri isteyebilirsiniz.. ama abartmayalim lutfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

Avea hattımla mesaj hattım sadece Woops'lular yararlanabilir diye mesaj geldi.

aynen banada geldi baska bir hatdan, woopslu olmayip gelen ceki kullanan var son bi kac gunde?

• Kullanmadığınız kod varsa özelden gönderebilir misiniz?
    Saygılar.
  • Arkadaşlar çek kampanyasından kazanılmış ama kullanım tarihi geçtiği için geçersiz olan çeki kullanmak mümkün mü?
    Müşteri hizmetlerini arasam tekrar aktif yapabilirler mi?
    Tarihlerini geçirmişim nasıl aklımdan çıktı anlamadım
  • KULLANMAYACAK VARSA BANA ÖZELDEN YOLLAYABİLİR Mİ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

Avea hattımla mesaj hattım sadece Woops'lular yararlanabilir diye mesaj geldi.

aynen banada geldi baska bir hatdan, woopslu olmayip gelen ceki kullanan var son bi kac gunde?

Bende gönderdim avealı hattımdan mesaj.
    Sadece woops üyeleri yararlanabilir diye mesaj geldi.
    Birde WOOPS yazıp 4545 e mesaj gönderip ücretsiz üye olabilirsiniz diyor.
    Akıllı kamudayım ben. Buraya üyelikte ne demek oluyor.
    Biz yararlanamayacakmıyız arkadaşlar bu kampanyadan.
    10 yılı aşkın aveadayım. 3 aydır aveada olanlar yaralanıyor, biz yararlanamıyoruz yazıklar olsun aveaya
  • Çek takas satış ta 1 tl ye kod satılıyor arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.