Şimdi Ara

AVEA ile Hepsiburada'da yapılan 100 TL'lik alışverişe 25 TL indirim. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
29
Favori
62.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 adet lava dokum tencere 24cm ve 1 adet philips marka 550w blenderı 104 tl ye aldim, avantajix de cabasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacak bir şey bulamıyorum, sırf almak için de alış veriş saçma geliyor..

Ilginc olan neden Prima Premium Care satışı yok, olsaydı En azından bez stoklardık

• quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

quote:

Orijinalden alıntı: prisonerofazkaban

arkadaşlar 100 liralık sepet oluşturup kodu girsek sepet 75 tl mi oluyor yoksa 125 liralık alışveriş mi yapmak gerekiyo

100 liralık aldığınızda kodla 75 e düşüyor, 75 tl ye alabiliyorsunuz ama kargo ücretli.
    Kargo parasıda vermek istemiyorum diyorsanız bu defa 75 lirayı 100 lira yapacaksınız. Sonuçta bedava karo için 125 TL lik alışveriş listeniz olacak.

Kargoya para vermektense bisiler daha almak mantikli

• karaumut22 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

aynı kişi birden fazla kod alabiliyorsa fazla kod alabilenden 1 adet rica ediyorum.

aldık ama kullanılabiliyor mu daha denenmedi..

Neden kullanılamasın yahu ? Zaten 2 ayrı mesaj atınca 2 farklı kod gelmesi çok normal değil mi ? Aynı kod gelmesini mi beklerdin ?

Ekleme : Aynı telefonla ve aynı hepsiburada kullanıcı girişi ile aynı visa kredi kartı ile 4 tane lastik aldım. Her birisi için birer kez mesaj gönderip, 4 FARKLI kod ile satın aldım.

guzelmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• elinde fazla kod olan bir arkadaş gönderirse sevinirim.
  • Bu kod isteme nedir ya konuyu kirletiyorsunuz, hic mi aveali tanidiginiz yok.

• Çek satis bolumunde satiliyor ordan alin yararina verenlere lafim yok ama 33 kurus sms ücreti aliyor o yuzden bi cok kisi satiyor

• ne alalım diye soranlara. tasarımını begendiyseniz 109tl ye nautica saat var.http://www.hepsiburada.com/liste/nautica-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=san12624g&categoryId=25008404
    kendi adıma alcak bişey bulamadım. ihtiyaçlarım çerçevesinde bakındım.
  • ARABA LASTİĞİ satılıyor mu indirimli, çekle beraber iyi fiyata alalım.
  • bu visa 100 üzeri bedava için kart bilg. verip indirimi tanıttık ama benim vısa iş bankası çok uğraştım çekmedi heralde sorun vardı bnde mastercard lı k.kartımdan çektim hemde 125 üzeri avea yı kullanabildim heralde visa olayından iptal falan olmaz!!
  • Bez fiyatları nasıl? Yok mu sıcak fırsat?
  • lava demir döküm tava alıpta ürünü defolu çıkan var mı? ben iade ediyorum. sap birleşim yerinde döküm hatası var.
  • Avea hattıma 1 tl gönderebilecek olan varmı gönderim ücretiyle birlikte hesabınıza ödeme yaparım.
  • bulcelik B kullanıcısına yanıt
    Bende aldim kapakta ufak tefek hatalar var fakat demir dokum boyle olur diye biliyorum. Cok goze batmadikca sikinti yapmayin.

• karti K kullanıcısına yanıt
    uzun tutamağın dip tarafı hatalı. bir kaç kullanımda çatlayabilirdi. döküm kolay kırılır. zaten oldukça ağır.neyse başka bi yerden alıcaz artık. iade ettim. bu arada 25 tl çekimde yanmış oluyor galiba. bakalım ne kadar iade edecekler. diğer ürünü yollamadım.
  • İhtiyacı olanlar için lava döküm tencere 24 cm indiirmli 80 TL,ihtiyacınız olan başka bir ürünü ekleyerek bu almanızı tavsiye ederim.
    Çekin yanmaz. Diğer ürüne yansıyan çek oranı düşürülerek yeni çekin tanımlanır ve muhtemelen de alt limitsiz olur. İade kabulünden sonra çekin yansımazsa müşteri hizmetlerine mesaj at. Hemen yansıtıyorlar.
    Uzun tutamak neresi anlayamadim ama talihsiz olmus adiniza uzuldum, benim sikinti kapakta sanirim yere dusurmusler kenarda ezik var ufak. Ben lava tencere ve philips blender aldim. 104 tl odedim. Tencere faturada 64 tl blender ise 40 tl olarak gozukuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Çekin yanmaz. Diğer ürüne yansıyan çek oranı düşürülerek yeni çekin tanımlanır ve muhtemelen de alt limitsiz olur. İade kabulünden sonra çekin yansımazsa müşteri hizmetlerine mesaj at. Hemen yansıtıyorlar.

teşekkürlerr. iade aişleminden sonra bakarız.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.