Şimdi Ara

AVEA ile Hepsiburada'da yapılan 100 TL'lik alışverişe 25 TL indirim. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
29
Favori
62.268
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umutd93

bimcell ile şifre almayı denedim olmadı gitti 30 kuruş

Kaç kere söyledik burada olmuyor diye
  • tugi7 kullanıcısına yanıt
    Umarim hocam ya umut verdiniz. Yarin ilk firsatta arayacagim. Sonucu yazarim buraya da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hb sepet tasarımı değişti. çekler farklı alana kaydı vs.

bence çekler yakında yeniden geçerli olacak diye düşünüyorum, altyapı güncellemesi var gibi.

EKLEME: Çek düşmeye başladı ve 105 TL alışveriş için hem kargo ödemeyip hem de çek düşüp 80 TL'ye sipariş verebiliyorum şu an.
  • Eyvallah gençler
  • Dün avea çeki düşmüyordu. Bende mobilden deneyeyim dedim. Mobilden çek düştü bilginize. Visa ile kargoyu bedava getirmek için 125 tl lik sepet yapmam gerekti

• Umutlanıp yine denedim. Yine düşmedi.
  • Alışverişi cep telefonu ile yapınca 25 lira düştü. Nasıl şey anlamadım ama düşmeyenler deneyebilir.
  • isolayn007 kullanıcısına yanıt
    Cek satis bolumde 1 tl den satiliyor.

• vadofone hattim ile gonderdim gelmedi.koltuk alıcaktım.
  • daha önce almış olduğum kod hesabıma yüklendi ancak ödeme esnasında düşmüyor. Ya bu çekler iptal edildi, ya da sistemde sorun var.
  • PC'den 3 farklı tarayıcıdan denedim olmadı, mobilden deneyince anında 25 TL düştü. Mobilden deneyin.
  • Alt limit 125 tl mi arkadaşlar , hem visa kargo,hem 25lik çeki kullanmak için? 105 liralık sepette ikisini birden kullanamiyorum, 140 falan yapinca ikisi birden kullanılıyor ? Eğer değilse de artık öyle sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

Alt limit 125 tl mi arkadaşlar , hem visa kargo,hem 25lik çeki kullanmak için? 105 liralık sepette ikisini birden kullanamiyorum, 140 falan yapinca ikisi birden kullanılıyor ? Eğer değilse de artık öyle sanırım ?

visa kargo bedava olması için en az 125 tl olmalı
  • Cevap: Değerli Müşterimiz;
    Hediye çekiniz deki sorun giderilmiş olup tekrar denemenizi rica ederim .
    Saygılarımızla.

22.05.2014 14:22:43
  • çek birleştiren arkadaşlar avea dan başka hangi kampanya var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedna03

çek birleştiren arkadaşlar avea dan başka hangi kampanya var ?

HB'de çekler birleşmez
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Birleşiyor ama avea çekleri değil.

Geçenlerde vakıfbank'ın internet sitesinde para yönetimi ile ilgili soru cevaba katılanlara 50 tl çek veriyordu. İşte ben ondan 2 adet kazanmış ve aynı hesaba 50 50 yüklemiştim. Yükledikten bi yarım saat sonra çekleri birleştirmek için tıklayınız yazdı. Yani tek 100tl olarak birleşiyordu.

Ancak artık kaldırmışta olabilirler. Çünkü yukarda yazdığım gibi avea çekleri birleşmedi.
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum zaten, misal fikirmetre çekleri de birleştirdi, ama avea çeki birleşmiyor

• teşekkürler yukarıda çekler birleşiyor filan demişler ya başka bişeyi demişler demek ki
  • Arkadaşlar kodu olan varsa haber verebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.