Şimdi Ara

AVEA ile Hepsiburada'da yapılan 100 TL'lik alışverişe 25 TL indirim. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
29
Favori
62.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 tane kod lazım,yardımcı olabilecekler msj atabilirmi?teşekkürler
  • Çek satışta bende dahil birçok kişi 1 liradan satış yapıyor, oradan alabilirsiniz.
  • Kredi kartı yanımda olmadığı için akşam almadığım ürünün fiyatı sabah 30 lira birden artmış kampanyalı ürün bile değildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazır kampanya varken Kaptan Memo balığını herkese tavsiye ederim.(Dardanelin ürünüdür) 3'lü paketi 7,99'dan satılıyor ve kargo ücretsiz birde avea 25'lik hediye çekini uygulayınca 160gr'lık tonbalığı tanesi 2,025 kuruşa denk geliyor yani 3lü 7,99'a satılan ürün size 6,080kuruşa geliyor. Bence bu fırsat kaçmazzz kesinlikle. Şahsen ben 100liralık verdim siparişi geldi yanına bide 4lü denemelik demlik çay hediye göndermişler:)
    Gelen ürünler direkt olarak Çanakkale Dardanel fabrikasından gelmektedir ve daha yeni basım ürünler ayrıca 5 yıl ömrü var stok yapmaya uygun demedi demeyin
    Herkese hayırlı günler...
  • Anlamadığım bu çeklerin kullanım sınırı var mı ?

 Bir alışveriş için yalnızca bir kampanya kodu kullanılabiliyor. Bir kullanıcı kampanya indiriminden yalnızca bir kez faydalanabiliyor.

Konuda böle belirtmişler...
  • FaTaL_ErroR_44 kullanıcısına yanıt
    dostum tadı nasıl tavsiye edermsin dardanel ton gibi mi ona göre bizde stok yapalım
    hocam migrosun kendi ton balığı da var bütün parçalı fiyatı 5-90 dı sanıım. üretici dardanel bilgine...
  • Normal AVEA için kodu nerden alıyoruz?
  • Xaero X kullanıcısına yanıt
    Çek satış bölümünden.

• Arkadslar gittigidiyordan 100/25 ceke ihtiyacim var hb ile takas yapabilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmethunlu

hocam migrosun kendi ton balığı da var bütün parçalı fiyatı 5-90 dı sanıım. üretici dardanel bilgine...

ee ne demek istedin onu anlayamadım kardeş?
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/35911820-30338-migros-aycicek-yagli-ton-baligi-2x160-gr
    Migrostaki 5,90 değil 5,95 ayrıca ona bakarsan Şoktada var aynı balık 5,25 mi neydi...
    Benim burda paylaşmak istediğim konu toplu alınca tanesi 2TL'ye geliyor.Yorum olsun diye yorum yapmayalım lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanboyer

dostum tadı nasıl tavsiye edermsin dardanel ton gibi mi ona göre bizde stok yapalım

Valla 75TL'lik aldım cuma günü geldi cumadan bu yana 5 tane yedik gayet güzel.Tavsiye ederim ama yine de deneme amaçlı bi tane hepsiburadadan alabilirsiniz zaten şuanda kargo ücretsiz gönderiliyor.Ben kendime 40tane babamlarada 100Tane şiimdi sipariş verdim stok yapılabilir sonuçta 2019'a kadar kullanma zamanı var birde zaten direk Çanakkale Dardanel fabrikasından müşteriye gönderiyorlar...
  • Lastik almayı düşünen arkadaşlar için benim hesaba size özel diye Dunlop marka lastik başına 5-8 TL arası indirim tanımlamışlar. İşinizi görürse kullanabilirsiniz.
  • bugün deneyen oldu mu? bende düşmüyor...
    her lafı farklı yerinden anlama bence insan gibi gördüğüm bişeyi paylaştım.yorum olsun diye yorum yapmıyorum.hata adam yerine koydum.hata yapmışım.
  • pocell kullanıyorum. daha önce mesaj atmıştım gelen şifreyi şimdi kabul etmiyor. yeni şifre almak istiyorum bu kampanyadan sadece woops üyeleri faydalanabilir diyor.
  • şifreyi giriyorum çeki gösteriyor ama fiyattan düşmüyor müşteri hizmetlerini 2 kere aradım twitterdan iletişim kurdum yok dumur oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmethunlu

her lafı farklı yerinden anlama bence insan gibi gördüğüm bişeyi paylaştım.yorum olsun diye yorum yapmıyorum.hata adam yerine koydum.hata yapmışım.

hee heee

• arkadaslar kizlarima mont almak isterim, kullanmayacaginiz kodunuz varsa hayirina birtane verebilirseniz minettar olurum

• Biraz önce ayakkabı aldım 25 tl indirim çalışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 26 Mayıs 2014; 21:21:50 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.