Bahcivan suzme peynir kilosu 58.50 migros
2 al bir ode var sanal markette, kilosu 58.50 a geliyor
Dermokil Duş Jeli 500Ml Migros 7.50TL
Guzel bir fiyat, paylasmak istedim. Ben sanal marketten aldim, her magazada olmayabilir.
Proscenic Robot Süpürge+Mop- 1697 TL
Merhabalar. Robot supurge bakarken, karsima geldi. Fiyati diger modellere ve diger sitelerinden daha ucuz (Hepsiburada 2700 tl). Ozellikleri az cok ayni. Ben aldim, belki baska ihtiyaci olan da vardir.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B092MW63BR/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Canon EOS 4000d fotograf mak. 1799 tl
Merhabalar. Gecen gun Fethiyede ki a101 magazalarindan biri Canon EOS4000d makinasini gordum. Fiyatini sordum, kasada barkodu okumadi. Bende tam makina almak istiyordum. Fiyatini sorgulayin o zaman dedim, ben almak istiyorum dedim. Sonuc olarak, bu makina 2018 de satistaymis ve sans eseri bu magazada 1 adet kalmis. Ben onu vitrinde gordugum ve almak istedigim icin, bana makinayi 1799 tl den sattilar. Belki sizin oralarda ki magazalarda oyle 2-3 seneden once kalan urunler varsa, haber vereyim dedim. Tabi biraz israrci olmaniz lazim, bana ilk basta satamayiz, satistan dusmus fln dediler, fakat ben satisa acik, fitrinde gordugum icin satin alma hakkim olduguna soyledim, bolge mudurlugunu aradilar, yazismalar fln basladi, sonuc olarak satacagiz dediler, fakat sisteme dusene kadar 24 saat gecti, bekledim, ama bence deger. Su anda en uygun yerde 3600 den basliyor, makina da bu
https://www.hepsiburada.com/canon-4000d-18-55-mm-is-ii-canon-eurasia-garantili-p-HBV00000CE04U
Avansas ta boyle bir kampanya yapmislar, ben katilmayi dusunuyorum, cay ve Excel olmazsa olmazlarim.
Merhabalar. A101 de 10 tl alisverise Nescafe Blend 37 cam kavanoz 100 g 11.95 tl. Nescafeyi cok icenler icin iyi firsat sanirim. Blend 37 modelini denemedim daha once, deneyen varsa yorum yazarsa, ona gore alalim:)
Yumurta fiyatlari- anti sicak firsat
Merhabalar. Sacma bir konu olacak ama, son iki aydir yumurta fiyatlarinda inanilmaz bir artis var. Iki ay oncesine kadar 30 lu yumurta marketlerde 13-15 tl arasi satiliyorken, yakinimda ki bimde (ve diger marketlerde) kademeli olarak 16-19-22 tl, ve bugun gittigimde fiyati yine 24.95 olarak yukseldigine gordum. Bu artis hakkinda ne dusunuyorsunuz, Turkiye de tavuk mi kalmadi acaba???!?!?
2. el daire sahibinden teslim alirken yapilacaklar
|
|
10 model arasinda kaldim yardim lutfen
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 207
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 38.233 (Bu ay: 186)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 97 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar