Merhabalar. Gecen gun Fethiyede ki a101 magazalarindan biri Canon EOS4000d makinasini gordum. Fiyatini sordum, kasada barkodu okumadi. Bende tam makina almak istiyordum. Fiyatini sorgulayin o zaman dedim, ben almak istiyorum dedim. Sonuc olarak, bu makina 2018 de satistaymis ve sans eseri bu magazada 1 adet kalmis. Ben onu vitrinde gordugum ve almak istedigim icin, bana makinayi 1799 tl den sattilar. Belki sizin oralarda ki magazalarda oyle 2-3 seneden once kalan urunler varsa, haber vereyim dedim. Tabi biraz israrci olmaniz lazim, bana ilk basta satamayiz, satistan dusmus fln dediler, fakat ben satisa acik, fitrinde gordugum icin satin alma hakkim olduguna soyledim, bolge mudurlugunu aradilar, yazismalar fln basladi, sonuc olarak satacagiz dediler, fakat sisteme dusene kadar 24 saat gecti, bekledim, ama bence deger. Su anda en uygun yerde 3600 den basliyor, makina da bu https://www.hepsiburada.com/canon-4000d-18-55-mm-is-ii-canon-eurasia-garantili-p-HBV00000CE04U |
Canon EOS 4000d fotograf mak. 1799 tl
-
-
Fethiye gibi bir yerde normal ama batının diğer coğrafyalarında satmazlar o ürünü ellerinde kalsa bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapezounta_ -- 13 Kasım 2021; 11:33:22 > -
Hayırlı olsun hayatının tüm şansını kullanmışsın burada :D
-
Bizim burda bırak 2-3 sene önceki bir ürünü 1 hafta önce gelen ürünü bulamazsın Pirana dolu her yer -
Hayırlı olsun. Güzel denk gelmiş.
Olaya amatör bakanlara, aynasız küçük taşınabilir makinaları öneririm. Fiyatları yüksek ama taşınabilirlik için değer. -
Yani uzun sure kalan urunlerde kasada pazarlik yapacagiz?
Bu a101 kalmisti yapmadigimiz -
Ayranı neyle beraber içtiniz hocam -
Teşekkürler! :=) Fakat tüm şansımı yine 11.11 gününde Migros sanal marketin Taze Perşembe kampanyasında 500g Yağsız Kıymayı 2 TL ye satın almakta kullandım (Yer Fethiye yine, iki farklı mağazadan teslim olarak, 10 kilo kıymayı 40 TL ye aldım)
-
Hocam bende korktum yokuşa giderler diye, ki denediler de, ama Tüketici Haklarımızda o an mağazada sergilenen ürünü ne olursa olsun satın alma hakkımız olduğunu vurgulayarak, ikna oldular....Yani yasal olarak öyle bir hakkımız varmış, satıştan çıktı da biz onu raftan kaldırmaya unuttuk gibi bir açıklama yapıp ta satıştan kaçınımazlar
-
Burası da böyle genellikle, ama mağazanın bulunduğu mahallede sanırım 3 senedır fotoğrafçilıkla ilgilen çıkmamış şansıma...
-
Valla, ben hiç pazarlık etmedim, 2018 de ki fiyat neyse, ondan aldım
-
O makine o kadar süre nasıl kalmış. Buralarda olsa reyona bile çıkamazdı. Akakçe'de son 6 ay içindeki en düşük fiyatı 3044 lira.
Bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 13 Kasım 2021; 13:20:5 > -
Vay be Fethiye ye mi taşinsak napsak
Cep telefonları olunca, fotoğraf makineleri gözden düştü hocam. Canon bende de var daha düşük modeli. Bı kenarda duruyor öylece.
Asıl black fridayi kiymada yapmışsınız. Malum krizde ülke. En önemli meselemiz karın doyurmak artık.
-
Umarım haklısınızdır.
Böylece bu işe gönül verenler ucuza alabilir...
-
Bence bir çalışan bunu istifledi bir yere.Sonra işten çıktı.Yıllarca kimse bulamadı.Taa ki senin a101 e gittğin günün sabahına kadar.Müdüre müdür müdür burdan kamera çıktı napalım dendi.Müdür koyun rafa napalım satarız elbet birine dedi.Sonra o günün şafağında doğudan sen çıka geldin makineyi rafta gördün ve aldın.
-
2018'de poşetten para almıyordunuz diyerek 25 kuruşu da vermeseydiniz
hayırlı olsun :)
-
Ay, çok güldüm, gidip iade mi etsem poşeti acaba ''Sıfır gibidir'' diye
-
Forumda Bi rahmetli efsane ölücü vardı adı tuvnera mıydı tam hatırlayamadım ama azminiz bana onu hatırlattı. Güle güle kullanın. -
fiyatı ve nasıl kaldığın geçtim bu makinenin a101 de ne işi var
-
Sıcak fırsatlara bunun için giriyorum. Tebrikler.
Bence bir çalışan bunu istifledi bir yere.Sonra işten çıktı.Yıllarca kimse bulamadı.Taa ki senin a101 e gittğin günün sabahına kadar.Müdüre müdür müdür burdan kamera çıktı napalım dendi.Müdür koyun rafa napalım satarız elbet birine dedi.Sonra o günün şafağında doğudan sen çıka geldin makineyi rafta gördün ve aldın. |
Hayırlı olsun hayatının tüm şansını kullanmışsın burada :D |
Bizim burda bırak 2-3 sene önceki bir ürünü 1 hafta önce gelen ürünü bulamazsın Pirana dolu her yer
|
Ayranı neyle beraber içtiniz hocam
|
2018'de poşetten para almıyordunuz diyerek 25 kuruşu da vermeseydiniz hayırlı olsun :) |
Benzer içerikler
- tatdo dondurma kimin
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- vodafone numara taşıma faturalı
- metabyte kodları
- starbucks doğum günü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X