O aramızda.... İçimizde.. Hatta ve hatta bu konuda bile mesajı var.... |
Canon EOS 4000d fotograf mak. 1799 tl (2. sayfa)
-
-
Evet, bilirdik bizde onu, ama tabi onun firsatciligina gelene kadar daha cok ekmek yerim ben...Ban yedikten sonra buralarda takilirdi yine farkli nicklerle, ama vefat ettigini hic bilmiyordum
-
Covid'den mi gitti acaba? Çok fazla ürün alıyordu dünyanın 4 bir yanından farklı virüsleri bile evde harmanlamış olabilir
-
Bana da geçenlerde logitech g300s mause denk geldi. Kullandığım üründü bozuldu. Netten baktım 200 tl civarı a101 sağulsun 150 ye verdi. Uğraşsız aldık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam onum başka hastalığı var tedavi görürken rahmet etti korona yoktu daha ALLAH mekanını cennet eylesin. Hocam şu kıyma işini nasıl yaptın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah rahmet eylesin :(...Hocam, kıyma işini şöyle, Taze Perşembe indirimlerinde Yağsız kıyma vardı, sanırım 37 tlye düşmüştü. Alayim diye sepete attım, biriki şey daha ekledim. Sonra sepete gittim, teslim alacağim mağazayı seçtim, (MMM Migrosta vardı sadece), bir baktım sepette kıyma 2 tl olmuş...Bende çoğalttım, 7 adetten sonra normal fiyata dönüyordu. 7+7 bir mağazadan (iki farklı sıpariş), 7 daha başka mağazadan aldım geçtim (toplam 10.5 kilo kıyma ya 41 TL verdim, poşet parasını saymazsak). Ayni günde a101 de ki makinayı aldım. Bir sonra ki günde de eve dipfriz aldım (şunu )...Böylece 11.11.2021 i bitirdim.
-
Allah rahmet eylesin.
Rahmetli sıcakcı bu dolabı Carrefour' dan 360 liraya almıştı...
-
Ulan ne saftirik üyeler var şu forumda ha, sizler de olmasanız bu dünya çekilecek yer değil.. Biz o herifin yaşadığını ve hatta bu konu içinde mesajı dahi olduğunu yazdığımız halde hala daha herife rahmet okuyorlar.. Ulan ne adamsınız be
-
hocam öldü derken yani nick olarak öldü.
Yoksa bilmem yaşıyor mu öldü mü?
Rahmetliye beleş bomba var desen getir gögsümde patlasın derdi.
öyle bir efsaneydi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X