A101 de 10 tl alisverise 100 g cam kavanoz Nescafe 11.95
-
-
Sabah alışveriş yaparken teklif etti kasiyer ama tadını bilmediğim için almadım, iyi yorumlar gelirse birkaç adet alırım bende. -
Eski green blend çizgisinin korunduğunu bilsem mutlaka alın derim ama ürün sonradan değişmiş gibi, belirsizlik var. Gene de bir adet aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: arandur
Eski green blend çizgisinin korunduğunu bilsem mutlaka alın derim ama ürün sonradan değişmiş gibi, belirsizlik var. Gene de bir adet aldım.Madem aldınız, tecrübelerinizi bekliyoruz ?
-
Yorumlarinizi bekliyoruz, Nescafe Gold kilosu 200 lira civarina geliyor en uygun, bu da 112 tl civarina geliyor kilosu, cok iyi fiyat -
Tadı nasıl bilen var mı -
Nescafe Matinal 100 G 12.95 zaten. Bunu alıcam diye bi 10 lira da mı harcayayım yani
Bu arada matinal olan nasıldır içmedim hiç.
-
Hocam; madem aldınız şundan bir içiverip bizi bilgilendirseniz çok makbule geçecek...
-
quote:
Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@pHocam; madem aldınız şundan bir içiverip bizi bilgilendirseniz çok makbule geçecek...
Israrla istenince kavanozu açmak zorunda kaldım Gold'a yakın bir tadı var ama biraz da classic esintisi var. 2/3 Gold 1/3 classic diye kabaca tarif edeyim. Eski green blend ile ilgisi yok. Zaten üzerinde %100 arabica falan yazmadığı için içinde robusta çekirdek olduğu kesin. Kısaca Gold kahveye daha ucuz alternatif denemişler.
-
dün aldım ama açmadım evde stok var.tadı güzelse yorumlar a bakıp biraz daha alayım🤔 -
Çok teşekkürler hocam,mutlu ettiniz...
Fiyat olarak alınabilir durumda bana göre...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 7 Aralık 2020; 16:20:20 > -
Jacobs veriyordu. Onun tadı çok güzel -
Cevap vereyim az önce içtim bana göre öyle abartı bir fiyatı hak etmiyor gold daha güzel bana göre aroması be tadı Classic e biraz daha yakın ve tık acı aroması biraz daha fazla -
acı bir tadı var sürekli gold içenlere acı gelir taster's choice devamm
-
jacobs monarc de acı jacobs un goldu 10 numaraydı zevkinize kalmış ama gold yazanları almaya çalışın -
Gold daha güzel -
60 uzeri gold almadin mi sen daha yeni napiyon koronada davet mi veriyon bro 😜
Tadi nasil yaz da aleyim 😃 -
Ben kahveden anlamam ama içimi yumusak geldi begendim -
Jacobs standart olan kötü gerçekten. Nescafe Gold çok iyi. Bu konudakini ben de gördüm ama almadım. Trendyol'un 25'lik altlimitsiz kuponları ile normal, filtre, kağıt ne varsa topladım. 1 sene götürür :)
-
sadece 1 tane aldım.stoklar bitmeden nasıl olsa migros yine gdi yapar.
Benzer içerikler
- bim kokoreç fiyat
- deli2go ne demek
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- bebemoney nasil kullanilir
- bim parfüm
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X