Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Komut penceresinde okay yazdimi bende failed yaziyor. Elimde uc tane recovery var hepsinde ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brboros kullanıcısına yanıt
    fastboot flash recovery ile yapmıyorum. sen bana yollar mısın o recovery leri eğer olursa kapsamlı anlatmam lazım nasıl yapıldığını.
  • ön ve arka kameraları deneyen oldumu. lolipopta da her şey çalışıyormu. görüntü kalitesi aynı mı?
    teşekkürler.
  • valume kullanıcısına yanıt
    avea nın yayınladığı lollipop ta tabiki herşey çalışıyor. çalışmayan şeyi niye versinler?
  • Lollipop güncellemesiyle birlikte Bootloader güncellemesi geldi ve fastboot kaldirildi. (Bazi komutlar)
    Bootloader guncellendigi icin yeni bir telefon gibi oldu maalesef lollipopa gecen it4 ler için tüm romlar uyumsuz artık. Şuan ben ve uğur kırçıl yeniden twrp yapacagiz bu hafta.

• quote:

Orijinalden alıntı: valume

ön ve arka kameraları deneyen oldumu. lolipopta da her şey çalışıyormu. görüntü kalitesi aynı mı?
    teşekkürler.

görüntü kalitesi donanım değişmeden değişmez. ancak yazılımsal olarak 16 mp olan kameramız artık 18 mpx
  • umarım bu yaşadıklarımız hepimize ders olurda bir daha zte cihaz almayız. en yakın rakibi huawei ile karşılaştırılınca bile 10 kat daha kalitesiz ve saçma bir yapıya sahip cihaz olduğu ortaya çıkıyor.
  • Ses tuşlarıyla uyandırma lollipopta varmı

• Arkadaşlar ben bir kaç gün önce 4 aylık kullanılmış bir intouch 4 aldım bir kaç gündür kullanıyorum cihaz güzel ama telefon görüşmelerinde benim sesim karşı tarafa biraz kalın gidiyormuş yani insan grip olurda sesi değişirya aynı o şekilde gerçi karşı tarafın seside hemen hemen bana o şekilde geliyor böyle bir sorun yaşayan var mı bu telefonda yüklü olan dobly audio açınca yada kapatınca etkiler mi sizce? ayrıca telefonu lollipop a güncelledim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lollipopcular memnun musunuz gecelimmi.sestusu ile uyandırma varmı.pil performansı hakkında genel kanı

• Bende yukleme sirasinda hata aliyordum. Ancak Tigrap arkadasimizin yukledigi guncelleme paketi ile bende telefonumu lollipopa gecirmis bulunmaktayim, ilk kullanim olarak henuz bir sikinti gormedim telefonda. Bakalim zaman ne gosterecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozmensergen

Bende yukleme sirasinda hata aliyordum. Ancak Tigrap arkadasimizin yukledigi guncelleme paketi ile bende telefonumu lollipopa gecirmis bulunmaktayim, ilk kullanim olarak henuz bir sikinti gormedim telefonda. Bakalim zaman ne gosterecek.

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytezer

Ses tuşlarıyla uyandırma lollipopta varmı

şu an cihaz üzerinde çalıştığım için deneyemiyorum ama hatırladığım kadarıyla yok.

meraklısına: telefona dahili kablosuz şarj entegre ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan07

Arkadaşlar ben bir kaç gün önce 4 aylık kullanılmış bir intouch 4 aldım bir kaç gündür kullanıyorum cihaz güzel ama telefon görüşmelerinde benim sesim karşı tarafa biraz kalın gidiyormuş yani insan grip olurda sesi değişirya aynı o şekilde gerçi karşı tarafın seside hemen hemen bana o şekilde geliyor böyle bir sorun yaşayan var mı bu telefonda yüklü olan dobly audio açınca yada kapatınca etkiler mi sizce? ayrıca telefonu lollipop a güncelledim.

1 yıldır kullanıyorum kimse bana sesin kalın geliyor veya değişik geliyor demedi ki günün büyük kısmında telefonla görüşüyorum
  • quote:

Lollipopcular memnun musunuz gecelimmi.sestusu ile uyandırma varmı.pil performansı hakkında genel kanı

pil performansından önceki sayfada bahsettim cm12 ve stock 4.4 ile kıyaslandığında mükemmel ötesi pil performansı var
  • Şu an custom rom kitkattayım. sırasıyla lollipopa nasıl geçerim. cwm 6.0 yüklü. detaylı tarif edermisiniz.
  • Ses tuşu ile uyandırma için google playde programı var ben kullanıyorum. nova yükledim ekrana çift tıklayınca kapanmada var(yine google playda ekran kapatma uygulaması mevcut). Kamera video güzel, takılma kilitlenme yok daha ne olsun.
  • uyutma var da ses tuşu ile uyandırma hangi program
  • ytezer Y kullanıcısına yanıt
    2 sayfa geride @tigrap in paylaştığı bi link var. Düzenlenmiş hali romun. Onu indirip cwm menuden flashlicaksin.

• quote:

Şu an custom rom kitkattayım. sırasıyla lollipopa nasıl geçerim. cwm 6.0 yüklü. detaylı tarif edermisiniz.

aliriz.biz/android/intouch4/update.zip

bu zipi sd kartına at.
    cwmden install zip kısmında dosyayı seç otomatik yüklenecek ara ara işlemler uzun sürebilir hareketsiz kalabilir müdahale etme bekle 20 dk kadar sürebilir.
    şarj %70 üzeri ideal. VERİLERİN SİLİNİR YEDEK AL
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.