Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ses tuşu ile uyandırma yapan programın adını söleyebilirmisin. ona göre lollipop a geçeceğim. power tuşu sakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: calippo

Ses tuşu ile uyandırma için google playde programı var ben kullanıyorum. nova yükledim ekrana çift tıklayınca kapanmada var(yine google playda ekran kapatma uygulaması mevcut). Kamera video güzel, takılma kilitlenme yok daha ne olsun.

Dostum bende de nova var, bu çift tıkla ekran kapatabilmek için hangi ayarı yapmam lazım?
  • Volume unlock power button fix adli uygulama ses tusuyla aciyor. Kilitlenmeyide bildirim cubugundan yapabiliyorsunuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock

Bunu indir sonra nova aylarında çift tıklama ile yapılacaklara uygulama olarak bunu seç.@smartsmart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calippo -- 9 Aralık 2015; 11:44:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calippo

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock

Bunu indir sonra nova aylarında çift tıklama ile yapılacaklara uygulama olarak bunu seç.@smartsmart

Bu uygulamayı indirince power tuşu aktif olmuyor mu bir de yorumlarda uygulama silinmiyor diyorlar doğrumu?
  • 5.0.2 İÇİN PC'SİZ ROOT VE PHİLZ RECOVERY;

https://www.youtube.com/watch?v=aVhX2GYtb2M

Linkler Video'nun Altındadır. Videoyu Beğenirseniz Uğur Kırçıl 'ile Rom Çalışmalarına Geçeceğiz Teşekkürler.

UYARI; BU PHİLZ İLE KİTKAT ROMLARINI YÜKLEMEYE ÇALIŞMAYIN TELEFON BRİCK OLUR. YAKINDA CM12.1 Ve ALLAH NASİP EDERSE 6.0 LAR İLE GELECEĞİZ.

fb.com/groups/intouch4

• Elinize saglik bu recoveryden orijinal 5.0 yüklenebilir degilmi

• Hayir 5.0.2 yukledikten sonra bu cwmyi yükleyiniz. 4.4 twrpsi uyumsuz 5.0.2 ye e dolayisiyla 5.0.2 cwmside 4.4.4 e uyumsuz

• Power tuşu için ayrı program var root gerektirmez.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teliapp.powervolume

• Screen on/off programına ekranı kontrol yetkisi verdiğiniz için bu yetkiyi deaktif etmeden silemezsiniz.

• 64 bit ile 32 bit arasinda bir performans farki olurmu yada varmi kurupta 64 bitte deneyen varmi hiç arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurharan

5.0.2 İÇİN PC'SİZ ROOT VE PHİLZ RECOVERY;

https://www.youtube.com/watch?v=aVhX2GYtb2M

Linkler Video'nun Altındadır. Videoyu Beğenirseniz Uğur Kırçıl 'ile Rom Çalışmalarına Geçeceğiz Teşekkürler.

UYARI; BU PHİLZ İLE KİTKAT ROMLARINI YÜKLEMEYE ÇALIŞMAYIN TELEFON BRİCK OLUR. YAKINDA CM12.1 Ve ALLAH NASİP EDERSE 6.0 LAR İLE GELECEĞİZ.

fb.com/groups/intouch4

Hocam Merhaba,

Yaklaşık 3,5-4 saattir bu konuda ki mesajları okuyorum. "Mseskir" in çalışmalarını paylaştığı, sorunlarla ilgili çözümlerini v.b. okudum. Ben intouch 4 ü şubat ayında satın aldım ve telefondan genel olarak memnunum. Root, rom olaylarına ilk zamanlar stabilite endişeleriyle ve 100 kusur tl ödeyerek Kasko yaptırdığım için garantiden çıkaracak bir işlem yapmak istemediğim için girişmedim. Cihazı alalı uzun bir sure olduğu ve birkaç kez sert denebilecek şekilde yere düştüğü için telefonu gözden çıkardım. Sadede geleyim eski mesajlarda gördüğüm kadarıyla kitkat için V220 B03 Spain rom ile Cm11s rom stabilite olarak en iyi romlar. Lollipop güncellemesiyle telefondan alacağım verim bu kitkat custom romlara göre daha iyi ya da en azından aynı denecek seviyedeyse hiç root yapmadan aveanin yayınladığı 5.0.2 lollipop a geçeceğim. Lollipop da herhangi bir aygıt sorunu ya da performans sorunu var mı ? Sizin gönül rahatlıgıyla yönlendireceğiniz Güncelleme ya da Custom Rom' a geçiş yapacağım. Mesajımı okumaya zaman ayıracağınızı umarak şimdiden teşekkür ediyor, yapacağınız çalışamalarda kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

Saygılarımla,

• o_kuzucu kullanıcısına yanıt
    aveanin stock kitkatindan daha stabil, gereksiz avea programlari yok. 4 4luk denemez ama kitkatindan daha iyi. saf android temasi vs. burada rom root kernel recovery gibi ozellestirmeler ile ugrasan arkadaslarin fikirleri sizler için daha belirleyici olabilir ama ben kitkattan daha stabil oldugunu dusunuyorum performans olarak.

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    İlginize tesekkur ederim.

• o_kuzucu kullanıcısına yanıt
    Ben butun romlari kullanmis birisi olarak size soyleyebilecegim 5.0 kurmalisiniz... Ben zaten avea yazilimini kullanmiyordum v220 den gecis yaptim ondanda iyi geldi bana.. Eksik yok yani ilk kullanim icin ideal. Cm de olan Ekstralar yok ama bu haliyle bile gayet iyi...

• Arkadaslar yardim edebilir misiniz update.zipi eksik kurdum bir suru eksikler var benim sistemi kaldirip yeniden kurmam lazim ne yaptiysam olmadi bi arkadas bana philzden backup atabilir mi lutfen arkadaslar acil

• brboros kullanıcısına yanıt
    Zaman ayirdiginiz icin size ve mesajima okuyan herkese tekrar tesekkurler. Lollipop guncellemesini yukleyecegim. Siz degerli emek verenlerin calismalarini takip etmeye de devam edecegim. İyi Geceler.

Saygilarimla,

• Beyler iyi akşamlar benm intouch gelen ses cok az ve kısık geliyor ama sesim düzgün gidiyor bunu yükseltmenin bi yolu varmi yoksa servisemi vermem gerekir.Teleservis bakıyor degilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: illegal_89

Beyler iyi akşamlar benm intouch gelen ses cok az ve kısık geliyor ama sesim düzgün gidiyor bunu yükseltmenin bi yolu varmi yoksa servisemi vermem gerekir.Teleservis bakıyor degilmi?

Ses konuşu galiba room ile alâkalı. Miui room kullanırken karşıdakinin sesi daha gür geliyordu. Ama kendi roomunda daha kısık geliyor. Şuan 5.0.2 rop. Kullanıyorum. Ses biraz kısık.

• Arkadaşlar, bu lollipop da şarj problemi yaşayan varmi aranızda, ben telefonda 2 sıkıntı var şuanda.

1. Şarj tüketim değerleri gözükmüyor
    2. Şarjı akıp gidiyor.

Geceden %20-30 da iken sabah bakıyorum kapanmış telefon

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.