Şimdi Ara

AVEA INTERNET KAZIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 199 tl fatura stop deyip data hattına 230 tl fatura gönderen avea dır bu dandik olmak böyle bişey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

199 tl fatura stop deyip data hattına 230 tl fatura gönderen avea dır bu dandik olmak böyle bişey

199 tl olayini yanlis anlamissiniz, tekrar okuyun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

199 tl fatura stop deyip data hattına 230 tl fatura gönderen avea dır bu dandik olmak böyle bişey

paket alırsan geçerli almazsan birkaç gb için binlerce liraya kadar yolu var demek ne kadar ahlaki bir durumdur.Abone kazıklamak için karmaşık sözleşmeler nerden kıstırsamda tokatlasam anlayışı..bu gün dünyada bir kaç gb internetin değeri nedir? Ben anlıyacağımı çok net anladım arkadaşım bıraksınlar tokatçı anlayışı..

• quote:

quote:

quote:

paket alırsan geçerli almazsan birkaç gb için binlerce liraya kadar yolu var demek ne kadar ahlaki bir durumdur.Abone kazıklamak için karmaşık sözleşmeler nerden kıstırsamda tokatlasam anlayışı..bu gün dünyada bir kaç gb internetin değeri nedir? Ben anlıyacağımı çok net anladım arkadaşım bıraksınlar tokatçı anlayışı..

olayı genel sorunlara yayarak haklı olduğunuzu anlatmaya çalışmışsınız fakat ilk mesajınızda ve benim cevabımda yazdıklarımın ne alakası var son mesajınızda bahsettiklerinizle? Avea sitesinde yazan şudur, paket aşım tutarınız 199 tl yi geçmez, faturaya yansıyacak ücret 199 tl artı paket ücretidir.
    Ki şu anda aşım ücreti 99 Tl de durmaktadır. Alay sözleri yazmadan, yazdığınız yazıda bahsettiğiniz konuları iyice araştırın, yoksa zor durumda kalırsınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

olayı genel sorunlara yayarak haklı olduğunuzu anlatmaya çalışmışsınız fakat ilk mesajınızda ve benim cevabımda yazdıklarımın ne alakası var son mesajınızda bahsettiklerinizle? Avea sitesinde yazan şudur, paket aşım tutarınız 199 tl yi geçmez, faturaya yansıyacak ücret 199 tl artı paket ücretidir.
    Ki şu anda aşım ücreti 99 Tl de durmaktadır. Alay sözleri yazmadan, yazdığınız yazıda bahsettiğiniz konuları iyice araştırın, yoksa zor durumda kalırsınız.

Neden zor durumda kalacakmışım?

Keza avea dandik bir operatördür demek kimseyi zor durumda bırakmaz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 10 Eylül 2012; 18:25:33 >

• Aveazedeler burada buluşalım...
  • avea ya geçmeyi düşünürken
  • "MOBİL İNTERNET HIZI EN AZ 256 KB OLMALI"
    Bu yapılana kadar eylemimiz sürecektir...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.