Şimdi Ara

AVEA INTERNET KAZIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ay Avea'dan bir internet kazığı yedim ki sormayın. 29 MB paketsiz internet kullanmışım ve faturama bunun için yansıyan fiyat 160TL+KDV. İşin bir de ilginç tarafı telefonumda internet trafiğini download ve upload miktarını kaydeden yazılım var. Bu yazılıma göre Avea örneğin bir günde 7.7MB faturalandırmış ama benim telefondaki yazılıma göre 3.7 MB. Kafadan data transferi yazmışlar. Avea'ya başvurdan sonuç alamadım. BTK tüketici hakem heyetine yönlendirdi. Başvurumu yapacağım tabiki. Bu şekilde bir sorun yaşayan oldu mu? Hakem heyetinden bir sonuç alınır mı bu konuda? Bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

• Benim de bu ay faturam 91 tl geldi.50 tl internet kullanımı.sanirim avea bize iyi kazik atti.musteri hizmetleri 10 mb kullansak 70 tl gelir dedi.paket kullanmadan internet boyle oluyormuş.gecen ay internet 5 tl bu ay 50 tl oldu.
  • Vodafone hizmeti bunlarda da olmalı
  • Internet kullanimlari avea uzerinde wap baglantisinda kb:0.007TL(MB:7TL), internet baglantisinda ise kb:0.002TL(MB:2TL). Bu soylediklerim paketsiz kullanim ucretleri. Bir paketiniz oldugu takdirde MB:0.5TL oluyor. Internet kullanimida yapiyorsaniz eger en dusuk bir paketi alip kullanabillirsiniz. En azindan paket asiminda MB olarak cok daha dusuk ucretlendirilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible
    Vodafone hizmeti bunlarda da olmalı

Vodafonenin hangi hizmeti? Hizmetin bilgilerini alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeaykut

quote:

Orijinalden alıntı: invisible
    Vodafone hizmeti bunlarda da olmalı

Vodafonenin hangi hizmeti? Hizmetin bilgilerini alabilirmiyim?

fatura stop
  • Fatura stop aveada da mevcut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fatura stop aveada da mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeaykut
    Fatura stop aveada da mevcut

aveada nasil oluyor bilgi verir misin
  • Fatura stop özelliği arkadaşın başına gelen gibi Vodafone ya da Turkcell'in paketsiz internet kullanımlarında var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asceticc
    Fatura stop özelliği arkadaşın başına gelen gibi Vodafone ya da Turkcell'in paketsiz internet kullanımlarında var mı acaba?

Fusem; fatura stop tum vergiler dahil 199TL seklinde duzenlenmistir. 199 TLyi asma gibi bir durum yokktur. Bu stop uygulamasi paketsiz kullanimlarda gecerlidir. Paket aktivasyonu bulunmaktaysa hat uzerinde fatura stop her operatorde oldugu gibi aveadada gecerli degildir.
  • Onbaşı 199 TL fatura stop mu olur. 1 GB 9 liraya satılıyordu o zamanlar. Şimdi kötü söyletme beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asceticc

Fatura stop özelliği arkadaşın başına gelen gibi Vodafone ya da Turkcell'in paketsiz internet kullanımlarında var mı acaba?

faturalı hatlar için günlük maksimum 5 TL ,faturasız hatlar için günlük maksimum 10 TL Vodafone da yani ne kadar internete girersen gir günlük max bu kadar para alır.
  • Bana da 5 GB GS taraftar modemli hattıma 109 tl fatura geldi.Halbuki her ay kullanımım hemen hemen aynı.Ama faturada 67 tl gprs ücreti yansımış.Bu nasıl iş anlamadım.O kadar da dikkat ediyorum.Zaten bu kampanyaları illa bir gün bu enayi müşterileri tokatlarız diye yaptıklarına inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassan01 -- 8 Eylül 2012; 23:40:54 >
  • bende internet yüzünden 200 tl ödedim mafetti avea beni
  • paketsiz sms ve paketsiz data kullanımında operatörlere saldırmadan önce bir arastırsaydınız..
    data paketi olupta böyle birşeyle karsılasmış olsanız size hak verirdim, ama ne yazıkki...
  • Ne yapalım Avea mağdurları olarak?Suriyeye geçip oradan mülteci olarak Türkiyeye gelsek işe yarar mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassan01 -- 9 Eylül 2012; 11:50:42 >
  • Şunu anladım ki bu tür paketleri almadan bir kaç defa değil yüz defa düşünmek lazım.Olası riskleri göze alıp, şeytana da lanet okuyarak almak lazım.
  • Takip...
  • Hocam hattınızdaki tarife neydi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.