Bildirim
Avea İnternete Giremiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Avea internet ayarları yoktur yada bozulmuştur. Tekrar ayarları yükleyin deneyin. Avea gprs ya da wap ya da internet her ne ile bağlanıyor iseniz. -
İnternet ayarlarını ellemedim bile.Dün giren telefon bugün girmiyor internete.En iyisi müşteri hizmetlerini aramak anlaşılan -
Online işlem merkezine bakın gprs servisiniz açık görünüyor mu. Telefondan kaynaklı bir sorun olabilir ya da. -
bende de aynı sorun var 30 mart gününden beridir internete giremiyorum avea dan kaynaklı bir sorun olabilir -
Sakin olalım :) Avealı iseniz benim suçum ne yahuu
quote:
Orijinalden alıntı: Caldere
İnternet ayarlarını ellemedim bile.Dün giren telefon bugün girmiyor internete.En iyisi müşteri hizmetlerini aramak anlaşılan
-
Sorun çözüldü.Kontör yükledim.Sırf kalan kontör sıfır diye internet paketimi kullanmama izin vermeyen, hatta ve hatta sıfır facebook'a bile izin vermeyen Avea'ya saygılarımı sunarım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X