Şimdi Ara

Avea inTouch 2 telefonunu almayı düşünüyorum bilgisi olan varmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avea in touch 2 diye bi telefon gördüm özellikleri hoşuma gitti daha önce hiç akıllı telefon kullanmadım yarın almayı düşünüyorum kullanan yada duyan varmı nasıldır işimi görür mü bilgilendirebilecek varmı acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: ThenightMare42

avea in touch 2 diye bi telefon gördüm özellikleri hoşuma gitti daha önce hiç akıllı telefon kullanmadım yarın almayı düşünüyorum kullanan yada duyan varmı nasıldır işimi görür mü bilgilendirebilecek varmı acaba...

Tek cekirdekli islemci ve 512mb ram oyunlarda sikinti yaratır. Zaten oyun oynamam dersende daha uygununu bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlydqn

quote:

avea in touch 2 diye bi telefon gördüm özellikleri hoşuma gitti daha önce hiç akıllı telefon kullanmadım yarın almayı düşünüyorum kullanan yada duyan varmı nasıldır işimi görür mü bilgilendirebilecek varmı acaba...

Tek cekirdekli islemci ve 512mb ram oyunlarda sikinti yaratır. Zaten oyun oynamam dersende daha uygununu bulabilirsin.

Daha uygun olarak ne var mesela? Oyun hiç oynamayacağımı düşünürsek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

Orijinalden alıntı: anlydqn

quote:

Daha uygun olarak ne var mesela? Oyun hiç oynamayacağımı düşünürsek?

Lg optimus l5 e bakabilirsin aynı fiyatta.
    Bu telefonlarin (gsm operator) alinmasini cok saglikli bulmuyorum ama karar senin.(4'' tel olarak varsaydim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben avea in touch 1 kullanıcısıyım telefonda gta 3, subway surf armv6, nfs shift, temple run oz armv6 var ve hiç kasmıyo ama 450 tl ye alınacak en iyi telefon deil bence intouch 2
  • Yanıtlar için çok sağ olun. Zaten gsm operatör alan bir arkadaş telefonu arızalanınca 3 ay uğraştığını yazmış başka bir yerde. Gerek yok sanırım. Galaxy s3 mini almayı düşünmeye başladım. İnternete ihtiyacım oluyor. Akıllı telefonu bu nedenle istiyorum. Oyun falan çok sorun değil ama olabildiğince de idare etsin. S4 mini çıksa da s3 mini alsam :D

450 tl civarı önerebileceğiniz başka bir telefon var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölümsüz Adam

nasıl kullanacağına bağlı

Şöyle ki internete girebileyim rahatlıkla, kasmasın yeter. Yani çok üst performanslar beklemiyorum telefondan vermek istediğim mebla da düşünüldüğünde. 450 tl verip s4 performansı beklemiyorum. Dizüstü bilgisayarımın çok kaliteli olup, işyeri bilgisayarımın düşük özellikte olması gibi. İnternete gireyim rahatça yeter. Ancak arıza vs riskleri aza indirmek için 600'e çıkmak gerekli olabilir diyorlar. Nokia lumia 520 600 tl'ye geliyormuş ama onun yerine s3 mini 1 gb ramiyle daha alınabilir duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    yeni telefon alıcam da
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

aldınızmı telefon ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.