Şimdi Ara

Avea inTouch 4 - Miui Rom (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
9
Favori
8.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    indirme yöneticisinden dosya indirme limitini yükselt o zaman problem ortadan kalkar
    zaten ilk sayfada açıklamalarda bu durum yazıyor
  • Facebook messengerdan mesaj geldiğinde ekranın sağ veya sol taraflarında çıkmıyor bildirim yerinde çıkıyor.
  • retnus R kullanıcısına yanıt
    Telefonun ayarlar kismindan o programin bildirimlerine izin vermeniz lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim. Sinavlarim bitince yükleyeceğim. Final zamanı telefonsuz kalmayalım :-)

• mseskir M kullanıcısına yanıt
    Hocam güncelleme paketini ne zaman verebileceksiniz

• Aynen güncelleme ilgili bir çalışmaniz var mı ?

• Güncelleme bekliyoruz

• iki gunluk roma ne guncellemesi bekliyorsunuz. Bu biraz haksizlik oluyor gelistiriciye mutlaka birseyler yapiyordur ama bu kadarda aceleci olmayalim lutfen..

• Arkadaslar madem güncelleme bekliyorsunuz arkadşta açsın bir paypall hesabi veya versin bie banka hesabi gönlünzden ne gecerse bagış yapın bu isler 2 3 günde yapılacak şeyler degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • - 20-30 Dk lık bir telefon görüşmesi sonrası telefon kilitleniyor / Eren-M / çözüm aranıyor
    Sorunun neden kaynaklandigina dair hic bir fikrim yok

- çektiği videoyu direk oynata basınca oynatmıyor ama menüden videolar başlığına girince oynatıyor / ozmensergen / bakılacak
    Kendi video playerini kullaninca yazilar cince cikiyor su an icin bir cozum bulamadim

- orta tuşa basıldığında titreşim çalışmıyor / dumble-core / bakılacak
    Framework-res.apk yi iyice incelemem gerekiyor ayarin nereden degistirilecegini bulmak icin

- ayarlardan ekran renk sıcaklığı ve doygunluk bolumu cikartilacak
    Settings.apk yi decompile edip kullanilmayan menuleri cikartiyorum ancak compile yaparken hata veriyor, cozumunu yogun bir sekilde arastiriyorum keza bu apk lar uzerinde oynayabilmek isin bel kemigi

- led ayarlarindaki kullanılmayan renkler silinecek
    Ustteki ile ayni durum

- ışık sensorunun değişme hızı azaltılacak
    Framework-res.apk dan ayarlari yapiliyor ki bunun decompile/compile inda sikinti yok, biraz zaman lazim sadece, romu su anki hale gelmesi bir ay surdu, el atmadigim bir yeri kalmadi

- rehberin adi KİŞİLER yerine Kişiler yapilacak
    Contacts.apk da settings.apk gibi compile olmuyor, olsa bu duzeltme cok basit bir islem

- geri ve menü tuşlarının yerini değiştirmek isteyenler için zip dosyası hazirlanacak
    Yarin hazirlayacagim, bu da basit bir islem

- uzun telefon gorusmesinde asiri isinma / ytezer / arastirilacak
    Ayni sorunu yasayan baska kimse var mi acaba?

- kamera hdr aktif edilince hata veriyor / dumble-core / bakilacak
    Hdr ile ilgili yeni dosyalar denemem gerekiyor. Ayni gun icinde abartmiyorum 30 defa romu yukledigim oldu denemeler yaparken

Bu arada su an carbon rom diye bir romdayim bu da cok hos, onumuzdeki hafta sonu paylasmaya calisirim

İyi geceler..

• Teşekkür ediyorum hocam emeğine sağlık rom dan genel itibari ile fazlasıyla memnunum
    Benim beklediğim tek şey weather apk olarakta paylaşabilirsin hocam sisteme gömeriZ

• Arkadaşlar miui v6 da çalışan wsmtools,mitools yerine kullanacağımız plak,theme için crack :

Bildiğiniz gibi yada şimdi öğrenmiş oldunuz v6 ile beraber saati ortaya almaya vs işlemlere yarayan mitools (gravitybox) eklentisi çalışmıyordu onun yerine bu programı kullanıyoruZ:

https://yadi.sk/d/cPOceCDrgsHew

Miui romlar için xposed diyebiliriz.reset sorunu vs yoktur.Bu sürüm dışında.kullanmayın telefonunuz BOOT LOGODA KALIR:

https://yadi.sk/d/j63rCK9AgsHgm

Temalar için crackler:

https://yadi.sk/d/tQOpqDbIgsHh8

https://yadi.sk/d/3s5M-6gRgsHhL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nev2000 -- 26 Mayıs 2015; 7:43:10 >

• Tema yukleniyor ancak daha sonra tekrar orjinal temaya dönüyor bunun çözümü varmı mseskir hocam
    Turkdevs te gm discovery için yapılan miuiv6 da da aynı sorun vardı orada düzeltilmişti
    acaba sorun nerede olabilir

• Telefonla konuşma konusunu test ettim.

Ben herhangi bir sıkıntı görmedim.

60 dk lık bir konusma yaptım telefonda kapanma veya ısınma olmadi. Diğer arkadaşın belki yüklerken bir hata olmustur.

• Kardeş ben arayınca olmuyo da başkası beni arayınca oldu. başka da arayan olmadığından tekrar eder mi bilmiyorum.
  • mseskir emeğin için teşekkür ederim. harika bir rom olmuş diyebilirim. benim gördüğüm problem WhatsApp web için tarama yapınca bilgisayardaki karekodu okumuyor ama kendi içindeki scanner okuyor. ilginç geldi. diğer problemleri siz yazmışsınız zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ytezer

Kardeş ben arayınca olmuyo da başkası beni arayınca oldu. başka da arayan olmadığından tekrar eder mi bilmiyorum.

bende böyle bir problem olmadı hem aradım hem arandım bir sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowmexo -- 26 Mayıs 2015; 11:01:41 >
  • yeni bir problem buldum. gps ile konum bulamıyorum. ayarlar da Çin gözüküyor ana konum olarak ve değişmiyor

• Diğer Rom için bi kaç ekran görüntüsü atsanız :)
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    ben sygic kullanıyorum navigasyon olarak bir sıkıntı yaşamadım
    ayrıca ibb haritada konumumu sıkıntısız buluyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.