Şimdi Ara

Avea inTouch 4 - Miui Rom (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
9
Favori
8.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eren-M

quote:

Orijinalden alıntı: ytezer

kernel paylaşılmasının bize faydası olacakmı

Rom lar kolay portlanacak. Hatalar vs.

Hiçbir şeyi ndeğiştireceğini sanmıyorum. Türkiyede kaç kişi android biliyor? Kaç kişi kernel oluşturabilir sizce? Eğer bu sayının fazla olduğunu düşünüyorsanız; gerçekten fazla olsaydı geri kalmış bir ülke olur muyduk?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen kaç kisinin isine yarayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenPRM -- 27 Mayıs 2015; 21:23:27 >
  • quote:

Bilen kaç kisinin isine yarayacaktır.

pek işime yarayacağımı sanmıyorum. en fazla overclock yapabiliriz diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fbli_41

quote:

pek işime yarayacağımı sanmıyorum. en fazla overclock yapabiliriz diye düşünüyorum

Android 5.0 olan bir rom yapılamaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

quote:

Orijinalden alıntı: fbli_41

quote:

Android 5.0 olan bir rom yapılamaz mı?

Denenebilir

• Çalışmalar nasıl gidiyor hocam , Miui romdan vazgeçemiyor insan.

• miui de kamera ve diğer sorunları halledersek tadından yenmez..
  • Arkadaşlar bu miui romu güncelledi mi mseskir. ikinci kezz yükledim. çok hoş geldi gözüme .bir de google kamera yükledim. süper. lolipop gelene kadar burdayım
  • ytezer Y kullanıcısına yanıt
    Henüz güncellemedim. Yeni versiyonu çıkmış 5.5.22 onu port ediyorum, hazır olunca paylaşacağım, hdr çekim ve videoplayer sorunları düzeldi yeni sürümde.
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz. şimdiden teşekkürler. güncelleme şeklinde mi alacağız. yoksa tekrar baştan mı yükleriz
  • mseskir M kullanıcısına yanıt
    hocam weather ve rehberdeki hatayı kontrol edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mseskir

Henüz güncellemedim. Yeni versiyonu çıkmış 5.5.22 onu port ediyorum, hazır olunca paylaşacağım, hdr çekim ve videoplayer sorunları düzeldi yeni sürümde.

Hocam aramada kilitlenme ve ısınma sorunu varmı yeni sürümde ?
  • mseskir hafta sonu geldi. vaktin olursa. bir hareket bekliyoruz. hakkını helal et bu arada
  • Yeni versiyonu sabırsızlıkla bekliyoruz. Şimdiden çok teşekkürler eline sağlık. @mseskir

• Yeni versiyon v6 5.5.8 olacak, yarin upload edecegim. initd tweakleri ekledim, daha rahat calisan bir arayuz var, kendi videoplayeri Türkçe olarak calisiyor, hava durumu mevcut, kameranin hdr si sorunsuz, konum olarak çin i gostermiyor. Kilit ekrani, ana ekran duvar kagidi ve boot animasyonu icin onerisi olan varsa link atsin ekleyeyim rom'a. Bu arada guncelleme paketi degil sifirdan kurulum olacak ancak updater-script de yaptigim degisiklikle dahili hafizadaki android klasorunun disindaki veriler silinmeyecek, yani fotograf muzik tarzi dosyalarin ve whatsapp, viber vs. programlarin veri dosyalarinin ve apk dosyalarinin yedeklenmesine gerek olmayacak. Rom mevcut apk lar kurulu olarak acilacak..

• Hocam aramada ısınma ve kilitlenme, müzik çalarda çince müzikler sorunu var mı bu güncellemede ??

• Ellerinizi dert görmesin hocam bir bug var tema indirmek için mi account girildiğinde kişiler uygulaması android.process.acore hatası veriyor büyük ihtimal account rehberi senkronize edemediğinden veriyor bunun portlami alakalı yoksa yazılımın kendi kronik sorunumu olduğunu bilmiyorum söyleyeyim dedim. Birde stock yazılımdaki dolby plus ı miui ye port etmemiz mümkünmü benim elimde gerekli yazılım olmadığı için titanium la demedim cwm ve yedek olarak ama başarılı olmadı. Ses biraz cılız çıkıyor gibi geldi bana. İlginiz için teşekkür ederim @mseskir

• quote:

Orijinalden alıntı: mseskir

Yeni versiyon v6 5.5.8 olacak, yarin upload edecegim. initd tweakleri ekledim, daha rahat calisan bir arayuz var, kendi videoplayeri Türkçe olarak calisiyor, hava durumu mevcut, kameranin hdr si sorunsuz, konum olarak çin i gostermiyor. Kilit ekrani, ana ekran duvar kagidi ve boot animasyonu icin onerisi olan varsa link atsin ekleyeyim rom'a. Bu arada guncelleme paketi degil sifirdan kurulum olacak ancak updater-script de yaptigim degisiklikle dahili hafizadaki android klasorunun disindaki veriler silinmeyecek, yani fotograf muzik tarzi dosyalarin ve whatsapp, viber vs. programlarin veri dosyalarinin ve apk dosyalarinin yedeklenmesine gerek olmayacak. Rom mevcut apk lar kurulu olarak acilacak..

eline sağlık dostum. sayende bir telefon hayat bulmuş oldu. dün şöyle bir şey farkettim telefon ile konuşunca, telefonu kulaktan ayırdığımız zaman ekranın aydınlanması gerekirken bazen aydınlanmıyor yada geç aydınlanıyor. böyle olunca görüşmeyi sonlandırmak için güç düğmesi ile ekranı aktifleştirmem gerekti. belki sadece ben yaşamış olabilirim ama şayet başka kişilerde de bu problem varsa ışık sensörü hassasiyet oranını biraz arttırmak daha faydalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowmexo -- 30 Mayıs 2015; 7:10:04 >

• Arkadaşlar eğer iyi bir tarayıcı arıyorsanız IOS taki Mercury artık Android için de mevcut. dahili reklam engelleme, Flash player, tema, gece modu, indirme yöneticisi, akıllı hareketler ile rahat kullanımı, az ram harcaması gibi avantajları ile şuan en iyi tarayıcı bana göre. Siz forumdaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Malum ram bizim için önemli bir konu :)

• 1hp 1 kullanıcısına yanıt
    Dolby icin linkteki dosyayi recovery uzerinden yukleyebilirsiniz.. Ama bir yedek alin yuklemeden once herseye ragmen..

https://docs.google.com/file/d/0BwGoH3Gh4V_FUFUxR3pKWTFXQjA/edit?usp=docslist_api

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brboros -- 30 Mayıs 2015; 12:34:58 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.