Şimdi Ara

AVEA İPHONE 4 16GB STOK SORUNU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla benimde cihaz bugun 3 de gelecek dendi akşam 5 gibi almaya gidecem kafam çok karışık millet kafamı bulandırıyor herkesin dediği tek birşey var 2500 tl verilir mi o cihaza ama içinde verilen internet ve dakikalar ile bana telefon 900 tl ye gelmiş gibi oluyor hemde 24 ay ve taksitli gibi ödüyorum yaptığım hesaplara göre artı şöyle birşey var. İphone almışsın ötesi var mı yani iphone u satayım şunu alayımda diyebileceğin bir cihaz değil yok yok. kafam çok karışık alıp almadığımı akşama doğru haber veririm.
  • yeni bir iphone beklentisi varken bence şuan beklenmeli ama piyasadaki en iyi kampannya şuan için aveanın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhosTon

valla benimde cihaz bugun 3 de gelecek dendi akşam 5 gibi almaya gidecem kafam çok karışık millet kafamı bulandırıyor herkesin dediği tek birşey var 2500 tl verilir mi o cihaza ama içinde verilen internet ve dakikalar ile bana telefon 900 tl ye gelmiş gibi oluyor hemde 24 ay ve taksitli gibi ödüyorum yaptığım hesaplara göre artı şöyle birşey var. İphone almışsın ötesi var mı yani iphone u satayım şunu alayımda diyebileceğin bir cihaz değil yok yok. kafam çok karışık alıp almadığımı akşama doğru haber veririm.

Ben de aynı şeyleri düşündüm. Hatta aklımda hiç iPhone yok iken düşünür hale geldik. Sonra çıktık başka kampanya için ellerinde olmayınca bir girdik Avea'ya kendimizi iPhone satın almış olarak bulduk. Cihazı daha onay beklediği için bana vermediler ancak açıp gördüm cihazı, beyaz olanı denk geldi bana, gerçekten çok şık. Kullanmasan bile vitrine koyulacak şekilde şık birşey. Ve eskiden aklımda olmadığından pek araştırmıyordum artık nedir ne değildir diye detaylarına inmeye başladım gerçekten çok başarılı bir ürün ve sabırsızlık ile onayın gelmesini ve cihazı teslim almayı bekliyorum. Şu yenisi çıkma olayına gelince de şu an için 7 Ekim deniyor. Ardından ülkemize gelmesi 2-3 ayı bulacak. Ve piyasada bulman veya uygun fiyata bulman zor olacak. GSM şirket kampanyaları da 9 ay sonra anca çıksa yaklaşık aradan 1 sene geçecek. Ancak şu an Avea kampanyası gerçekten fiyat olarak uyguna geliyor. Ben de aldığım telefonu bozulmadığı sürece 6-7 seneden önce değiştiren birisi değilim ve kısmet ise bu da o kadar en az gider. Size de önerebilirim, yenisi için az bir bekleme süresi geçeceğini hiç sanmıyorum.

• Ürünü hala almadım :D kararsızım acaba avea kampanya süresini uzatır mı düşürür mü neyse artık karar aşaması kudurup duracaz
  • vodafone da bir kaç ay önce ümraniye de bir sürü bayi dolaşıp kardeşime alacaktık. ya yok ya da var ama 100 tl lik tarifeden vermiyorlar

en sonunda hepsiburada.com'dan aldık
  • Bugün itibarıyla iphone4 kampanyası için sözleşme imzaladığımın uzerinden tam 2 ( iki ) ay geçti. Bayramdan önce Aveadan arayıp birşeyler sordular, stoğa gelmeye başladığını hatta bayramdan önce bile teslim edebileceklerini söylediler. Bayram geçti, arıyorum müşteri temsilcisi tel açmıyor. Kurumsal Şube müş. temsilcisini arayın diyor. Allah kahretsin bunları... Bir telefonu 2 ayda teslim edemediler... Bir de utanmadan reklam yapıyorlar...
  • Sağlam yamuk yapmışlar. Bu konulardan uzak durmak için ne olursa olsun telefonu görmeden imza atmamak gerekiyor. Sizde şanssızlık olmuş gerçekten. Çünkü telefonlar bayramdan önce geldi ben gittim cuma imzaladık pazartesi teslim aldık ancak telefonu görmüştük ellerine geldiklerinden. Yine de daha önceden imzalamış birine öncelik tanıyıp geleni hemen vermeleri lazım. Çok lakayit ve ayıp bir durum.
  • 32 gb 119
    16 gb 99
    acaba
    8 gb gelince 79 olur mu
  • hala bollaşmadımı avea da bu telefon aralıklarla giriyorum bakıyorum yok yok.bence eylül sonunda bittiğinde bidaha bu kampanyayı yapmaz avea bence olmayan stokla çok tepki çekti kanımca.reklamını yap ama telefon yok.:):):)

acaba iphone 5 mi çıkacak ıphone 4 8gb mi?yada 4gs filan mı olacak insan merak ediyor açıklasalarda görsek?
  • Beyler bayanlar ben aldım bayramın 2.ci günü aveadan 16 gb beyaz 4.3.3 sürümüyle elazıgdan aldım evliyaoglu iletişimde war tlefon spr
  • Hayirli olsun ben de ayni sekilde aldim 4.3.5 e yukseltebilirsin.yalniz sanki cekimde biraz sikinti var gibi. Masaya koyunca degil ancak ele alinca cok dikkatli tutmayinca cekim dusuyor 3g internet varsa edge ye dusebiliyor. Ayrica konusurken de 2 defa kesildi, elime alinca da bunu yasadim. Telefon cok guzel ama bu biraz canimi sikti. Halbuki bu sorunlar yeni urunlerde cozuldu demislerdi. Garantinin buna yapabilecegi birsey olur mu? Cunku bu ciddi sayilabilecek bir sikinti ve asil gorevi olan telefonkluk fonkslyonunda sikintiya sebep oluyor. Tamiri olabilecegini sanmam ancak cikacak olan 5. Nesil ile degistirme gibi durumlari olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firat1997

Beyler bayanlar ben aldım bayramın 2.ci günü aveadan 16 gb beyaz 4.3.3 sürümüyle elazıgdan aldım evliyaoglu iletişimde war tlefon spr

• quote:

Orijinalden alıntı: berkerden

Hayirli olsun ben de ayni sekilde aldim 4.3.5 e yukseltebilirsin.yalniz sanki cekimde biraz sikinti var gibi. Masaya koyunca degil ancak ele alinca cok dikkatli tutmayinca cekim dusuyor 3g internet varsa edge ye dusebiliyor. Ayrica konusurken de 2 defa kesildi, elime alinca da bunu yasadim. Telefon cok guzel ama bu biraz canimi sikti. Halbuki bu sorunlar yeni urunlerde cozuldu demislerdi. Garantinin buna yapabilecegi birsey olur mu? Cunku bu ciddi sayilabilecek bir sikinti ve asil gorevi olan telefonkluk fonkslyonunda sikintiya sebep oluyor. Tamiri olabilecegini sanmam ancak cikacak olan 5. Nesil ile degistirme gibi durumlari olabilir mi?

saol sanada hayırlı olsun evt bende gerçekten farkettim nedense elime alınca birden 1 veya 2 çubuk düşüyor fakat ben şimdi güncellemiycem ios 5 çıksın öle :D fakat ben hepsiburadadan bi bumber alcam zten bu aralar iyi çekiyor telefon ama bumber aldınmı sorunun gider diye düşünüyorum fakat :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat1997 -- 13 Eylül 2011; 16:08:36 >

• Tesekkur ederim, bumperin mantigi celik kisma temas etmemizi engellemek mi acaba? Cunku 3 parca metal kisim var aralarinda cok ince siyah serit var. Degisik kombinasyonlar ile dokununca kimi zaman dusuyor kimi zaman gucleniyor cekim. Ama genel tutus pozisyonu dususe sebep oluyor. Ben de bir kilif dusunuyorum da daha ne tur birsey olacagina karar veremedim.
  • ben çekimin düzeleceğine inanıyorum inş iyi olur bumber
  • bugun avea çankaya bayiisinden aldım telefnu ellerinde 16gb'lik telefonlar mevcut :)
  • Hayirli olsun rengi hangisi? İzlenimlerin nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiz sim alıp vınna takıp nete girebiliyor muyuz acaba
  • Bayramdan beri stok yok biri getirecem demişti o da getirmedi yokmuş söylediğine göre adamların avealı olmama rağmen bu olayda gözümden düştü ayrıca beyaz olanlar için 100 lira fark isteniyormuş tamamen yalan bayi bunu cebe atmak için alıyor böyle rezillik olmaz bence bu bayileri düzene sokup eğitim vermeleri lazım standartı olmalı her önüne gelene bayilik veriyorlar adamın iphone un i sini bilmiyor bide telefon üzerinde yorum yapmıyor mu fıtık oluyorum avea ya ban
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkerden

Hayirli olsun rengi hangisi? İzlenimlerin nasil?

siyah renk aldım beyaz varmı diye sormadım bile ama sadece 16gb mevcut. telefon çok zarif ilk elime aldıgımda nasil tutacagimi bile bilemedim. 9 yıllık w800i den sonra garip geldi gercekten. suan hala kurcalamaktayim ve bir cok ozelligi isteklerimi fazlasıyla karşılıyor. telefonda sorun yokda 4gb internet verdiler ama rezalet durumda edge de bile cekim nerdeyse 0 hicbirsey yapamiyorum. benim icin en güzel yanı ise facetime. yurtdışındaki arkadaslarimla wifi üzerinden facetime ile baya uzun süre konustuk gercekten cok mükemmel. whatsapp messenger satın aldim ve aveanin verdigi 250 sms i kullanacagimi hic sanmyiorum cunku mesajlaşmam ücretsiz artik :) ( bir cok arkadasim bu uygulamayi kullaniyor ) daha saymakla bitmez simdilik bu kadar :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.