Şimdi Ara

AVEA İPHONE 4 16GB STOK SORUNU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 100 TL ek istenmesi hikaye. Adam kendisi daha çok para kazanmak için yapıyor. Bana beyaz verdiler ve adam bu konudan bahsetti.

Ben de ilk aldığımda öyle şeyler hissettim gerçekten piyasadaki en şık telefon gönül rahatlığı ile denebilir. İnternet işte ortamdan ortama değişiyor. Ancak Edge gerçekten yavaş geliyor ancak 3G, evdeki internetin az kötüsü diyebilirim. En fazla 740 kb/sn hız gördüm. Edge de ise 20kb/sn civarı.
  • 99 TL lik tarife 109 TL olmuş
  • Bu daha önce alanlar için 99 TL olarak devam edecek herhalde değil mi?
  • İphone 5 çıkacakken bunlar tarifenin fiyatını artırıyor :D merak etmeyin bu 10 tl lik zamn ile artık bütün bayilerde iphone lar olur :D yazık lan avea yaa
  • Sözleşmeyi imzaladım. 1 ay ürün geldi geliyor dediler. Sonra da fiyat arttı deyip, imzalanmış sözleşmeyi geri gönderdiler. Avea'nın ne olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Uzak durulması gereken, etik prensipleri olmayan bir firma. Ben böyle bir kepazeliği hiç bir yerde yaşamamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayhart

Sözleşmeyi imzaladım. 1 ay ürün geldi geliyor dediler. Sonra da fiyat arttı deyip, imzalanmış sözleşmeyi geri gönderdiler. Avea'nın ne olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Uzak durulması gereken, etik prensipleri olmayan bir firma. Ben böyle bir kepazeliği hiç bir yerde yaşamamıştım.

hiçbir operatörde aldığın koşulları sonradan değiştiremezler.Öncesini kapsamaz ki. Aveanin yaptığı legal değilmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: Mayhart

Sözleşmeyi imzaladım. 1 ay ürün geldi geliyor dediler. Sonra da fiyat arttı deyip, imzalanmış sözleşmeyi geri gönderdiler. Avea'nın ne olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Uzak durulması gereken, etik prensipleri olmayan bir firma. Ben böyle bir kepazeliği hiç bir yerde yaşamamıştım.

hiçbir operatörde aldığın koşulları sonradan değiştiremezler.Öncesini kapsamaz ki. Aveanin yaptığı legal değilmiş

Onlar sözleşmeyi imzalamadan 1 ay sonra iade ettiler. Dolayısıyla kanunen kendilerini korumuş oluyorlar. Yaptıkları edepsizlik oluyor sadece.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.