Şimdi Ara

AVEA İPHONE 4 16GB STOK SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea Kurumsal Abonesi iken çalışanlarımızdan birine İphone 4 16gb hediye edelim dedik. Kurumsal Müşteri temsilcisi Avea da 16GB İphone olmadığını ancak 3-4 hafta sonra ne zaman geleceğinin belli olacağını söylüyor.

Turkcell ve Vodafone peynir ekmek gibi iphone dağıtırken bana bu durum biraz saçma geldi.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. (Yer İzmir Bu Arada)

• Tüm mağazalarda stoklar tükendi.
  • Ağustos ortalarına kadar 16GB beklemeyin diyor satış temsilcisi. Yani 1 ay iphone bekleyecez. Vay ki ne vay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgunaydin -- 19 Temmuz 2011; 11:42:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: majestico

Ağustos ortalarına kadar 16GB beklemeyin diyor satış temsilcisi. Yani 1 ay iphone bekleyecez. Vay ki ne vay

stoklarına girmişmiydi ki :)

buyrun vodafone'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

quote:

Ağustos ortalarına kadar 16GB beklemeyin diyor satış temsilcisi. Yani 1 ay iphone bekleyecez. Vay ki ne vay

stoklarına girmişmiydi ki :)

buyrun vodafone'a

kurumsal hat olmasa 2 hafta önce vodafone iphone 4 ü almıştım ancak iş kurumsal hatta gelince işler değişiyor. Zaten böyle giderse toptan vodafone geçmeyi düşünüyoruz. bir şirket kampanya yapıp 1 ayda telefon veremiyosa ben o şirketin pazarlama müdürünü direk kovarım. böyle saçmalık olmaz yaw. bak yine dellendim:)

• bende kurumsal turkcellden kurumsal avea ya geçip bu iphone 4 kampanyasına katılmıyı düşünüyordum tam.:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: topgunace

bende kurumsal turkcellden kurumsal avea ya geçip bu iphone 4 kampanyasına katılmıyı düşünüyordum tam.:(

Kurumsal avea mı? Oyle birşey yok ki:)
  • avea iş demek istemiştim.turkcelldeki şirket hatlarının karşılığı olan abonelik tarzını demek istedim.
    stok durumu ile ilgili bir gelişme varmı?verilen her yöne süresi ve msj ve internet hakkı ve fiyatı ile bence çok cazip duruyor bu aveanın teklifi turkcelle göre.99tl 24ay olan.
    yanlız stok durumu kötü eğer ellerinde yoksa ki:(.
  • üsküdar kurumsal bayisinde yok.ne zaman geleceği belirsiz.sanırım avea maceram başlamadan bitti:(.
  • vodafone den al dostum avea 5 para etmez zaten
  • vodafone interneti 1gb tan sonra hiç girilmeyecek bir hıza düşüyor.ve sanırım konuşma süresimi mi msj hakkı mı birisi avea dan daha düşük.
    avea da ve turkcellde 4gb interneti adil kullanım hakkı filan olmadan son hızda kullanabiliyorsun diye biliyorum.ama vodafone da sınırsız deniyor ama 1gb tan sonra düşürülen hızla girmek istesende giremezsin:( bu yüzden vodafone bence hiç cazip değil...

bana avea lazım...kurumsall.iphone 4 olan:)olmazsa bekleyecem iphone 5 çıksın fiyatları düşer umarım 4 ün ozaman tahhaüt filan vermeden alırım belkide.
  • quote:

avea iş demek istemiştim.turkcelldeki şirket hatlarının karşılığı olan abonelik tarzını demek istedim.
    stok durumu ile ilgili bir gelişme varmı?verilen her yöne süresi ve msj ve internet hakkı ve fiyatı ile bence çok cazip duruyor bu aveanın teklifi turkcelle göre.99tl 24ay olan.

ben avea iş demek istediğini anladım. ben sadece avenın kurumsal bir firma olmadığını anlatmak için yazmıştım onu. stok durumuna gelince sırada geçen hafta 1.000 kişi civarı olduğunu biliyorum. Bu sayı avea ya iphone 4 lerin geliş tarihine kadar bir o kadar daha artacaktır. Ağustos ortası veya sonuna kadar avea dan iphone 4 16 gb beklemeyin. Bu arada 32gb var ama o da çok tuzlu yaw...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgunaydin -- 20 Temmuz 2011; 21:44:39 >
  • quote:

vodafone interneti 1gb tan sonra hiç girilmeyecek bir hıza düşüyor.ve sanırım konuşma süresimi mi msj hakkı mı birisi avea dan daha düşük.
    avea da ve turkcellde 4gb interneti adil kullanım hakkı filan olmadan son hızda kullanabiliyorsun diye biliyorum.ama vodafone da sınırsız deniyor ama 1gb tan sonra düşürülen hızla girmek istesende giremezsin:( bu yüzden vodafone bence hiç cazip değil...

bana avea lazım...kurumsall.iphone 4 olan:)olmazsa bekleyecem iphone 5 çıksın fiyatları düşer umarım 4 ün ozaman tahhaüt filan vermeden alırım belkide.

avea da adil kullanım yok. internet gayet hızlı. kullanan arkadaşlardan biliyorum. vodafone 1 gb da hızlı ancak daha sonra gerçekten yavaşlıyor.
  • quote:

üsküdar kurumsal bayisinde yok.ne zaman geleceği belirsiz.sanırım avea maceram başlamadan bitti:(.

bende izmirde uğruyorum kurumsal bayilere denk getirim belki diye. Ancak iphone kapmpanyasını ballandıra ballandıra anlatıyorlar önce. heh diyorum cihaz var galiba. İyi o zaman alalım bakalım diyorum. Ama cihaz yok ki diyorlar. işte o andaki ruh halimi ve yüzümün aldığı şekli siz tahmin edin artık:)
  • quote:

quote:

üsküdar kurumsal bayisinde yok.ne zaman geleceği belirsiz.sanırım avea maceram başlamadan bitti:(.

bende izmirde uğruyorum kurumsal bayilere denk getirim belki diye. Ancak iphone kapmpanyasını ballandıra ballandıra anlatıyorlar önce. heh diyorum cihaz var galiba. İyi o zaman alalım bakalım diyorum. Ama cihaz yok ki diyorlar. işte o andaki ruh halimi ve yüzümün aldığı şekli siz tahmin edin artık:)

avea nın interneti başka bir hattımdan kullanıyorum iyi bence.ama şu stok olayı çok canımı sıktı.yani bir kampanya yapıp hadi desem ki iphone 5 çıktı bitti stok yok desen diyecem tamam daha yeni çıktı telefon yoktur millet saldırmıştır.
    ama bu iphone 4 teeee ne zaman çıktı ne kadar zaman oldu.nasıl yok diyebiliyorlar anlamıyorum???madem veremeyeceksin neden böle bir kampanya düzenliyorsun.
    açıkcası ben soğudum bu olaydan bayaa.
    hiç avea dan iphone 4 alabilen kontratlı varmı merak ediyorum????.
    turkcellde ayrı bir alem iphone 4 kampanyalarını sözde yenilemiş.yaaa fiyatları ya aynı yada dahada yükseltmiş seçeneklerde.
    avea deseki telefonda şu şu bayilerimizde şuan var gözüküyor deseler oda yok.

• quote:

quote:

avea iş demek istemiştim.turkcelldeki şirket hatlarının karşılığı olan abonelik tarzını demek istedim.

ben avea iş demek istediğini anladım. ben sadece avenın kurumsal bir firma olmadığını anlatmak için yazmıştım onu. stok durumuna gelince sırada geçen hafta 1.000 kişi civarı olduğunu biliyorum. Bu sayı avea ya iphone 4 lerin geliş tarihine kadar bir o kadar daha artacaktır. Ağustos ortası veya sonuna kadar avea dan iphone 4 16 gb beklemeyin. Bu arada 32gb var ama o da çok tuzlu yaw...

aslında 32gb lık sormadım bak pek.o biraz daha tuzluya geliyor dediğin gibi.fiyatlamadada turkcellin 32gb lik konuşmalı internetli 129tllike karşı 119tllik avea nın daha fazla konuşma süreli ve msj hakkı olan teklifi aynı gb li interneti.
    bide 32 gblık aratayım bakalım istanbulda nasılsa.aveayı araya araya telefonları kayıtlı artık bayilerin:(.

• dün kızıp vodafone yetkililerini çağırdım. ancak fatura garanti taahhütü olduğu için geçemedik vodafone'ye. Vallaha ben avea dan 2 haftadır 1 iphone alamazken vodafone bana hemen 4 iphone verceğini söyledi. Gelde şimdi çıldırma. Üstelik 75 TL'ye konuşma paketi de avea dan daha iyi. interneti de sınırsız. Sadece adil kullanım var ancak onu da yapmıyorlarmış. (Vodafone yetkilisi bana böyle söyledi en azından)

Dün ayrıca avea müşteri hizmetlerinden aradılar. Durumu aktardım. Satış departmanına konuyu aktaracaklarını ilettiler. Yani anlıyacağınız oradan da bir şey çıkacağı yok.
  • quote:

dün kızıp vodafone yetkililerini çağırdım. ancak fatura garanti taahhütü olduğu için geçemedik vodafone'ye. Vallaha ben avea dan 2 haftadır 1 iphone alamazken vodafone bana hemen 4 iphone verceğini söyledi. Gelde şimdi çıldırma. Üstelik 75 TL'ye konuşma paketi de avea dan daha iyi. interneti de sınırsız. Sadece adil kullanım var ancak onu da yapmıyorlarmış. (Vodafone yetkilisi bana böyle söyledi en azından)

Dün ayrıca avea müşteri hizmetlerinden aradılar. Durumu aktardım. Satış departmanına konuyu aktaracaklarını ilettiler. Yani anlıyacağınız oradan da bir şey çıkacağı yok.

dostum bu vodafonun tekliflerini tam net göremiyorum sitesinde.
    senin düşündüğünün ayrıntısı ne 75 tl olan??
    bide gene forumlarda vodafon tahhutlu olanların bazı sıkıntılarını okudum.mesela şle örnek verim 75 tl ye anlaşıyorsun ya o onu o şekilde aktivete etmeyi unutmuşlar bazen.direk hiç paketsiz faturalar.internet paketlerini ücretsizi aktif etmeyi filan unutmuşlar.bayaa bi parayı geri alma yada çözüm mücadelesi verenleri okudum.
    yoksa bana çok yakın vodafone kurumsal açtılar da.bu 75 lik paket de ne kadar ödeme var?

• avea ya artık 500 den de ulaşamıyorum hayırlısı olsun:)
    tamam almayacam sizden ne kızıyorsunuz telefonuma çıkmıyorsunuz dimi:):):)..
  • quote:

quote:

dün kızıp vodafone yetkililerini çağırdım. ancak fatura garanti taahhütü olduğu için geçemedik vodafone'ye. Vallaha ben avea dan 2 haftadır 1 iphone alamazken vodafone bana hemen 4 iphone verceğini söyledi. Gelde şimdi çıldırma. Üstelik 75 TL'ye konuşma paketi de avea dan daha iyi. interneti de sınırsız. Sadece adil kullanım var ancak onu da yapmıyorlarmış. (Vodafone yetkilisi bana böyle söyledi en azından)

dostum bu vodafonun tekliflerini tam net göremiyorum sitesinde.
    senin düşündüğünün ayrıntısı ne 75 tl olan??
    bide gene forumlarda vodafon tahhutlu olanların bazı sıkıntılarını okudum.mesela şle örnek verim 75 tl ye anlaşıyorsun ya o onu o şekilde aktivete etmeyi unutmuşlar bazen.direk hiç paketsiz faturalar.internet paketlerini ücretsizi aktif etmeyi filan unutmuşlar.bayaa bi parayı geri alma yada çözüm mücadelesi verenleri okudum.
    yoksa bana çok yakın vodafone kurumsal açtılar da.bu 75 lik paket de ne kadar ödeme var?

Bana sunulan teklifi yazıyım istersen. 400 dk heryöne, 400 dk sabit hatlarla, sınırsız internet (adil kullanım kotalı tabiki), şirket içi sınırsız. Bu tarife için ben 26 TL ayrıca ücret ödeyeceğim. Yani cihaz 75*24 = 1.800 TL hat 26*24= 624 TL toplam 2424 TL'ye geliyor. Bana satış temsilcisinin yaptığı hesap en azından böyle idi. He nerden baktı nerden söyledi onu bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgunaydin -- 22 Temmuz 2011; 14:19:24 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.