Bildirim
avea jet
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben memnunum. Kullanacağın yerde avea 3g iyiyse memnun kalmaman hiç için hiç bir sebeb yok. -
gayet memnunum, hızı oldukça iyi. -
müşteri hizmetlerini aradım bulunduğunuz bölgede 3g var ama evinizin içinde olmayabilir dedi. Sonuçta para bağlıcaz. Mesela bebim tel nokıa 603 onda 3g modunu açınca 3.5g yazıyor yani 3g olduğunun kanıtıdır dimi bu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cauti0us
müşteri hizmetlerini aradım bulunduğunuz bölgede 3g var ama evinizin içinde olmayabilir dedi. Sonuçta para bağlıcaz. Mesela bebim tel nokıa 603 onda 3g modunu açınca 3.5g yazıyor yani 3g olduğunun kanıtıdır dimi bu ?
evet o yazı 3g oluğunun kanıtı sizin için önemli olan hızı onun için test yapmanızı öneririm. -
istanbul da ikamet ediyorum. iş yerim beşiktaş/levent'te. 3 yıldır avea jet kullanıyorum. hem laptopta hem de ipad'de kullanıyorum, hız mükemmel. ayıca aynı hattı evimde de kullanıyorum (küçükçekmece'de). sanırım baz istasyonu çok yakınımda, bağlantı hızım 3mbit civarlarında. o yüzden tavsiye ederim -
bende pazartesi günü aldım gayet kullanışlı ve iyi yani işimi görüyor. cihazın üstünde wps diye bir tuş onu açtım yanlışlıkla o ne işe yarar. başka kullanıcıların ( girmesini istemedigim insanların) şifresiz kullanmalarını sağlamaz dimi ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X