Şimdi Ara

Avea Jet bağlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonlar tam çekmesine rağmen uygulama da sinyal gözükmüyor ve operatör adında Bilinmiyor yazıyor. Bağlan dediğimde bağlanılıyor diyor tekrar Bağlı Değil uyarısı veriyor. Ne yapabilirim?

Avea Jet bağlanmıyor

modem mf-190

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katates Pızartması -- 23 Haziran 2012; 22:14:45 >

• ben de de bugün hata kodu veriyor genel bi sorun mu var
  • Operatör adı düzeldi. Fakat bağlan dediğim de bağlanılıyor diyor sonra tekrar bağlı değil diyor.
  • Operatör seçimi manuel'deyse bu hatayla karşılaşmış olabilirsiniz, operatör seçiminizin "otomatik"te olduğundan emin olun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: addictive

Operatör seçimi manuel'deyse bu hatayla karşılaşmış olabilirsiniz, operatör seçiminizin "otomatik"te olduğundan emin olun...

Otomatikte. Telefon ile internete girerken jetle giremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bilen yok mu?

• Hat yeni falan mı, yoksa zaten kullandığınız hatta mı çıktı bu sorun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Jet Wifi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Hat yeni falan mı, yoksa zaten kullandığınız hatta mı çıktı bu sorun?

Benim degil aslinda tatile ciktigimiz icin odunc aldim. Yolda 20 dk baglanmistim ama bi daha baglanamadim

• Hocam aynı sorunu bende yaşadım. Faturayı yatırmayı unutmuşum ondan bağlanmıyormuş Bir kontrol edin isterseniz. Ama zaten bende çok sorun yaşadım bu jet modemle yani bilgisayarın ve modemin anlık keyiflerine görede bağlanmıyor olabilir aveaya

• arkadaşlşar bendede zte marka 21.6 lık jet var ama 7.2 ile ve 3g ile bağlanıyor neden 21.6 ile bağlanmıyor ?
  • up güncel
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_sea53

arkadaşlşar bendede zte marka 21.6 lık jet var ama 7.2 ile ve 3g ile bağlanıyor neden 21.6 ile bağlanmıyor ?

kullandıgınız modemin destekledigi baglantı ust hızı 21.6mbit tir. ancak sizin baglantı hızınız bolgenizdeki 3g sinyal gucune göre degişebilir.
  • epey zaman geçmiş ama bu sorunu yasayanların benim gibi günlerce ugrasmaması için googledan arayıp cevabını bulması için yazıyorum.bu jet modem biraz sıkıntılı daha önce turkcell vınn kullandım böyle sorun yasamadım.Çözüme gelelim:(Bilg. fazla bilmeyenler için detaylı yazdım :)

-Öncelikle 3g modemi taktıgınızda zaten otomatik olarak sürücüler yüklenmeye baslıyor.Burada kontrol edin bazıları düzgün yüklenmiyor.Aygın yöneticisinden de bakın sarı ünlem işareti olur yanında.Böyle sürücülere sağ tıklayıp özellikler e girin.Daha sonra sürücüyü güncelle diyin.Eğer güncellemezse google dan sürücü güncelleme programları var ücretsiz.Onları indirip deneyin.Ben birçok defa denedim ama düzgün bir sekilde kuramadım en sonunda sürücü güncelleme programı(driver booster 2 yi kurdum) ve de sağ tıklayıp güncelle diyerekten kurulumu düzgün bir sekilde tamamladım.Bunları tam kurmazsanız avea bağlantı yöneticisi düzgün çalısmaz modemi görmez çok hantallaşır internete bağlanmaz.

-İkinci olarak da sürücüleri tam kurduk sıkıntı yok ama bağlan diyorum bağlanıyorda kalıyor.Arkadasın da dediği gibi.Benim de oyle oldu çünkü.Vista yüklü baska bir bilgisayarda bağlandı benim windows 7 de bağlanmadı.Bunun çözümü de Biri yazmıs Allah razı olsun

Bilgisayar sağ tıkla yönete giriyoruz.Bilgisayar yönetimi penceresi acılıyor.Buradan hizmetler ve uygulamalara çift tıklıyoruz.daha sonra hizmetlere çift tıklıyoruz.Seçenekler içerisinden windows olay günlüğünü çift tıklıyoruz(Gercekten ne alakası varsa bağlantıyla ilgili)Açılan pencerede başlangıc türünü otomatik yapıp altındaki hizmet durumunu baslat diyoruz.Bilgisayarı da yeniden başlatıyoruz.

işlem bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercantd -- 5 Aralık 2014; 1:23:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.