Şimdi Ara

AVEA JET FATURA HESAPLAMA YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenercell 5gb 25tl olan paketi kullanıyorum.Yaklasık 1hafta önce kotanın bittiğine ait bi mesaj geldi.Muhtemelen cok fazla gecmemişimdir ama söyle bir sorum olucak. Normalde sınır 5120 mb ve fenerin attıgı her gole 100mb veriyor ya bu hediye gelen 100mb 5120mb a ek mi oluyo yoksa üzerine eklenip genel bir kota mı hesaplanıyo. Örneğin fener o hafta 2 gol attı genel kota 5120+200 seklinde mi oluyo :) Biraz sacma bir soru oldu ama kotayı astıgım için yusufluyorum biraz :) o mesajdan sonra fenerbahce 5 gol attıda :) Bilen bir arkadas varsa bilgilerini paylasırsa memnun olurum

• Hocam geçmiş olsun kota asimi baya pahali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea jet mi allah sabır versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2 gün önce gsmobile aldım kalan kullanım hakkı birdahaki aya devrediyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuNeM38

bende 2 gün önce gsmobile aldım kalan kullanım hakkı birdahaki aya devrediyormu?

hayır devretmiyor
  • ne yani 2 gün içinde yani son gün bugün tüm hakkımı kullanmalımıyım?
  • Kullanım hakkı : 5gb + atılangol x100 , lımıt asımında : 5kr/mb , 8byte:1kb , 1024kb:1mb , 1024mb:1gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juske -- 26 Kasım 2012; 23:38:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juske

Kullanım hakkı : 5gb + atılangol x100 , lımıt asımında : 5kr/mb , 8byte:1kb , 1024kb:1mb , 1024mb:1gb

cok saol hocam dedgn gbi olursa ekstradan bi fatura ödememe gerek kalmıycak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.