Şimdi Ara

Avea jet modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim avea jet modemim var bunun haricinde evimde ne telefon nede internet mevcut. Öğrenmek istediğim bir arkadaş samsung tablet almış ve içne turkcelin wınınından çıkan simkartı tablete takıp kullanıyor. Bunu tablet alsam aveanın jetindeki hattı simkartı söküp tablete bağlasam çalışıyor mu? Ek birşeye gerek oluyor mu? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UFUK_83 -- 12 Aralık 2011; 18:36:48 >

• jet modemle beraber kullandığın simkartında data paket olduğu müddetçe destekleyen her alette kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

jet modemle beraber kullandığın simkartında data paket olduğu müddetçe destekleyen her alette kullanırsın.

Teşekkürler.

Bana jet modemle kullanabileceğim yada sim kart yuvası olan model önerebilir misiniz? Uygun olan cizhazlar olur ise çok sevinirim
  • Arkadaşlar hepsiburadadan 3g modem destekli Onyo NanoPad 7" Tablet aldım bende avea jet modem var kullanılıyormuş bana bilgi vermenizi rica ediyorum kullanıp bilenlerden. Duydugum kadarı ile tüm modemleri desteklemiyormuş aveanın saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.