Şimdi Ara

Avea JeT Windows 7 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ttnetin kampanyayla vermiş olduğu 512Mb kotalı Avae jet 3g internetim Var.Windows Vista 64 bit ultimate kullanıcısıydım.Windows 7 ultimate 64 bite geçiş yaptım Ve Jet çalışmıyor.Jetin sürücüsünü kuruyorum Ama Zte Mobil modemi tanımıyor windows 7 ne yapabilirim?

• windows 7 64 sürücüleri ile vista 64 sürücüleri uyumludur, birbirlerinin yerine kullanılabilirler. Aygıt yöneticisinden mobile modem e bakın sarı ünlem vs varmı. Eğer öyleyse sürücüyü manuel-elle yüklemeyi deneyin
  • Ewt Aygıt yöneticisinde Zte Modemi tanımıyor Manuel Olarak yükleyin demişsiniz Ama Yanında Cd Fln vermediler.Aveanın kendi sitesindede sürücüsünü bulamadım.
  • everest yada başka bir program ile modemin tam adı yada aygıt kodlarına bakabilirsek netten sürücü arayabiliriz. Yada biraz uzun olacak ama madem vista 64 de sorunsuz çalışıyor, vista yüklü bir bilgisayara takar ve sürücülerinin otomatik yüklenmesini bekleriz ardından herahangibir sürücü yedekleme yazılımı ile bu sürücüleri alırız. Tekrar win7 ye taktığımızda yedeklediğimiz bu sürücüleri elle tanıtırız.

Modemin tam adına vs bakmak için

http://www.zhangduo.com/udi.html
    http://www.lavalys.com/products.php?ps=UE&lang=en&page=48

Sürücü yedeklemek için

http://sourceforge.net/projects/drvback/

• SaoL dostum deniyeceğim hemen.
  • Modemin Adına baktım İnternette aradım Ama bulamadım.Modemin Markası Ve modeli: "ZTE CDMA Technologies MSN" Yardımcı olursanız Sevinirim...
  • windows 7 kullanıyorum avea jet modemi kurdum ve aygıt yöneticisinden baktım hepsi tam kurulu ancan sürekli olarak ilk kullanıma hazırlanıyor ve windowsun algılaması bekleniyor yazıyor ne algılamaymış bu arkadaş Ayrıca başka bir pc de kurdum iki dakikada bağlandım nete bi sorun yaşamadım nasıl çözeceğim bu sorunu bi bilen varsa yardım lütfen......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polizai58 -- 29 Kasım 2012; 23:53:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aygıtı düzgün kurmamışın arkadaşım o yüzden kaynaklanıyor
  • Aygıtı düzgün kurdum çünkü müşteri hizmetleri ile görüştüm birlikte kurduk ve de aygıt yöneticisinden baktım herhangi bir yerde soru işareti yok işin ilginç tarafı başka pc de aynı sorun olmadı ve nete girebildim
  • o zmn sistem dosyalarında sorun var sistem diskini tak pc ni onar
  • deneyeceğim tşk ederim...
  • rica ederim kolay gelsin
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var windows 7 ultimate kurulu pc de avea modemi kurdum hersey duzgun kurulu ama baglanamıyorum ilk kullanıma hazırlanıyor diyor ama baglanmıyor yaklaşık 1 ay oldu alalı ama baglanamadım.Pc ye format attım 2 gun once yok yıne baglanmıyor bunun sorunu nedir acaba

modem baska pclerde calısıyor modemde sıkıntı yok.

Lütfenyardımcı olun iyice sinir oldum.Windows 7 ultimate demi sorun var acaba.

Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildizmax

arkadaşlar aynı sorun bende de var windows 7 ultimate kurulu pc de avea modemi kurdum hersey duzgun kurulu ama baglanamıyorum ilk kullanıma hazırlanıyor diyor ama baglanmıyor yaklaşık 1 ay oldu alalı ama baglanamadım.Pc ye format attım 2 gun once yok yıne baglanmıyor bunun sorunu nedir acaba

modem baska pclerde calısıyor modemde sıkıntı yok.

Lütfenyardımcı olun iyice sinir oldum.Windows 7 ultimate demi sorun var acaba.

Kolay gelsin...

quote:

Orijinalden alıntı: nzrnzr

programı kaldır, belgelerim menüsünde modemle ilgili bir dosya var onu da sil, tekrar yükle gidecektir.

demiş arkadaşımız çözüm bulamazsanız,
    driverları kurulu halde iken mobile partner programını bir deneyin
    http://forum.donanimhaber.com/m_61399208/tm.htm
    bu konuda vodafone hattı üzerinden internete bağlanmak için anlatılmış avea için olanını bulabilirsiniz
    program çok özelliklidir, modemde başka hatları kullanmanıza da müsade eder. tavsiye ederim

• herseyi denedim olmjuyor valla iyice sinir oldum.Bunun nedeni nedir kimse bilmiyormu arkadaşlar.

mobile partnerde kurdum yıne olmuyor avea gsmobile modemim var valla almaz olsaydım ya..

bana lutfen yardımcı olun..
  • bu sorunu nasıl çözdünüz arkadaşlar?
  • yok mu derdime bi çare?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.