Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.133
Cevap
38
Favori
189.590
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sana insaflı davranmışlar benden 50 TL istedi birisi insanlık ölmüş. Sanırım biz çok keriziz aynı şey bizde olsa amme hizmeti der ücretsiz dağıtırdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko320

quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

quote:

Orijinalden alıntı: KmL-05

quote:

Orijinalden alıntı: metindiyadin

quote:

Mevcut tarifenizde bulunan servisler dolayisiyla Referans Sisteminden yararlanamazsiniz. Bilgi icin 500.

Referans icin karsi tarafin numarasini mesaj attigimda bu cevap geliyor arkadaslar. Neden olabilir acaba ?

mevcut tarifeniz kamu ise en az 1 ay baska tarifede olmanız gerekiyor

Yok hocam sec 500 kullaniyodum 1 yildir. Kamu degil.

Hocam sorunu çözebildinmi aynı sorunu yaşıyorum seç 500 kullanıorum bende 1 senedir . Geçemiyorum şuan

Bendede aynı sorun var. Ben süper ikili tarfifesindeyim. tahminimce taahhütümden dolayı hatayı alıyorum. Birde 200dk hy hediyesi vardı. MH aradım saçma sapan bişeyler zırvaladı. Genel merkezi bağlayın dedim. Tweet yada mesaj atın dedi. Bekliyorum aramalarını.

bende ayni sorunla karsilasmistim. hergun duzenli olarak 500 u aradim. herseferinde yeni bir sikayet kaydi olusturdular. bir hafta on gun sonra bir sabah tarife ye gectiniz diye sms geldi. referans nosu da istemediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avea kullanan ama baska bir tatifede olan polis refarans olabiliyormu yoksa mutlaka bu tarifede mi olmali?

• Ben yikilan tarifeyi kullaniyorum kontorlu, gecis yapmak icin ne yapmam gerek?

• thuglife kullanıcısına yanıt
    hadi 5-10 lirayı anlarım da 30 lira 50 lira nedir arkadaş... enayiyseniz verin tabi, pocell in tarifesine geçerim daha iyi ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metindiyadin

quote:

Mevcut tarifenizde bulunan servisler dolayisiyla Referans Sisteminden yararlanamazsiniz. Bilgi icin 500.

Referans icin karsi tarafin numarasini mesaj attigimda bu cevap geliyor arkadaslar. Neden olabilir acaba ?

mevcut tarifeniz kamu ise en az 1 ay baska tarifede olmanız gerekiyor

Yok hocam sec 500 kullaniyodum 1 yildir. Kamu degil.

Hocam sorunu çözebildinmi aynı sorunu yaşıyorum seç 500 kullanıorum bende 1 senedir . Geçemiyorum şuan

Hala olmuyor. Başka aynı hatayı alan varmı *

Ben geçen gün başvurdum bende vıdafone 23 tl lik faturasız tarife vardı
    Olmamısnım nedeni;
    3 ay dolmamış olabilir hat taşımak için
    Taşıma yaparken ya faturalı bir hattımız daha olacak o örnek gösterilecek ya memur kimliğin ya da elektrik su gibi fatura.ben kimlik verdim mesela.
    Bakalım 2 gün oldu başvuralı geçebilecek miyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bende hattımı aveaya taşıdım açılmasını bekliyorum. Bayideki ilgilenen kişi hat açıldığında Kamu Referans Tarifesine geçeceğimi söyledi.
    Birde bu tarife ile ilgili form verdi. Hat açıldığında 1 hafta sürem var Emniyetin tarifesine geçmek için. bu süre zarfında herhangi bir ücret ödemeyecekmişim güzel uygulama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinsanityx -- 26 Temmuz 2013; 9:49:30 >
  • Diyarbakır'da numara taşıyanı yada yeni hat alanı bu tarifeye geçiriyorlar ücretsiz

• arkadaslar bende sec 500 tarifesindeyim benim taahuttum yarin bitiyor bana da referans olabilecek yardimsever arkadas ariyorum

• Herkesin kar etme, fırsat yakalama amacıyla bulunduğu bir forumda referans için ücret istenmesine neden şaşırıldığını anlamıyorum, yahu bu forumda hediye çekleri bile parayla satılıyor.

Not: satılık referansım falan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: vinsanityx

bende hattımı aveaya taşıdım açılmasını bekliyorum. Bayideki ilgilenen kişi hat açıldığında Kamu Referans Tarifesine geçeceğimi söyledi.
    Birde bu tarife ile ilgili form verdi. Hat açıldığında 1 hafta sürem var Emniyetin tarifesine geçmek için. bu süre zarfında herhangi bir ücret ödemeyecekmişim güzel uygulama.

Hepsıbırden ucretlendirilrsn diklat

• quote:

Orijinalden alıntı: Drago

Diyarbakır'da numara taşıyanı yada yeni hat alanı bu tarifeye geçiriyorlar ücretsiz

niye diyarbakır ın hepsi polis mi
  • Avea bayii bana bu tarife diğer kamululara da yakında çıkar dedi

• Herr gün arıyorum 500ü. Akıllı kamudan bu tarifeye geçemedim hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Avea bayii bana bu tarife diğer kamululara da yakında çıkar dedi

Ne kadar yakında? 1 hafta mı 1 ay mı? Bu konuda bir bilginiz var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alivebora

Herr gün arıyorum 500ü. Akıllı kamudan bu tarifeye geçemedim hala.

bu gün eşimin hattı için bir yöntem deniyorum. olumlu olursa sizinle paylaşacağım.
  • Yuh arkadas bunda bile acik gozlu, insanliktan cikmislar turemis. Forumdan alan varsa 3 kisiden en az biri icin buradaki birine referans olsun. Firsatcilara goz actirmayalim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende satın aldım referansı bi arkadaştan . Alan memnunsa satan memnunsa gerisi önem teşkil etmiyo

Ben sonuçta 12 aylık paketim bittiği için başka bi pakete geçicektim 38 liraydı . Kabaca hesap yaparsak 12 ay üzerinden her türlü karlı çıkıyoruz zaten ki mega paket gerçekten iyi.

Bence enayilik falan deyip fırsatı kaçırmayın derim . 30 tl para değil BENCE

• quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

quote:

Orijinalden alıntı: alivebora

Herr gün arıyorum 500ü. Akıllı kamudan bu tarifeye geçemedim hala.

bu gün eşimin hattı için bir yöntem deniyorum. olumlu olursa sizinle paylaşacağım.

İyi haberler bekliyoruz sizden bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Avea bayii bana bu tarife diğer kamululara da yakında çıkar dedi

Bu gidişle ben POcell e geçicem gibi duruyor.
    Çıksın ilk ben referans olacağım söz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.