Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
38
Favori
189.364
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayat o kadar kolay değil.
    Referans olarak geçtiğiniz hat için REFERANS olamıyorsunuz.
  • Olaydı eyiydi. Hayallerim yıkıldı şimdi bak.
  • referans olacak bir arkadaş varmı acaba?
  • EGM nin 3 yıllık anlaşması var. tahminim alıma kapanmaz. ben tarfemi değiştirdim :) 23 ağustosta kamu mega alabiliyorum.
  • referans bulamadık yaw.
  • eşimin hattı için attığım tivite cevap
    Merhaba, hali hazırda Emniyet Genel Müdürlüğü tarifesinde iseniz SMS ile, farklı tarifede iseniz kamu kurum kimliği ibrazı ile ++

Edit: Geri dönüş yapan bay işlemi gerçekleştiremeyeceğini, Aklı Kamudan geçişlerde yanlış işlem yapılmış olabileceğini belirtti. Tweete devam..
    edit: bugün aradılar %25 fatura indirimi verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 25 Temmuz 2013; 16:44:33 >
  • Şu avea işe yarar ya da yaramaz ha bire kampanya ya da tarife çıkarıyor ama bizim turkcell kampanya çıkarmasından vazgeçtik mevcutları bile bitiriyor... sanki heyecanlarını kaybetmişler... (kamu tarifeleri için bu söylediklerim)
  • Referans olailecek bir arkadaş yokmudur yoksa pocell tarifesine geçiçem
  • pazartesiden beri hat taşıma işlemimi bekliyorum bu ne yaaa......Kaç güb sürecek?
  • conqierors kullanıcısına yanıt
    İnşallah o zaman kadar bu tarifeye birşey olmaz
  • Para işine dönmüş muhabbet, para pul istemeden referans olabilecek birisi varsa özel mesajla ulaşabilirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partir

Para işine dönmüş muhabbet, para pul istemeden referans olabilecek birisi varsa özel mesajla ulaşabilirse sevinirim.

Kardes bu aveanin sucu. Kamunun sadece bir grubuna ayricalik tanir ve disardan katilim yetkisini onlara verirsen olacagi bu. 30 TL para istiyorlar.

• quote:

Para işine dönmüş muhabbet, para pul istemeden referans olabilecek birisi varsa özel mesajla ulaşabilirse sevinirim.

Hem bedava olacak hem de o size ulaşacak ! Böyle referans bulursanız ben de alayım bir tane ;)

• Diğer kamulular kızmasın bunda Avea nın suçu yok. Senin kurumun iyi anlaşma yapamıyorsa burada kurumundan baska bir suçlu arama.

• quote:

Orijinalden alıntı: alivebora

quote:

Hem bedava olacak hem de o size ulaşacak ! Böyle referans bulursanız ben de alayım bir tane ;)

Haber veririm, her şey para değil.

• Anlaşılan kimseyi bulamıcam referans olacak en güzeli pocell o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalkan

Anlaşılan kimseyi bulamıcam referans olacak en güzeli pocell o zaman

Uğraştığına değmez pocell varken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivebora

quote:

ben buldum, arkadaş çevrenizi değiştirin bence, herşeyi parayla yapan tayfayi

• Fenercell den geçiş olabilir mi acaba?
  • Bende Kamu Mega'ya geçmiş bulunuyorum. Tarife gerçekten içerik olarakda fiyat olarak da çok güzel. Egm'ye ve Avea'ya böyle bir kampanya yaptıkları için çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.