Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.133
Cevap
37
Favori
190.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 msj oncesi yazdigimi uygula istersen sen de. Ama su an kamu hattinda olmadigin icin sana da referans numarasi lazim tipki benim gibi. Su an, ornegin akilli kamu hattin olsaydi sartsiz ; polis olman gerekmeden veya polis referansi gerekmeden gecebilecektin bu tarifeye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen mh arama. Twit at; ilgili birim seni arasin. Onlara sor. Sana dedigim yaniti alacaksin.

• MH yi aramadım dakikası 40 kuruşmuş.
    twit attım onlar aradı.
    Kamu megaya geçmek istiyorum ama polis değilim dedim. O da o zaman geçemezsiniz dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

MH yi aramadım dakikası 40 kuruşmuş.
    twit attım onlar aradı.
    Kamu megaya geçmek istiyorum ama polis değilim dedim. O da o zaman geçemezsiniz dedi.

kamu mega de polisliği karıştırma. Kamu tarifeysen geçirirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

MH yi aramadım dakikası 40 kuruşmuş.
    twit attım onlar aradı.

Ilginc. Ben uzerine basa basa 4 defa sordum, bana polis olmaniz gerekmez dedi. Forumdan bir arkadasa da benim bahsettigim gibi bir uygulama yapmislar. Demekki tutarlilik yok...
    Siz megakamu paketi istiyoruz dediniz degil mi?
    ( her yone 1000dk + grup ici 5400dk+ 1000her yone sms+ 4gb ) benim bahsettigim bu paket.

• Dün itibariyle geçiş yaptığım tarifedir kendisi. Referans haklarım maalesef dolu olduğu için yardımcı olamayacağım.
  • Ekşi sözlük mü burası !

• quote:

Orijinalden alıntı: hknorl

Arkadaşlar birkaç gün önce görmüştüm EGM'den referansı olan arkadaşlar faydalanabilir.

27 TL’ye her yöne 1000 DK, grup içi 5400 DK, her yöne 1000 SMS ve 4 GB cepten internet. (12 ay Taahhütlü)

Taahhütsüz fiyatı 35 TL.

BİLGİ İÇİN LİNK

Ücretsiz Konuşma Süresi Bitiminde Yurtiçi Her Yöne Konuşma  0,30 TL/DK olarak, ücretsiz SMS bitiminde 0,30 TL/SMS olarak, Ücretsiz Cepten İnternet Kullanımı Bitiminde Yurtiçinde 0,00492 Krş/KB olarak ücretlendirilecektir.

Tarife değiştirmek isteyen müşteri Emniyet Genel Müdürlüğü tarifesinde ise kimlik ibrazına gerek olmaksızın SMS ve Müşteri Hizmetleri aracılığıyla tarife değişikliği yapılabilir, ancak diğer tarifelerdeki müşterilerin tarife değişiklikleri kimlik ibrazı sebebiyle bayilerimiz aracılığıyla yapılmaktadır.

SMS ile geçiş yapılabilmesi için MEGA TARIFE yazılarak 2010 veya 6363 kısa koduna ücretsiz SMS gönderilmesi gereklidir.

Emniyet Genel Müdürlüğü çalışanlarının ve referans oldukları yakınlarının faydalanabileceği tarife, paket ve cihaz kampanyalarından kimliğini ve statüsünü belgelemek kaydıyla EGM kadrosunda çalışan veya emekli olmuş personel, Polis Akademisi, Polis Koleji ve Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri de faydalanabilmektedir.

Numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea, Taraftar, TTNET ve diğer işbirliği faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla tarifelere kayıt olmak isteyen müşterilerimizin Avea bayilerine giderek nüfus cüzdanı, Emniyet Genel Müdürlüğü kimliği ve geçiş formu doldurmaları gerekmektedir. Emniyet Genel Müdürlüğü tarifelerinden geçiş yapmak isteyen müşteriler ise Avea bayileri, Avea Müşteri Hizmetleri ve yukarıda belirtilen kısa kodları kullanarak SMS aracılığıyla geçiş yapabilirler. Diğer faturalı Avea tarifelerinden geçiş yapabilmek için yine kurum kimliği ibrazı gerektiğinden Avea bayilerine başvurulmalıdır. Bir müşteri en fazla 3 kişiye referans olabilir. Aynı zamanda Emniyet Genel Müdürlüğü Tarifeleri'ne mensup müşteriler kendi adlarına 7 hat alabilirler.

Referans Sisteminden Faydalanmak İsteyenler

Yeni hat alacak aboneler için;

Önce Avea Bayi'sine giderek yeni bir hat alın ve referans başvuru formunu doldurun.

Hattınız Referans Tarifesi'nden açıldıktan sonra hemen Referans göstermek istediğiniz Avea kamu mega tarife hattı sahibinin cep telefonu numarasını 10 haneli olarak 6008'e SMS ile gönderin.
    Örnek: 5551234567 --> 6008

Talebiniz, tarafımızdan kısa mesaj ile referans gösterilen kişiye bildirilir.

Hattınızın aktif hale gelmesini takip eden 7 gün içerisinde referans gösterdiğiniz kişinin SMS ile onay vermesini sağlayın.

Onay aldığınız anda hattınız referans gösterdiğiniz kişi ile aynı tarifeye taşınır.

Faturalı bireysel hattı olan aboneler için;

Referans göstermek istediğiniz Avea kamu mega tarife hattı sahibinin cep telefonu numarasını 10 haneli olarak 6008'e SMS ile gönderin.

Örnek: 5551234567 --> 6008

Talebiniz, tarafımızdan kısa mesaj ile referans gösterilen kişiye bildirilir.

Referans başvurunuzu takiben 7 gün içerisinde referans gösterdiğiniz kişinin SMS ile onay vermesini sağlayın.

Onay aldığınız anda hattınız referans gösterdiğiniz kişi ile aynı tarifeye taşınır.

Aynı zamanda SMS ile başvuru yerine Müşteri Hizmetleri veya Online İşlemler'den de referans başvurusunda bulunabilirsiniz.

Kullanmakta olduğu hatta taahhütü olan arkadaşlar SMS le geçemiyorlar Müşteri Hizmetlerini arayarak geçenler var.

Aynı Şekilde kullanmakta olduğunuz tarife kamu tarifesi ise SMS le geçiş olmuyor bireysel tarifelere geçip 30 gün beklenmeniz isteniyor fakat Müşteri hizmetleri arayıp zorda olsa geçenler var.

mrb arkadaşlar avenın mega tarifesine geçmek istiyorum bende yardımcı olabilecek referans olabilecek arkadaşlar varmı acaba çok sevaba geçer ramazan ramazan 555 603 08 77 mesaj yada ararsanız referans olmak isteyen polis arkadaşlarımızın yarmını bekliyorum saygılar teşekkürler şimdiden

• Akıllı kamu tarifesindeyim. 500ü aradım olmaz dedi. twitterdan mesaj attım. genel müdürlükten döndüler polis değilseniz olmaz anca referans sistemi ile 1 ay sonra olur dediler. ne yaptıysak olduramadık..
  • yarınhttp://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/SecBegenAlKamuTarifesi bu tarifeye geçsem
    bu kamu tarifesi olduğu için sonraki günde Kamu Megaya geçebilir miyim??

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Adını Kamu tarifesi koymuşlar sadece Polisler ve EGM memurları faydalanabiliyor. Öğretmenlere, memurlara, doktorlara vs. kamu çalışanlarına hakaret gibi.

Avea ya mesaj atalım dığer kamu personeline de isteriz veya adını degiştirin! Diye

Atalım hocam terbiyesizlik bu.

Bu Emniyet ile Avea arasındaki sözleşme üzerine yapılan bir kampanya. İlk sözleşme sona ermiş ve bireysel tarifeler ile ilgili 3 GSM operatöründen alınan tekliflerden en avantajlısını avea verince bu şekilde bir kampanya çıkmış. Diğer kamu kurumlarına da bu olmasa bile benzerleri çıkacaktır.

Ayrıca diğer kamu hatlarından referans olmadan geçmeniz normalde mümkün değildir, işini bilmeyen bir MH temsilcisi ile görüşürseniz bir ihtimal şansa geçme durumunuz olur ki o bile şüpheli.

• quote:

Orijinalden alıntı: alivebora

Ekşi sözlük mü burası !

+++++++++++++++++ katılıyorum.
  • Ben sec begen kamudayım bu tarifeye gecmek icin tweet mi atayım 500 mü arayayım

• quote:

Ekşi sözlük mü burası !

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Ekşi sözlük mü burası !

o mesajın bir üstünde ki mesaja kızdı arkadaş.açıkcası bende cok kızdım ama tepkimi ramazana uyarladım.
  • Tam anlamıyla kızmak denemez canım. O kadar çok uğraşan ve geçemeyen insan var iken nisbet yapar gibi gelmişti o mesaj sanki.

• Avea Genel Yönetimi Twitter'a attığım mesajdan sonra geri döndü.
    Kamu tarifesinde olduğum için Mega Kamu'ya geçemezsiniz dedi.
    Sizi Bireysel Tarifeye almam lazım, Bireysel Tarifeye aldıktan sonra da 1 ay sonra geçebilirsiniz dedi.
    Çünkü 1 ay geçmesi lazımmış tarife değiştirmem için.
    Bilginize...
  • bir kişinin kaç referans hakkı oluyor?

avea açıklamış ama birşey anlamadım.
    müşterinin 3ref. hakkı var diyor polis isen 7 tane hat alma hakkın var diyor?
    ne demek isteniyor tam olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

bir kişinin kaç referans hakkı oluyor?

kendi adına alma hakkından bahsediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

bir kişinin kaç referans hakkı oluyor?

kendi adına alma hakkından bahsediyor.

onu anladım 3 ref. ne oluyor 1hat aldı 3kişiye ref. oldu diğer hattı aldı yine 3hakkı mı oluyor.
    ya da 1tanesini kendi kullandı diğelim 6 tane daha hat alabilir mi yani üstüne.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.