Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.133
Cevap
38
Favori
189.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umityasar

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Adını Kamu tarifesi koymuşlar sadece Polisler ve EGM memurları faydalanabiliyor. Öğretmenlere, memurlara, doktorlara vs. kamu çalışanlarına hakaret gibi.

Avea ya mesaj atalım dığer kamu personeline de isteriz veya adını degiştirin! Diye

Ben attım kamu tarifelerinin hepsinin bu imkandan faydalanmasını sağlamaları için ama bakalım ne diyecek derse tabi :)
  • Referans olabilecek arkadaşlar lütfem pm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowman

quote:

quote:

Adını Kamu tarifesi koymuşlar sadece Polisler ve EGM memurları faydalanabiliyor. Öğretmenlere, memurlara, doktorlara vs. kamu çalışanlarına hakaret gibi.

Avea ya mesaj atalım dığer kamu personeline de isteriz veya adını degiştirin! Diye

Ben attım kamu tarifelerinin hepsinin bu imkandan faydalanmasını sağlamaları için ama bakalım ne diyecek derse tabi :)

Olayin avea ile alakasi yokki bosuna atmayin mesaj felan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSK personeline boyle kampanya yapmazlar ki..Arkadas niye ayrım yapıyorsun ki adam gibi tum kamu personeline yap su tarifeyi..

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Orijinalden alıntı: crowman

quote:

quote:

Olayin avea ile alakasi yokki bosuna atmayin mesaj felan

alakası yokmu :) polisler kendi gsm şirketlerinimi açtılar.Şu EGM ister avea da tıpış tıpış verir dersen bişey demem alakası yok deme

• bir tane de zabıta tarifesi yapsalar ya
  • avea kontörlüden nasıl geçiş yapılıyor? Geçen varsa paylaşabilir mi?
  • Beyler referans olabilecek polis arkadaş yokmu
  • Tabii disarida itle kopekle sen ugrasiyorsun

• Referans aranıyor :)
  • Referans olabilecek biri varsa çok sevinirimmm.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: muratmantc

Tabii disarida itle kopekle sen ugrasiyorsun

it köpek gördün mü 1 tane polis gözükmez etrafta, hayır zaten adamlarda kanuni yetki var, jobtur silahtır vs oluyor. birde bu iş için para alıyor neredeyse doktor kadar. sonrada kahraman bilmem ne.
    türkiye'de polise güvenmek zordur. jandarma mesela polis kurumuna göre 20 kat daha fazla saygı görür.

bu it kopukların şimdiye kadar ne kadar polis le karaşılaştıklarını bilmiyorsun herhalde ne kadar memur bu şahıslar yüzünden hayatını kaybettiğini de bilmiyorsundur sen
    yetki demişsin ne yetkisi varmış uygulamada bir şu diğer ülkelerin polisiyle kıyaslayın adam ehliyet sormak için ellerini havaya kaldırttırıyor.
    Doktor kadar para alıyorlarmış mışş. güldürme..
    Jandarmaya güven meselesi herkesin en yakınlarında en az bir kaç bireyin yada kendisinin o evreden (jandarma olarak) geçtiğini düşünürsek normaldir..

• An itibariyle Akıllı Kamudan Mega Pakete Geçiş yaptım.
    Mesajımı alıntılayan ilk kişiye bir referans hakkımı ücretsiz veriyorum..

edit 1: tiger86 üyeye referans olunmuştur.
    edit 2: referans mesajları atmayınız. Cevaplanmayacaktır.
    Gerekirse buradan yazarım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 24 Temmuz 2013; 15:51:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

An itibariyle Akıllı Kamudan Mega Pakete Geçiş yaptım.
    Mesajımı alıntılayan ilk kişiye bir referans hakkımı ücretsiz veriyorum..

pm
  • tüh be kaçırdık
  • Avea faturasız dayım
    Nasıl geçebilirim?

• bugün mega pakete geçip taahhüt verdik bakalım hele bir gelsin ilk fatura
  • Arkadaşlar vodafone faturalı hattım var. Kamu megaya geçişimi yaparlarmı. Emekli polis memuru akrabam var referans da bir sorun yok.

Süreç nasıl gerçekleşecek, bayiye gidince direk tarifeye geçiriyorlar mı?
    taahhüt verme hangi aşamada gerçekleşiyor.

Tarifemin sunduğu bedavaları kullanarak herhangi bir sürpriz fatura ile Faturam 27 + 1,5 tl den fazla gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r

Arkadaşlar vodafone faturalı hattım var. Kamu megaya geçişimi yaparlarmı. Emekli polis memuru akrabam var referans da bir sorun yok.

Süreç nasıl gerçekleşecek, bayiye gidince direk tarifeye geçiriyorlar mı?
    taahhüt verme hangi aşamada gerçekleşiyor.

Tarifemin sunduğu bedavaları kullanarak herhangi bir sürpriz fatura ile Faturam 27 + 1,5 tl den fazla gelir mi?

referans göstereceğiniz kişi mega tarifesinde olmalı.
  • htepeli kullanıcısına yanıt
    Sevgili dostum nasıl geçiş yapabildin. Bireysel Faturalı Hat abonesi olmanız lazım değilmi? Bize böyle bir hata verdi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.