Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
38
Favori
189.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • söyledim 3 farklı MH ile görüştüm ama olmadı. hatta taahhüt avealı faturalı hat kullanmak için verdim ben hala faturalı avea kullanıyorum neden geçemiyorum dedim. olmaz dediler. bence sizin tarifeniz farklıysa bir deneyin. referans olarak mesaj atın aaynı gün cevap geliyor. polis hattı olan referans numarasını 6008 e gönderiyorsunuz.
  • gs mobile faturalı hat benimki. geçebilir miyiz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmeral

polisliği gittikçe cazip bir iş dalı olma çabalarına avea da ortak olmuş,zaten diğer meslek dgruplarının ayda 1000 lerce dk ve sms atacak vakti yok..

Sen ne diyon la değişik. Polisler bu ülkede en çok çalışan meslek grubudur. Adam akıllı yazacaksan yaz; yoksa saçmalama.

Not: Cahil birisi olsanız yine neyse dicemde; bir de ( okumuş ) doktor olmuşsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 23 Temmuz 2013; 17:34:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adını Kamu tarifesi koymuşlar sadece Polisler ve EGM memurları faydalanabiliyor. Öğretmenlere, memurlara, doktorlara vs. kamu çalışanlarına hakaret gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmeral

polisliği gittikçe cazip bir iş dalı olma çabalarına avea da ortak olmuş,zaten diğer meslek dgruplarının ayda 1000 lerce dk ve sms atacak vakti yok..

Ramazan ramazan insanların hakkına girmek bu kadar kolay olmamalı. İnşallah bayramda veya hafta sonu başına bir şey gelirde polis merkezine gitmek zorunda kalırsın. O zaman bak bakıyım kim çalışıyor. Senin gibi tipleri çok iyi biliyorum ben, öyle bir durumda da tanıdık polis ararsınız, o an onların çalışma saatlerine hak verirsiniz.

Edit:memurlar. Nete girersen orda birebir polislik görüşleri var onları oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 23 Temmuz 2013; 17:31:10 >
  • 27tl tarife ücreti bize ek olarak başka ne masrafları çıkartıp faturaya yansıtırlar?
  • referans arıyorum en uygun fiyatı verilenden alinacaktir iletişim pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minmax -- 23 Temmuz 2013; 17:47:01 >
  • yararlanamayan çamur atıyor polislere.. birşey diyeceksen avea ya söyle. ya da senin kurumun hangisi ise ona laf et. mesela meb e söylüyorum ben söyleyeceğimi.
  • Referans arıyorum,

Sarışın, mavi gözlü, uzun boylu 90 60 90 olması tercihimdir.

Şaka şaka polis olsun yeter

• referans arıyorum !!
    avea faturasız kullanıyorum geçebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 23 Temmuz 2013; 18:12:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

şimdi anlamadım kafam karıştı benim kamu hattım var ben bu pakate egm olmadığım için geçemiyormuyum..yada illa referansmı laızm...

Referans bile bulsanız, kamu tarifesinde olduğunuz için yine geçemiyor sunuz

• REFERANS PM
  • Arkadaşlar ben avea faturalı hat kullanıyorum. Bu tarifeye nasıl geçebilirim? Tanıdık polis arkadaşlar var.İlla bayiye gitmek mi gerekiyor yoksa müşteri hizmetleri aracılığı ile geçebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIGIL

Fatura ödenmezse referansı veren polisin maaşına haciz geliyormuş.

Kimseye sahibi olmadığı hatttın faturası yüzünden haciz gelmez. Referans olayını çok yanlış anlamışsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimki pocell faturalı 1000 oktan.. avea bana da önce avea iletişim merkezine gideceksiniz bireysel faturalı bir tarifeye geçecekseniz daha sonra 31 gün bekleyeceksiniz ve bu tarifeye geçebileceksiniz dedi.

ben de başka bir operatöre taşıyıp sonra tekrar aveaya taşımayı düşünüyorum. bu şekilde daha kısa sürer.

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Arkadaşlar ben avea faturalı hat kullanıyorum. Bu tarifeye nasıl geçebilirim? Tanıdık polis arkadaşlar var.İlla bayiye gitmek mi gerekiyor yoksa müşteri hizmetleri aracılığı ile geçebilir miyim?

arkadaşın bu tarifeyi kullanmassı gerekiyor. bireysel faturalı kullanıcıysan
    Referans göstermek istediğiniz Avea mega tarife hattı sahibinin cep telefonu numarasını 10 haneli olarak 6008'e SMS ile gönderin.

Örnek: 5551234567 --> 6008

Talebiniz, tarafımızdan kısa mesaj ile referans gösterilen kişiye bildirilir.

Referans başvurunuzu takiben 7 gün içerisinde referans gösterdiğiniz kişinin SMS ile onay vermesini sağlayın.

Onay aldığınız anda hattınız referans gösterdiğiniz kişi ile aynı tarifeye taşınır.

• referans olmak isteyen hayırsever var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monarch@

quote:

Orijinalden alıntı: DIGIL

Fatura ödenmezse referansı veren polisin maaşına haciz geliyormuş.

Kimseye sahibi olmadığı hatttın faturası yüzünden haciz gelmez. Referans olayını çok yanlış anlamışsın

yanlış anlama yok. okadar aptal değiliz.sadece şaka niyetli yazılmış bir mesajdı.
  • referans göndrebilecekler lütfen ÖM
    parası neyse konuşuruz
  • referans arayanlar pm atabilir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.