Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
38
Favori
189.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lepanto

Adını Kamu tarifesi koymuşlar sadece Polisler ve EGM memurları faydalanabiliyor. Öğretmenlere, memurlara, doktorlara vs. kamu çalışanlarına hakaret gibi.

Avea ya mesaj atalım dığer kamu personeline de isteriz veya adını degiştirin! Diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende referans arıyorum. Yardımcı olacaklar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Adını Kamu tarifesi koymuşlar sadece Polisler ve EGM memurları faydalanabiliyor. Öğretmenlere, memurlara, doktorlara vs. kamu çalışanlarına hakaret gibi.

Avea ya mesaj atalım dığer kamu personeline de isteriz veya adını degiştirin! Diye

Atalım hocam terbiyesizlik bu.
  • Beyler geçişten sonra hattın sahibi mi bizim numarayı yazıp sms atıyor biz mi? Burda biz yazıp 6008 e gondermeliyiz yazıyor ama avea bayii referans gösteren polisin yapması gerektiğini söyledi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzselim13

referans arayanlar pm atabilir.

Pm attım.

• quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Arkadaşlar ben avea faturalı hat kullanıyorum. Bu tarifeye nasıl geçebilirim? Tanıdık polis arkadaşlar var.İlla bayiye gitmek mi gerekiyor yoksa müşteri hizmetleri aracılığı ile geçebilir miyim?

arkadaşın bu tarifeyi kullanmassı gerekiyor. bireysel faturalı kullanıcıysan
    Referans göstermek istediğiniz Avea mega tarife hattı sahibinin cep telefonu numarasını 10 haneli olarak 6008'e SMS ile gönderin.

Örnek: 5551234567 --> 6008

Talebiniz, tarafımızdan kısa mesaj ile referans gösterilen kişiye bildirilir.

Referans başvurunuzu takiben 7 gün içerisinde referans gösterdiğiniz kişinin SMS ile onay vermesini sağlayın.

Onay aldığınız anda hattınız referans gösterdiğiniz kişi ile aynı tarifeye taşınır.

Teşekkür ederim cevap için.şimdi kamu hattı olan polis bulmalıyım.

• referans buldum. faturasız avea hattı kullanıyorum, başvurnak için önce faturalı bir tarifeye mi geçmeliyim? eğer öyleyse faturalı hattın da kamutarifesinde olmamamsı gerekiyor değil mi?
  • Arkadaşlar ben yarın Vodafone'dan Avea'ya geçmek için başvuracağım. Hangi tarifeye geçmem gerekiyor Avea'da? Çünkü okuyorum ara ara "Yanlış tarifeye geçirmişler, 1 ay beklemem lazımmış" falan gibi mesajlar. Sakata gelmeyelim. Direk Kamu Mega'ya mı geçirirler yoksa önce başka bir tarifeye geçip(hangisiyse artık), daha sonra referansı mesaj atarak Kamu Mega'ya mı geçebilirim?

Adım adım biri anlatabilirse faydalı olur diye düşünüyorum..
  • ücretsiz değil mi emniyet mensubuna ulaşım. ankarada öyleydi. değişiklik olabilir bilemiyorum tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WEAS

referans buldum. faturasız avea hattı kullanıyorum, başvurnak için önce faturalı bir tarifeye mi geçmeliyim? eğer öyleyse faturalı hattın da kamutarifesinde olmamamsı gerekiyor değil mi?

Faturasiz hatta olmuyor sanirim, 1 ay icinde 1 degisiklik yapiliyor. Yapan varsa yazarsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frtn -- 24 Temmuz 2013; 1:42:41 >
  • Referans arıyorum yardımcı olabilecek birisi var mı?
  • referans sisteminden faydalanabilmek için faturalı bireysel abone olmanız gerekmektedir...şeklinde gelen cevaba ne yapmalıyım?...tarifem kamu 657...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

referans sisteminden faydalanabilmek için faturalı bireysel abone olmanız gerekmektedir...şeklinde gelen cevaba ne yapmalıyım?...tarifem kamu 657...

müşteri hizmetleri ile görüş
  • bana da bir cevap arkadaşlar, kendisi polis olmayıp da, polis hattı kullanan biri de referans olabiliyor mu...
  • Referans olabilecek biri olursa sevinirim

• Anladığım kadarıyla referans sistemiyle bu tarifeye kaydolabilmek için mutlaka en az 1 aylık avea bireysel faturalı hat kullanıcısı olmak gerekiyor. başka bir operatörden geçiş yapsak bile hattımızı direk bu tarifeden açtıramıyoruz. önce bireysel faturalı tarifelerinden birini seçeceğiz sonra 31 gün bekleyeceğiz daha sonra bu tarifeye geçebileceğiz..

• 2 tane de faturasız tarife var diye biliyorum ancak detaylardan haberim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

Anladığım kadarıyla referans sistemiyle bu tarifeye kaydolabilmek için mutlaka en az 1 aylık avea bireysel faturalı hat kullanıcısı olmak gerekiyor. başka bir operatörden geçiş yapsak bile hattımızı direk bu tarifeden açtıramıyoruz. önce bireysel faturalı tarifelerinden birini seçeceğiz sonra 31 gün bekleyeceğiz daha sonra bu tarifeye geçebileceğiz..

Arkadaşlar ben vodafonedan bu tarifeye referansla geciş yaptim. Beklemek diye birşey yok. Geciş yaparken bayii referans olarak belirtiyor. Referans numarasi girişi diye birsey yok. Ardindan acildiginda 6008'e referans veren numaeayi başinda sifir olmadan gonderiyorsunuz. O da onayliyor size onay ile ilgili mesaj ve tarife detaylari ile ilgili mesaj geliyor. Sonra soz yazip 5555e gondeiyorsunuz.

• referans olacak güvenilir birini aramaktayım. pm atabilirsiniz
  • Arkadaşlar başka operatörden geçenler hatlarını referans tarifesi gibi bir şey var ona taşıyorlar, (konuştuğun saniye,attığın mesaj, kullandığın data kadar ücretlendirilen tarife sanırım)

Ben vodafone faturasızdan aveaya taşıdım sabah 5 de hattım açıldıktan sonra 9-10 gibi referans olacak kişinin numarasını 6008'e mesaj attım işlem tamamlandı.
    normal taahütsüz 35 lira, genelde tarifeye geçtikten sonra 1 gün içinde mesajla taahüt vermeniz halinde 27 liraya yararlanacağınızı ve nasıl mesajla taahüt vereceğinizi bildiren bir mesaj geliyo onunla hallediyorsunuz.

Halihazırda avea faturalı kullanan eşimi de direk referans mesajı atarak anında bu tarifeye geçirdim.

Tecrübelerim bu şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.