Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
38
Favori
189.364
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallahi ben de uğraşıyorum 2 gündür. Tweet falan da attım ama olmaz diyorlar. 500 ü de aradım kaç kez, olmadı. Akıllı kamu başımıza bela oldu ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Sevgili dostum nasıl geçiş yapabildin. Bireysel Faturalı Hat abonesi olmanız lazım değilmi? Bize böyle bir hata verdi.

Twitter üzerinden avea desteğe twit attım. Dönüş yapan bayana referans sistemiyle mega tarifeye geçemediğimi belirttim. Avea bayileri de işlem yapamadılar dedim O da bana zaten kamulu olduğumu ve referansa gerek kalmadan işlemi gerçekleştireceğini söyledi. . Bilgileri inceleyip geri dönüş yaptı. Sizi tarifeye geçiriyorum onaylıyor musunuz dedi. Bende onayladım ve tarife geçiş yaptım. 500 ü aramayın oradakilerin yetkisi yok. ilkgün 500 ü aradığımda bana birisi çemkirmişti hatta geçemezsiniz diye. O bayana ulaşsam da kapak yapsam.
  • Referans alınır
  • var mı referans olabilecek kardeşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: muratmantc

quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: muratmantc

Tabii disarida itle kopekle sen ugrasiyorsun

it köpek gördün mü 1 tane polis gözükmez etrafta, hayır zaten adamlarda kanuni yetki var, jobtur silahtır vs oluyor. birde bu iş için para alıyor neredeyse doktor kadar. sonrada kahraman bilmem ne.
    türkiye'de polise güvenmek zordur. jandarma mesela polis kurumuna göre 20 kat daha fazla saygı görür.

bu it kopukların şimdiye kadar ne kadar polis le karaşılaştıklarını bilmiyorsun herhalde ne kadar memur bu şahıslar yüzünden hayatını kaybettiğini de bilmiyorsundur sen
    yetki demişsin ne yetkisi varmış uygulamada bir şu diğer ülkelerin polisiyle kıyaslayın adam ehliyet sormak için ellerini havaya kaldırttırıyor.
    Doktor kadar para alıyorlarmış mışş. güldürme..
    Jandarmaya güven meselesi herkesin en yakınlarında en az bir kaç bireyin yada kendisinin o evreden (jandarma olarak) geçtiğini düşünürsek normaldir..

polis teşkilatının hükümet yalakası davranışına sahip amirleri ve çalışanları, gene işine geldi mi kedi olan işine geldi mi aslan kesilen kendi vatandaşına tekme tokat dalan binlerce çalışanı varken güvenilir olması imkansız.
    ha bunlar münferit diyen olursa da münferit değil çoğunluk derim.
    kaldı ki silahıyla masum vatandaşı öldüren polisi bile içerde koruduklarından ne halt olduklarını anlıyoruz.

emekli maaşı doktorunkiyle yarışır durumda aç bak.30 senelik doktor emekli maaşı vs polis emeklisi maaşı..

İyice saçmalamışsın!!!

• htepeli kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ben de onlara internetten çemkireyim başka hatta geçerim bak diyip.
  • akıllı kamudayım.
    referans noyu gönderdiğimde 9230 dan faturalı bireysel abone olmanız
    gerekiyor.referans sistemine kayıt olamazsınız diye sms attı.
    ne yapılabilir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsa9

akıllı kamudayım.
    ne yapılabilir??

3 mesaj yukarıda yaptıklarım var. Yardımcı olacaktır..
  • Arkadaslar,10 dakikadir musteri hizmetleri ile gorusuyorum.
    Dikkat*** : Bu tarifeye gecmek icin herhangi bir kamu tarifeli kisinin(akilli kamu,meb,saglik...vs) referans olmasi yeterli.Emniyet mensubu sarti yok! Zaten kamu tarifeli olanlarin sms falan atmasina; referans aramasine gerek yok. Sadece musteri hizmetlerini aramasi yeterli ! ***

Kesin bilgidir. Ben faturam ayin 9 unda kesilecegi icin ( bireysel faturali super ikili tarifedeyim ; herhangi bir kamu tarifesinde degilim ) simdi gecmeyecegim. Yoksa 2 fatura cikarmis. Ayin 9 unda basvurun dedi musteri temsilcisi!

Zaten kamu hatti kullanicisi olup(akilli kamu,meb,saglik,tsk..vs) sms,referans..vs ugrasip basaramayan arkadaslarin bir tanesinin bu mujdeli habere istinaden bana referans olmasini istiyorum. Ayin 9 unda basvuracagim ama hemen basvurmayacagim;bilginiz olsun. Sasirmayin sonra 9 Agustosta ... nolu aboneye referans olun gibilerinden bilgi msj gelince :)

Hayirsever arkadasin birinden referans numarasi ozel msji bekliyorum. Hoscakalin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fırtına_ -- 24 Temmuz 2013; 16:40:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forsa9

akıllı kamudayım.
    ne yapılabilir??

Bir onceki msjimda ne yapmaniz gerektigini anlattim. Size de bana referans olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: _fırtına_

Arkadaslar,10 dakikadir musteri hizmetleri ile gorusuyorum.
    Dikkat*** : Bu tarifeye gecmek icin herhangi bir kamu tarifeli kisinin(akilli kamu,meb,saglik...vs) referans olmasi yeterli.Emniyet mensubu sarti yok! Zaten kamu tarifeli olanlarin sms falan atmasina; referans aramasine gerek yok. Sadece musteri hizmetlerini aramasi yeterli ! ***

Kesin bilgidir. Ben faturam ayin 9 unda kesilecegi icin ( bireysel faturali super ikili tarifedeyim ; herhangi bir kamu tarifesinde degilim ) simdi gecmeyecegim. Yoksa 2 fatura cikarmis. Ayin 9 unda basvurun dedi musteri temsilcisi!

Zaten kamu hatti kullanicisi olup(akilli kamu,meb,saglik,tsk..vs) sms,referans..vs ugrasip basaramayan arkadaslarin bir tanesinin bu mujdeli habere istinaden bana referans olmasini istiyorum. Ayin 9 unda basvuracagim ama hemen basvurmayacagim;bilginiz olsun. Sasirmayin sonra 9 Agustosta ... nolu aboneye referans olun gibilerinden bilgi msj gelince :)

Hayirsever arkadasin birinden referans numarasi ozel msji bekliyorum. Hoscakalin...

Akıllı kamudayım ben. 5 kere aradım 500ü. Olmaz dediler.

• Twitter den @AveaDestek diye arat. Oraya twit at akilli kamudayim, megakamuya gececegim diye. Seni takip edecekler ve bize direkt msjla ( yani ozel msj) numaranizi yazin diyecekler. Onlar seni takip etmeden direk msj atamassin onlara haberin olsun.Onlar seni arayip halledecekler gerisini. Twit atmandan sonra ozel msj,seni aramalari..vs yaklasik 60-90 dakka tutuyor.

Bu arada referansiligina talibim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fırtına_ -- 24 Temmuz 2013; 17:32:29 >
  • Kontorlu hattan gecis yapabilen varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frtn -- 24 Temmuz 2013; 17:29:57 >
  • quote:

Twitter den @AveaDestek diye arat. Oraya twit at akilli kamudayim, megakamuya gececegim diye. Seni takip edecekler ve bize direkt msjla ( yani ozel msj) numaranizi yazin diyecekler. Onlar seni takip etmeden direk msj atamassin onlara haberin olsun.Onlar seni arayip halledecekler gerisini. Twit atmandan sonra ozel msj,seni aramalari..vs yaklasik 60-90 dakka tutuyor.

Bu arada referansiligina talibim:)

Dün tweet ile yaptım, döndüler geri ama olmaz dediler. Şu iş olsun referans sizin.

• Ben ozellikle 4 defa sordum herhangi bir kamu hatti olur mu yoksa egm sarti mi var diye ; kesinlikle herhangi bir kamu olur dedi musteri temsilcisi. Twitterden birdaha deneyin bence.

• Faturasızım faturalı kamuya geçip sonra hemen kamu megaya geçebiliyor muyum?

• Direk kamumegaya gec;)
    Olmuyor mu oyle?

• bana sorduysanız polis olmadığım için geçemiyorum

• Onu soyluyorum iste. Butun kamulular gecebiliyormus bu tarifeye. Sadece polisler degil:)

• quote:

Onu soyluyorum iste. Butun kamulular gecebiliyormus bu tarifeye. Sadece polisler degil:)

MH yi aradığımda bu tarifeye sadece egm çalışanları geçebilir dedi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.