Şimdi Ara

Avea mobil google store 20TL (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
42
Favori
30.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@XI M@NY@K

quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

Orijinalden alıntı: M@XI M@NY@K

quote:

Orijinalden alıntı: dHmann

Bimcell de ödemeyi reddediyor. Daha önceden bimcell ile alan oldu mu ?

Daha önce pttcell ve bimcell ile denedim. Oldu. Fakat PoCell ile hiç denemedim. Mantiki olarak olması lazım. Ama denemedim.

Hocam bim cell oluyor mu gerçekten. Bir cok arkadaş olmuyor diyordu

Evet ! Daha önce denedim aldım demişim sen hala oluyor mu diyorsun. Hatta Clash Of Clans ta elmas aldım.

Ödeme olayına gelirsek;
    Tek hat üzerinden 20 liralık alışveriş yapabiliyorsun. Yani ister 1 liralık ürün al, ister 19.99.. Hakkın bitiyor, kalanını sonraki alışverişte kullanayım, ben 22 liralık Alıp 2 sini ben, 20 sini Avea ödesin diye bir olay yok.

Bir gmail hesabına farklı hatlar ile istediğin kadar alabilirsin. Bunuda bizzat kendim Yaptım, sanırım 15 kişi oldu toplamda. Hatt-ı Avea olanlara hattını verirmisin, az işim var diyorum. Tamam deyip veriyorlar 😎😎

Usta nasıl alacam ben oyunda yeşil taş ? Ödeme yöntemlerinden avea mobil ödeme çıkmıyor coc da

• quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Bende kamu mega ile aldım.nova launcher prime aldım.anında iade oldu

Nexus 4 ve nexus 5 de ayrı hatlar da aynı hatayı verdi. Hatlar benim üzerime.

Birde kontörlü de deyelim bakalım. Teşekkürler..

Bizde tarifeden kaynaklanıyor zannediyorduk.

• Caustic 3 için unlock key lazım arkadaş oda 20.01 TL. Ulen yarım yamalak google çeviri ile mail attım hiç iplemedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatta illa para yüklü olması gerekiyor değil mi?
  • 1 hafta geçti hala hata veriyor bende. Geçen hafta avea aradı ulaşamadım müş. hizmetlerinden bilgi alırsınız diye sms atmışlar sonradan. Ücretli diye aramadım twitterdan mesaj attım yine. (pinti.gif) Dedim 1 hafta geçti hala ödeme yapamıyorum. Ama bu hafta içinde kapatmıştım mobil ödemeyi dün tekrar açtım 1 gün oldu hala ödeme almıyor hata veriyor dedim. Hata da; Avea Faturalandırma hesabınızla yaptığınız satınalma işlemini rededildi. " Bana 72 saat içinde tam anlamıyla kullanıma açılacaktır bekleyin dediler. 72 saat ne Allah aşkına ya her kapatıp açışta 72 saat mi bekleyeceğiz satın alma işlemi için saçmalığa bak.

• Automatic call recorder pro yu satın aldım. Tavsiye ederim uygulamayı.16tl civarı ücreti. Hediye mesajı hemen geldi. Ancak satın alma mesajı 2 defa geldi. Umarım 2 defa kesilmemistir ücret. Nereden kontrol ediyoruz alışveriş geçmişini?

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Automatic call recorder pro yu satın aldım. Tavsiye ederim uygulamayı.16tl civarı ücreti. Hediye mesajı hemen geldi. Ancak satın alma mesajı 2 defa geldi. Umarım 2 defa kesilmemistir ücret. Nereden kontrol ediyoruz alışveriş geçmişini?

Hocam ben ücretsizini kullanıyorum bunun. Ücretli olanın ne gibi artıları var?

• Ucretlide reklam yok. Dropbox a filan saklanabiliyor kayitlar. Başka bir artısı var mı bilmiyorum. @sword88

• AVEA ARKADAŞLAR HAKSIZ PAKET ABONELİĞİ BAŞLATIP FAHİŞ FATURALAR YOLLUYOR. LÜTFEN BU ŞİRKETTEN UZAK DURUN.
  • avea online işlemlerde 2 defa gözüküyor çekim. daha önce alışveriş yapanlar kontrol edebilir mi? 2 defa mı çekim gözüküyor sizdede?

@prozik @quse @pretty34
  • bende de olmuyor.

sabah avea ödeme yöntemi göründü playde. ama seçince avea hat takın diyor.alakaya bak.zaten takılı

şimdi avea ödeme yöntemi çıkmıyor bile. sadece banka/kredi kartı ve kod kullanma var.

hattım faturalı.
  • reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı tarih ve saatte 2 işlem gorunuyor.nova prime satın almıştım 10 TL ye.10+10 toplam 20 gorunuyor.ben bunu 20 TL ye kadar ücretsiz olduğu için avea tamamlamış falan diye yorumladım.ama örneğin 17 TL lık alışveriş yapanlarda +3 yazarmi o önemli.
    Benim fatura da geldi normal geldi.ek bir ucret yoktu

• Uygulamayı satın aldıktan sonra aktif hale gelmesi için 2 saat süreye mi ihtiyaç var

• son 2 gün faydalanamayan faydalansın diye up
  • Alacak uygulama bulamadın, Poweramp alayım dedim ama 20 tl'nin 15'i boşa gidecek öyle olunca.
  • Ne alinir oneri lutfen

• Ödemede avea faturalandırmasını etkinlestir yapıp mesajımı atıcagız faturalı hatta

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

1 hafta geçti hala hata veriyor bende. Geçen hafta avea aradı ulaşamadım müş. hizmetlerinden bilgi alırsınız diye sms atmışlar sonradan. Ücretli diye aramadım twitterdan mesaj attım yine. (pinti.gif) Dedim 1 hafta geçti hala ödeme yapamıyorum. Ama bu hafta içinde kapatmıştım mobil ödemeyi dün tekrar açtım 1 gün oldu hala ödeme almıyor hata veriyor dedim. Hata da; Avea Faturalandırma hesabınızla yaptığınız satınalma işlemini rededildi. " Bana 72 saat içinde tam anlamıyla kullanıma açılacaktır bekleyin dediler. 72 saat ne Allah aşkına ya her kapatıp açışta 72 saat mi bekleyeceğiz satın alma işlemi için saçmalığa bak.

aynı dertten bende muzdaribim. ben uğraşmaktan yıldım.mh anlatıyorum dünyadan bi haberler "site ile görüşün" " her sitede bu ödeme kanalını kullanamazsınız, avea yasak koyuyor" gibi saçma sapan cevaplar veriyorlardı lanet olsun deyip kullanamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

1 hafta geçti hala hata veriyor bende. Geçen hafta avea aradı ulaşamadım müş. hizmetlerinden bilgi alırsınız diye sms atmışlar sonradan. Ücretli diye aramadım twitterdan mesaj attım yine. (pinti.gif) Dedim 1 hafta geçti hala ödeme yapamıyorum. Ama bu hafta içinde kapatmıştım mobil ödemeyi dün tekrar açtım 1 gün oldu hala ödeme almıyor hata veriyor dedim. Hata da; Avea Faturalandırma hesabınızla yaptığınız satınalma işlemini rededildi. " Bana 72 saat içinde tam anlamıyla kullanıma açılacaktır bekleyin dediler. 72 saat ne Allah aşkına ya her kapatıp açışta 72 saat mi bekleyeceğiz satın alma işlemi için saçmalığa bak.

aynı dertten bende muzdaribim. ben uğraşmaktan yıldım.mh anlatıyorum dünyadan bi haberler "site ile görüşün" " her sitede bu ödeme kanalını kullanamazsınız, avea yasak koyuyor" gibi saçma sapan cevaplar veriyorlardı lanet olsun deyip kullanamadım.

Avea faturalı hatta 3 ayi doldurmayan,
    Avea on ödemeli hattada 1 ayi doldurmayan mobil odeme islemi yapamaz.
    Bu kurala takılmıyorsunuz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 30 Ekim 2015; 20:07:03 >

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.