Şimdi Ara

Avea mobil google store 20TL (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
866
Cevap
42
Favori
30.305
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sword88

quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Automatic call recorder pro yu satın aldım. Tavsiye ederim uygulamayı.16tl civarı ücreti. Hediye mesajı hemen geldi. Ancak satın alma mesajı 2 defa geldi. Umarım 2 defa kesilmemistir ücret. Nereden kontrol ediyoruz alışveriş geçmişini?

Hocam ben ücretsizini kullanıyorum bunun. Ücretli olanın ne gibi artıları var?

online işlemleri bir kurcala orada katma değerli servisler diye yazması lazım yada VAS servisler
  • quote:

Orijinalden alıntı: palio2006

hocam wattsap ücret almadı bu zamana kadar anlamadım bu wattsap in geliri nerden

az buz değil wattsap in degeri milyonlarca dolar diye duydum

2014te 19 milyar dolara Facebook'un sahibi Mark Z. tarafından satın alındı, milyon doların hayli üzerinde :) Geliri de yıllık 0,99 dolar alınıyor çoğu yerden.Ama bizim ülkemizde 1 doları ödemek değil,onu nasıl ödeyeceğini bilememekten binlerce belki milyonlarca kullanıcı kaybedecektir, onun için hayrına uzatıyor sanırım,potansiyel kullanıcıları elinde tutmak için
  • Fatura geldi anormal birsey yok. Mesaj onaylanmayan arkadaşlarda büyük ihtimalle katma değerli servislere uyeliklerini kapattığı
  • Kampanya 10 liraya 5 lira indirim olarak devam ediyor.

http://www.avea.com.tr/web/ServisDuyurulari/AveaMobilOdemeile5TLHediye?ServisDuyurulari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayesimin

Kampanya 10 liraya 5 lira indirim olarak devam ediyor.

http://www.avea.com.tr/web/ServisDuyurulari/AveaMobilOdemeile5TLHediye?ServisDuyurulari

Alt limitsiz 5 olaydı daha iyiydi.. Teşekkürler hocam bilgilendirme için..
  • En para varken bunun bir espirisi olmaz 20tl iyiydi coc için baya taş aldık :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.