Şimdi Ara

Avea mobil google store 20TL (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
42
Favori
30.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abimin pttcell hattında sıkıntısız yaptığım alışveriş bende hep hata veriyordu ama sonunda oldu. Yöntemi de şöyle. Öncelikle MOBILODEME KAYIT yazıp 5555'e kısa mesaj attığınızdan emin olun. Eminseniz bile bir daha yapın. Ardından Google Play/Hesabım/Diğer ödeme ayarlarına girin. Burada gözüken Avea'ların hepsine tıklayıp kaldırın. Şimdi istediğiniz uygulamayı tekrardan almayı deneyin. Ödeme ekranında sağdaki aşağı bakan oka tıklayın. Avea Mobil Ödemeyi Kullan deyin. Kısa mesaj atıp onay alıyor Google. Ardından başarılı olduğu mesajı geliyor.

Bu arada 2 kez çekmiş sıkıntı olur diye soranlar. Abimde de 2 kez çekti. Pttcell hattı. Bu ay gelen faturada hiç bir ek ücret yoktu. Yani Avea altyapısını kullananlarda tamamen Avea hediye ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

1 hafta geçti hala hata veriyor bende. Geçen hafta avea aradı ulaşamadım müş. hizmetlerinden bilgi alırsınız diye sms atmışlar sonradan. Ücretli diye aramadım twitterdan mesaj attım yine. (pinti.gif) Dedim 1 hafta geçti hala ödeme yapamıyorum. Ama bu hafta içinde kapatmıştım mobil ödemeyi dün tekrar açtım 1 gün oldu hala ödeme almıyor hata veriyor dedim. Hata da; Avea Faturalandırma hesabınızla yaptığınız satınalma işlemini rededildi. " Bana 72 saat içinde tam anlamıyla kullanıma açılacaktır bekleyin dediler. 72 saat ne Allah aşkına ya her kapatıp açışta 72 saat mi bekleyeceğiz satın alma işlemi için saçmalığa bak.

aynı dertten bende muzdaribim. ben uğraşmaktan yıldım.mh anlatıyorum dünyadan bi haberler "site ile görüşün" " her sitede bu ödeme kanalını kullanamazsınız, avea yasak koyuyor" gibi saçma sapan cevaplar veriyorlardı lanet olsun deyip kullanamadım.

Avea faturalı hatta 3 ayi doldurmayan,
    Avea on ödemeli hattada 1 ayi doldurmayan mobil odeme islemi yapamaz.
    Bu kurala takılmıyorsunuz değil mi?

yok takılmıyorum, 5 yıldır avea faturalı kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Abimin pttcell hattında sıkıntısız yaptığım alışveriş bende hep hata veriyordu ama sonunda oldu. Yöntemi de şöyle. Öncelikle MOBILODEME KAYIT yazıp 5555'e kısa mesaj attığınızdan emin olun. Eminseniz bile bir daha yapın. Ardından Google Play/Hesabım/Diğer ödeme ayarlarına girin. Burada gözüken Avea'ların hepsine tıklayıp kaldırın. Şimdi istediğiniz uygulamayı tekrardan almayı deneyin. Ödeme ekranında sağdaki aşağı bakan oka tıklayın. Avea Mobil Ödemeyi Kullan deyin. Kısa mesaj atıp onay alıyor Google. Ardından başarılı olduğu mesajı geliyor.

Bu arada 2 kez çekmiş sıkıntı olur diye soranlar. Abimde de 2 kez çekti. Pttcell hattı. Bu ay gelen faturada hiç bir ek ücret yoktu. Yani Avea altyapısını kullananlarda tamamen Avea hediye ediyor.

yöntem işe yaradı, sonunda alabildim.

• Android tablette de faydalanabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bende 13 tllik uygulama aldim ama geri döneceğine dair bir mesaj gelmedi.

• benbenor kullanıcısına yanıt
    Hat takılı olmalı. Ayrıca onay smsi gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

Abimin pttcell hattında sıkıntısız yaptığım alışveriş bende hep hata veriyordu ama sonunda oldu. Yöntemi de şöyle. Öncelikle MOBILODEME KAYIT yazıp 5555'e kısa mesaj attığınızdan emin olun. Eminseniz bile bir daha yapın. Ardından Google Play/Hesabım/Diğer ödeme ayarlarına girin. Burada gözüken Avea'ların hepsine tıklayıp kaldırın. Şimdi istediğiniz uygulamayı tekrardan almayı deneyin. Ödeme ekranında sağdaki aşağı bakan oka tıklayın. Avea Mobil Ödemeyi Kullan deyin. Kısa mesaj atıp onay alıyor Google. Ardından başarılı olduğu mesajı geliyor.

yöntem işe yaradı, sonunda alabildim.

Bunu geçen tesadüfen denedim işe yaradı :) Keşke daha önce görseymişim o kadar okudum konuyu bide

• whatsapp 5 senelik uzatma aldım :)
  • Hesabınız mobil ödeme servisi için uygun değildir, hatası alıyorum.Mesaj atmıştım, cevap da gelmisti.Var mi sorunun çözümü arkadaslar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x21

whatsapp 5 senelik uzatma aldım :)

Zaten her sene kendileri uzatıyor. Yani ücretsiz. :)

Mark sana teşekkür edecektir.
  • pttcell oldu
    mesaj atmayi unutmayin
    iade edildi mesaji geliyor
    super bir firsatti, hbr veren arkadasa tesekkurler
    bugun son bu arada

• OnderT O kullanıcısına yanıt
    hocam wattsap ücret almadı bu zamana kadar anlamadım bu wattsap in geliri nerden

az buz değil wattsap in degeri milyonlarca dolar diye duydum

• avea mobil ödeme diye bi secenek yok ekle secenegine tiklanmiyor da anlamadim yardim lutfen.

• Alacak birşey bulamadım hala son 2 saat :)
  • Kampanya bitti mi acaba ?
  • Bitti.

• Google play hesabımdan mobil ödeme seçeneğini nasıl kaldırabilirim

• palio2006 kullanıcısına yanıt
    +1
  • Biten sıcak fırsatlara taşınmalı.
  • Bitti gitti

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.