ianmıyorum ben buna. ayrıca turkcelden yediğin kazıgı aveadan yememişsindir.. O sana kamu hattını verdiğinde ve bedava konusurken karalamıyordun değil mi? Turkcell yaptımı böle hizmet daha??? Bizim millet alışmış kazığa.. Baştakilerde Kazıklı voyvoda. kazığa aç halkı kazıklıyolar:)
quote:
Orjinalden alıntı: HaRRiKo
iki hatıım vardı kurum hattı. iptal ettirmek için telefonla aradım. iptal ettik dediler dilekçe ve kimlik fotokopisini fakslamamı istedediler gönderdim ama hattım iptal olmadı neymiş kimlik faksınız bize ulaşmadı dediler.yok efendim hattınızı iptal ettirmek istiyorsan takip edecekmişim faksın ulaşıp ulaşmadığını. dilekçe ulaşıyorda kimlik fotokopisimi ulaşmıyor yani. saçmalık... yani anlıyacanız elini veren kolunu kaptırıyor kimseye avea'yı tavsiye etmem
bence gereksız yere açılmış bir topic tabıkı tabır yerındeyse uzaktan kumandayla yaptığın bır işi takıp edeceksın orda çalışan bır görevlının senın aveaya vereceğin aylık 2 ytl sabit ücrettemı gözü varkı senın kaydını kapatmayacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme