Şimdi Ara

avea'nın ben .......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karalama kampanyasıdır katılmak isteyen görüşlerini yazabilir..

• noldu böle yaw.hani millet turkcell den şikayetçiydi.hayret ettim walla
  • Neyi karalıcaz,ne oldu bi anlatsan?
  • iki hatıım vardı kurum hattı. iptal ettirmek için telefonla aradım. iptal ettik dediler dilekçe ve kimlik fotokopisini fakslamamı istedediler gönderdim ama hattım iptal olmadı neymiş kimlik faksınız bize ulaşmadı dediler.yok efendim hattınızı iptal ettirmek istiyorsan takip edecekmişim faksın ulaşıp ulaşmadığını. dilekçe ulaşıyorda kimlik fotokopisimi ulaşmıyor yani. saçmalık... yani anlıyacanız elini veren kolunu kaptırıyor kimseye avea'yı tavsiye etmem
  • olamaz mı yani öyle b,r şey... bu kadar basit mi koskoca bir kurumu kötülemek...
  • parayı veren sen değilsin tabiki o kadar kolay olmuyor yani kötülemek...yardım etmek istersen 35 YTL gönderebilin tosun
    quote:

Orjinalden alıntı: header
    olamaz mı yani öyle b,r şey... bu kadar basit mi koskoca bir kurumu kötülemek...

• scan edip mail olarak yolla ulaşmadı deme şansları yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ianmıyorum ben buna. ayrıca turkcelden yediğin kazıgı aveadan yememişsindir.. O sana kamu hattını verdiğinde ve bedava konusurken karalamıyordun değil mi?
    Turkcell yaptımı böle hizmet daha???
    Bizim millet alışmış kazığa..
    Baştakilerde Kazıklı voyvoda. kazığa aç halkı kazıklıyolar:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRRiKo

iki hatıım vardı kurum hattı. iptal ettirmek için telefonla aradım. iptal ettik dediler dilekçe ve kimlik fotokopisini fakslamamı istedediler gönderdim ama hattım iptal olmadı neymiş kimlik faksınız bize ulaşmadı dediler.yok efendim hattınızı iptal ettirmek istiyorsan takip edecekmişim faksın ulaşıp ulaşmadığını. dilekçe ulaşıyorda kimlik fotokopisimi ulaşmıyor yani. saçmalık... yani anlıyacanız elini veren kolunu kaptırıyor kimseye avea'yı tavsiye etmem

bence gereksız yere açılmış bir topic tabıkı tabır yerındeyse uzaktan kumandayla yaptığın bır işi takıp edeceksın orda çalışan bır görevlının senın aveaya vereceğin aylık 2 ytl sabit ücrettemı gözü varkı senın kaydını kapatmayacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.