Şimdi Ara

AVEA'NIN 'BOMBA' TARİFESİ ELİMDE PATLADI' ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
5.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu avea tamamen bizi kazıklıyor biraz önce müşteri hizmetlerini gene aradım ve dedımkı bana sunu acıklayın aynı odada iki hat var biri sınırsız biri polis hattı polis hattı turkcell i arıyor ama sınırsız aramıyor kem küm ettiler.Dedimki basında çıkıp turkcell i sucluyosunuz ayrıca vodafone tüm çağrı taleplerimizi karşılıyor diyorsunuz peki bana şunu açıklayı vodafone neden aranmıyor cevap yok.
    ben de dedim şimdi turkcell ve vodafone müşteri hizmetlerini arıycam avea size suc atıo aslında sınırsız tarife ile yapılan aramaları engelliyolar sizde bir port sorunu yok basın önünde adınızı temizleyin.ardından akşam gazetesine mail atıcam ki bu gazete çukurova grubunundur oraya da bu durumu yazıcam arkadaşlar gelin birlikte şikayet edelim.Görevli bu sizin hattınıza yönelik değil genel bir problem dedi.Ona şunu söledim ben hattımı ticari amaç ile kullanıyorum 25 gündeki görüşmem 720 dakıka bunu turkcell in ve vodafone nun arandıkça kontör kazan kampanyasına karşı yapıyosunuz açıklama yapın ve bu hatları ayırın ben anneme babama ulaşamıyorum numaramı taşımak suç mu dedim?
    Ve ilk defa standart metinden farklı olarak şikayetinizi ilgili biirmlere ileticez dendi.

• İğrenç ötesi bir durum... Allah yardımcınız olsun
  • bizdede var heryöne sınırsız hattan.ama diğer operatörleri aramak mümkün değil.sabit hatları arayabiliyiyoruz ama diğer gsm operatörünü aramak mümkün değil.müşteri hizmetlerini aradığımızda çalışma var diyip oyalanıyoru.bakalım nolacak bunun sonu.
  • Arkadaşlar benim sorum da olayın ayrı bi boyutu,şimdi ben de sınırsız kamu hattı var abim de bu yeni tarifeye gecti heryöne sınırsız.
    şimdi ben onu ararsam bana ücret yazacak mı? (sınırsız kamu heryöne sınırsızı ararsa)
    ya da normal milli eğitim tarifesi beni (ben de sınırsız kamu tarifesindeyim ya ) ya da heryone sınırsız tarifesini ararsa ücret yazar mı?(milli eğitim sınırsız kamu ve heryone sınırsız tarifesini ararsa)
    hemen ögrenmem lazım farkında olmadan faturalar şişebilirç
    bilen arkadas varsa cvp yazsın
    tşk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEJAVU-M

Arkadaşlar benim sorum da olayın ayrı bi boyutu,şimdi ben de sınırsız kamu hattı var abim de bu yeni tarifeye gecti heryöne sınırsız.
    şimdi ben onu ararsam bana ücret yazacak mı? (sınırsız kamu heryöne sınırsızı ararsa)
    ya da normal milli eğitim tarifesi beni (ben de sınırsız kamu tarifesindeyim ya ) ya da heryone sınırsız tarifesini ararsa ücret yazar mı?(milli eğitim sınırsız kamu ve heryone sınırsız tarifesini ararsa)
    hemen ögrenmem lazım farkında olmadan faturalar şişebilirç
    bilen arkadas varsa cvp yazsın
    tşk...

milli eğitim veya sınırsız kamu hattından heryönesınırsızı aramak ücretlidir.
  • peki milli eğitim sınırsız kamuyu ararsa ücretli mi?bilen varsa.
    tşk
  • bazıları neden suyunu cıkartıyosunuz 8 saat ne konusuyosunuz demişte onlara cevap vermek istiyorum
    10.000dk diyolarsa tabiki konusucaz... madem bole yapcaklardı o zaman 5000dk deselerdi...
    baska bisi demiyorum
  • Dünden beri ilk defa sorunsuz ulaşabildim istediğim tüm numaralara inşallah bozulmaz..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.