Şimdi Ara

AVEA'NIN 'BOMBA' TARİFESİ ELİMDE PATLADI' ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
5.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demek ki avea kendi şebeke sorununu bildiği için bu tarifeyi çıkartmış, bilinçli olarak yani.
    fazla kişi konusmaya başlayınca bizim şebeke zaten çöker bizde zarara girmeyiz olamaz mı
  • Enterasan. Birazda bulunduğunuz bölgeden kaynaklanıyor. Benim sms için kullandığım avea hattı sorunsuz çağrı alıyor ve atıyor.(iletildi raporu sorunlu oluyor en garanti iletildi raporu cevapsız atmak )
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Enterasan. Birazda bulunduğunuz bölgeden kaynaklanıyor. Benim sms için kullandığım avea hattı sorunsuz çağrı alıyor ve atıyor.(iletildi raporu sorunlu oluyor en garanti iletildi raporu cevapsız atmak )

sadece iletim raporu geç geliyosa iyi... mesaj bigün sonra gidiyodu bikaç ay önceye kadar..
  • Gittikçe kötüye gidiyor ilk günlerde 1.2. denemeden sonra ulaşıyorduk şimdi bu sayı 20-30 lara dayandı.Böyle giderse komple çökecek.Müşteri hizmetlerinin verdiği hiç bir cevap tatminkar değil.
  • www.sikayetvar.com a şikayette bulunmanızı tavsiye ederim...
  • buyrun şikayetlere bakın.
    http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--2-0-0-2-411706-.html

AVEA’nın Her Yöne Sınırsız Tarifesinden Çok Dertliyim eskeskharun [26 Şubat 2009, 09:00]
    Bütün hatlarım Avea’dan. Gel gelelim son işlerine; her yöne sınırsız dediler, sınırsızdan ne anlaşılır bilirsiniz ama onlara göre bin dakikaymış. Onu da geçtim, benim hat yıllardır santralde takılı.

Her ay 200-300 öderken sorun yoktu, sınırsız tarifeye geçtim, olan oldu. Hattı kendiliklerinden kapattılar. Bir ikaz bile edilmedim. Kendi kendilerine kontörlüye geçirmişler.

Santrale taktım diye ceza kesmişler. Bu işi en kısa zamanda düzeltsinler yoksa onlar hakkında davacı olacağım.^^

http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--2-0-0-2-410737-.html
    AVEA ve Sınırsız Paket Hezimeti wincih [23 Şubat 2009, 09:00]
    Avea' nın 55 liralık paketine 10 gün önce geçtim. Bu gün telefonla beni aradılar. Adını bu gün öğrenmiş olduğum ftc* cihazını kullanıyor olduğum için benden 300 TL lik bir ceza ve 67 TL lik bir “tarife değiştirme” ücreti talep ettiler.

Böylece ben Ftc diye bir aletin olduğunu öğrendim. Avea müşteri hizmetlerinden suçlamalarını yazılı bildirmelerini talep ettim ama “biz biliriz, takip ederiz” den öte bir sonuç alamadım.^^

• Avea bu tarifenin ftc cihazlarında kullanılmasının yasak olduğunu tarifeyi lanse ettiğinde duyurmuştu. Santrale taktım ceza kesmişler, bu nasıl iş diye şikayet eden kişi tarife koşullarını okumamış mı acaba?
  • HATLA 8 SAAT KONSUTUM DIE KOTU AMACLI KULLANDIGIMDAN HATLARIMI KAPAMISLAR YOK BOLE BI MANTIK NASIL SINIRSIZ DIORLAR ANLAMADIM TAMAMEN YALAN
  • Nasrettin hoca aklıma geldi..

hırsızın hiç mi suçu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 26 Şubat 2009; 22:46:05 >
  • :) 200-300 lira öderken bişey demiyorlardı diyor :)

Parasını ödersen mahalleye koy sebil yap istersen, kim ne desin

"Kişisel haberleşme"nin sınırlarını daha belirgin çizmeli avea, bu tür serzenişlerle karşılaşmamak adına...

Turkcell nasıl bir kişinin üzerine sadece tek kampuscell olmasına izin veriyorsa, avea da bir kişiye sadece bi sınırsız tarife açılmasına izin vermeli aslında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

buyrun şikayetlere bakın.
    http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--2-0-0-2-411706-.html

AVEA’nın Her Yöne Sınırsız Tarifesinden Çok Dertliyim eskeskharun [26 Şubat 2009, 09:00]
    Bütün hatlarım Avea’dan. Gel gelelim son işlerine; her yöne sınırsız dediler, sınırsızdan ne anlaşılır bilirsiniz ama onlara göre bin dakikaymış. Onu da geçtim, benim hat yıllardır santralde takılı.

Her ay 200-300 öderken sorun yoktu, sınırsız tarifeye geçtim, olan oldu. Hattı kendiliklerinden kapattılar. Bir ikaz bile edilmedim. Kendi kendilerine kontörlüye geçirmişler.

Santrale taktım diye ceza kesmişler. Bu işi en kısa zamanda düzeltsinler yoksa onlar hakkında davacı olacağım.^^

http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--2-0-0-2-410737-.html
    AVEA ve Sınırsız Paket Hezimeti wincih [23 Şubat 2009, 09:00]
    Avea' nın 55 liralık paketine 10 gün önce geçtim. Bu gün telefonla beni aradılar. Adını bu gün öğrenmiş olduğum ftc* cihazını kullanıyor olduğum için benden 300 TL lik bir ceza ve 67 TL lik bir “tarife değiştirme” ücreti talep ettiler.

Böylece ben Ftc diye bir aletin olduğunu öğrendim. Avea müşteri hizmetlerinden suçlamalarını yazılı bildirmelerini talep ettim ama “biz biliriz, takip ederiz” den öte bir sonuç alamadım.^^

piri.reis söyledikten sonra baktımda şikayet var'da 2 gündür müşteri memnuniyetini'de cevaplamamışlar.bakalım ne zaman işin suyu çıkacak.

http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-2-0-0.html

• * Yurtiçi aramalar için geçerlidir.
    * Aylık toplam hatbaşı 10.000 dk üzerindeki kullanımların, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanılmış olabileceği kabul edilebilir ve KDV ve ÖİV dahil 48,47 Kr/dk üzerinden faturalandırılır. Avea tarife kapsamında sınırsız kullanımların kötüye kullanıldığından şüphelendiği durumda müdahale hakkını saklı tutar.
    * Tarife kapsamındaki hatlar FCT Cihazları ile kullanılamaz. Aksi durumun tespiti halinde abone hat başına 300 TL ücret ödemeyi ve AVEA'nın hattı HerYöne500 tarifesine taşıyabileceğini kabul eder.
    * Mevcut aboneler "heryonesinirsiz" yazıp 6363'e SMS ile göndererek ve online işlemler menüsünden "HerYöne Sınırsız" tarifesine geçebilirler.
    * Diğer avantajlı Avea tarifelerinden "HerYöneSınırsız" tarifesine geçilmesinin ücreti bir defaya mahsus KDV ve ÖİV dahil
    66,65 TL'dir.
    * HerYöne Sınırsız tarifesi kapsamındaki sınırsız kullanım, yarışma servisleri ve sohbet hatlarına doğru yapılan aramaları kapsamamaktadır.

• aveaysa herşeyi beklicen bi bakarsın kontorün 0a düşmüş bi bakarsın hat çekmez bunlar normal şey artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontorcu56

hattım gecıcı olarak servıs dısı olmus bunlar arıza yaw nasıl ıs anlamadım

Avea'ya
  • herşey iyi güzel de 8 saat aralıksız konuşmak nedir?
    hani adamlar sınırsız veriyor, bu benim hakkım fikrinin arkasına sığınıp oldu olacak bir yeri arayıp 24 saat açık bırakın.
    biz de şirkette kullanmak üzere 5 hattımızı aveaya geçirip bu paketi almak istiyorduk ama artık geç kaldık.
    benim anlamadığım bedava/sınırsız diye insanlar neden iliğine kadar sömürme ihtiyacı duyar?
    8 saat boyunca fiziksel olarak yanında duran insanla kesintisiz konuşamazsın ki...

quote:

HATLA 8 SAAT KONSUTUM DIE KOTU AMACLI KULLANDIGIMDAN HATLARIMI KAPAMISLAR YOK BOLE BI MANTIK NASIL SINIRSIZ DIORLAR ANLAMADIM TAMAMEN YALAN
  • arıyamıyoruz kı sınır olsun ..Musterı hzımetlerının ekranına bır metın koymuslar sorunca hepsı aynısı okuyor..Birileride çok ıyınıyetlı sanırım ufak sorunlar onemlı degıl denıyor ben tarıfe gecısı yaptım ılk ay 90 fatura geldı sımdı kapattırmak ıstıyorum bır fatura daha ıstıyorlar :D cok gusel hızmet verdıler ya!

televıdoyon da ızledım bugun nette bence kısa mısa degıl cozumu 300.000 nın 200,000 nın gıtmesını beklıyorlar sanırım bu sorunun duselmesı ıcın !ben yarın gıdıyorum zaten !
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazzeus

herşey iyi güzel de 8 saat aralıksız konuşmak nedir?
    hani adamlar sınırsız veriyor, bu benim hakkım fikrinin arkasına sığınıp oldu olacak bir yeri arayıp 24 saat açık bırakın.
    biz de şirkette kullanmak üzere 5 hattımızı aveaya geçirip bu paketi almak istiyorduk ama artık geç kaldık.
    benim anlamadığım bedava/sınırsız diye insanlar neden iliğine kadar sömürme ihtiyacı duyar?
    8 saat boyunca fiziksel olarak yanında duran insanla kesintisiz konuşamazsın ki...

quote:

HATLA 8 SAAT KONSUTUM DIE KOTU AMACLI KULLANDIGIMDAN HATLARIMI KAPAMISLAR YOK BOLE BI MANTIK NASIL SINIRSIZ DIORLAR ANLAMADIM TAMAMEN YALAN

Kesinlikle katılıyorum,gerçi Türk insanı işte,birşeyi de abartmayın be kardeşim,8 saat konuşmuşta hattı kapanmış.Ben bunda art niyet ararım,8 saat kiminle ne konuşucaksın kardeşim?

• quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

quote:

Orjinalden alıntı: lazzeus

herşey iyi güzel de 8 saat aralıksız konuşmak nedir?

quote:

Kesinlikle katılıyorum,gerçi Türk insanı işte,birşeyi de abartmayın be kardeşim,8 saat konuşmuşta hattı kapanmış.Ben bunda art niyet ararım,8 saat kiminle ne konuşucaksın kardeşim?

8 saat konuşmuş hattı kapatılmış.
    ben bunda art niyet değil kampanya ararım.

• Bir insan 8 saat ne konuşur ?Ben günde 3-4 saat konuşuyordum o bile çok fazla geliyordu ,çok şükür azalttım.Adamlar sınırsız kelimesini normal insanlar için kullanmışlar sanırım.Normal bir insan günde bir kaç saatten fazla konuşamaz diye düşünmüş olmalılar.
    İşin içinde kampanya var ya ondan bu uzun süreli konuşmalar.
  • 8 saat abartı ancak tarifeye yeni geçen birinin eşi dostu araması uzun uzun sohbet etmesi gayet doğal. Zamanla inişe geçen bir konuşma süresi grafiği verecektir bu tarife. Tıpkı sınırsız internete yeni kavuşan birinin internette ne bulsa download etmesi, aradan zaman geçtikçe makul düzeylerde hat kullanımına dönmesi gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.