Şimdi Ara

AVEA'NIN 'BOMBA' TARİFESİ ELİMDE PATLADI' !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
5.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Avea her yöne sınırsız aldıgım tarife ilk 1 Haftadan sonra sürekli "şebeke meşgul" diyor ve anca 20-30 denemeden snra muhtemelen 10-20 dkkada bir hat alabiliyorum.DH üyelerinin bilgisine...

Oysa ne çok sevmiştim seni Avea ! Acilen Hat sayısını artırmanız dileklerimle !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat124 -- 24 Şubat 2009; 12:03:51 >

• DUN ALDIGIM FATURALI LIMTISIZ HAT DUN KI 3 SAAT LIK GORUSMEM DEN OTURU BUGUN GECICI OLARAK SERVIS DISI UYARISI ALIORUM BU AVEA KALDIRAMADI GALIBA HATTIMI KAPATMIS SANIRIM
  • Dün aldıktan sonra bugün nasıl kapatıyorki..İnsan konuşamaz mı 3 saat..

Bir hata vardır muhtemelen..
  • hattım gecıcı olarak servıs dısı olmus bunlar arıza yaw nasıl ıs anlamadım
  • Müşteri hizmetlerini bir arasana

Turkcell aran kazan mı yapıyordun
  • svolkan avea hk.da bilgili görüyorum seni. ave ile olan irtibatın nedir? saygılar
  • Bireysel müşteri..

Hatta 10 dk sı 1 kontör yapmasa idi hattını kapatacak müşteri idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR AÇIK HAT FACİASI! (AVEA)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARAN KAZNA ISI NANAY BILGINIZE 4 SATA GORUSMEYE YOGUN KULLANIMDAN DOLAYI KAPANMISTIR DIOLAR HALA ACILMADI NASIL IS ANLAMADIM SANANE KARDESIM 10,000 DAKIKA VERIORSUN ISTEDIGIM GIBI KULLANIRIM SEN PARANI ALIORSUN
  • gercektende avea patladı :D
  • gerçekten anlamadım ama şebeke meşgul diyip duruyo, normalda turkcell faturalı kullanıyorum ama avea faturalım da duruyo ama dediğiniz gibi şebeke meşgul deyip duruyo :)
  • Bu nasıl bir saçmalık böyle. Verdiği dakikaları istediğim gibi konuşurum. 4 saat konuşmak yasak mı?

quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Müşteri hizmetlerini bir arasana

Turkcell aran kazan mı yapıyordun

Bu da ilginç olur gerçekten.
  • EVET ARKADAŞLAR AVEA NANAY OLDU SEBEKE MESGUL BAGLANMIOR VE 4 SAAT KONUSTUGUM HATTIMI KAPATMISLAR FAZLA GORUSMEDEN DOLAYI SABAHTAN BERI NE ARAYA VAR NE SORAN VAR BOYLE BEKLEMEDEYIZ BAKALIM NE OLCAK NASIL IS ANLAMADIM
  • amacına ulaşıp müşteride çektiler ama Türk insanına sınırsız demiyceksin kelime oyunlarıyla olmaz bu işler her yöne 1500 dakika versin aylık 55 liraya insani sınırlar içerisinde yeter bakın turkcell en iyisini yaptı turkcell içi 5bin diğer yöne 600 dakika avea bu sefer fena patladı yetersiz olan baz istasyonları beleş konuşmayı kaldıramıyor..
  • bugün sadece 1 kere şebeke meşgul uyarısı aldım.
  • bikaç saniyede bir tuş sesi ikazı vermesininden anlaşılması gerekiyordu.. önce can çekişiyodu şimdi ise pert olmuş... geçmiş olsun arkadaşlar...
  • kötü niyetli kullanımlarda doğal karşılamak lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

bugün sadece 1 kere şebeke meşgul uyarısı aldım.

PİRİ REİS BENCE SEN OZAMAN BUGUN TEK BİR YERI ARAMAYA CALISTIN
  • ben bugün taşınmış hattın 300 dakikasını kullandım
    herhalde en iyi yol
    ankarada büfelerde de 5 liraydı açık.
    bir ay sonra çöpe
  • BU YAZDIKLARIMA INANAMIYCAKSINIZ !
    Bu gün, gün boyunca Avea şebeke meşgul sinyali verdi ve her dafasında abartmıyorum tlfnu otomotige alıp 20 dk.ya yakın bekledim. Ve snra cok sinirlenip Avea müşteri hizmetlerini aradım 20 dkkada onun icin bekledim ve şerefim üzerine söylüyorum espiri olsun diye değil -Sisteminiz sürekli şebeke meşgul sinyali veriyor görüşme yapamıyorum dedim ; Şu cvbı verdiler Sıkıntı Vodafone ve Turkcell den kaynaklanıyor ayın 24 ünde Onlarla bir anlaşma yaptık Kısa süre snra durumu düzeltecekeler (!) hat sayılarını artıracaklar (!) ( PES YANI !) - Peki ama ben AVEALI numaralarla da konusamıyorum ne alakası var dedim Yine turkcel ve vodafone hatlarını artırınca KISA BİR SÜRE SONRA bu sorun ortadan kalkavcak dediler..
    Ne kadar kısa dedim bayağı bir kısa dediler........

Sorun Turkcel ve vodafone dan kaynaklansaydı,Aveanın şebekesi değil Turkcel yada vodafone nun hatları "şebke meşgul" derdi ve Avedan, Aveayı aradıgımız zaman ki mesgul sesi ile, Turkcel ve vodafone daki şebeke meşgul sesleri farklı bunu ayırt edebilecek enaz ilk okul cocugu zekasına sahibiz ..........Yani kısacası yemedik ama yapıcak birsey yok umutla bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat124 -- 24 Şubat 2009; 22:26:44 >

• Dediklerinize katılıyorum. Bende aradım banada aynı şeyleri söylediler ama dediğiniz gibi avea aramalarında da aynı sorun oldu hatta müşteri hizmetlerini bile bazen arıyamadım. Bunun sebebi alt yapısı olmadan bu işe girmeleridir. Bu sorunu kısa sürede çözemedikleri taktirde müşteri kaybedeceklerini düşünüyorum. Keşke bu kampanya olmasaydı da rahat rahat parasını verip konuşsaydım bile düşünüyorum. Kendi adıma uzun sürerse diğer operatörlere geçmeyi düşünebilirim.
    quote:

Orjinalden alıntı: murat124

BU YAZDIKLARIMA INANAMIYCAKSINIZ !
    Bu gün, gün boyunca Avea şebeke meşgul sinyali verdi ve her dafasında abartmıyorum tlfnu otomotige alıp 20 dk.ya yakın bekledim. Ve snra cok sinirlenip Avea müşteri hizmetlerini aradım 20 dkkada onun icin bekledim ve şerefim üzerine söylüyorum espiri olsun diye değil -Sisteminiz sürekli şebeke meşgul sinyali veriyor görüşme yapamıyorum dedim ; Şu cvbı verdiler Sıkıntı Vodafone ve Turkcell den kaynaklanıyor ayın 24 ünde Onlarla bir anlaşma yaptık Kısa süre snra durumu düzeltecekeler (!) hat sayılarını artıracaklar (!) ( PES YANI !) - Peki ama ben AVEALI numaralarla da konusamıyorum ne alakası var dedim Yine turkcel ve vodafone hatlarını artırınca KISA BİR SÜRE SONRA bu sorun ortadan kalkavcak dediler..
    Ne kadar kısa dedim bayağı bir kısa dediler........

Sorun Turkcel ve vodafone dan kaynaklansaydı,Aveanın şebekesi değil Turkcel yada vodafone nun hatları "şebke meşgul" derdi ve Avedan, Aveayı aradıgımız zaman ki mesgul sesi ile, Turkcel ve vodafone daki şebeke meşgul sesleri farklı bunu ayırt edebilecek enaz ilk okul cocugu zekasına sahibiz ..........Yani kısacası yemedik ama yapıcak birsey yok umutla bekliyoruz...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.