Şimdi Ara

AVEA'nın yaptığı 'SINIRSIZ' tarife 'DOLANDIRICILIĞI' !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğer konuyada yazdım 2 saat önce aynı mesaj banada geldi
  • abimde kullanıyor şuan evde değil onada geldimi acaba böyle bi mesaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendinibil

Arkadaşlar aynı mesaj az önce bana da geldi. Ben müşteri hizmetlerine ulaşmayı başardım ve bunun tüm her yöne sınırsız abonelerine gönderilen bir BİLGİLENDİRME!!! mesajı olduğunu öğrendim.

Uygun bir dil ve biraz da yüksek bir ses tonu ile böyle bir zamanda bir gsm operatörü olarak yapılabilecek en büyük hatalardan birini yaptıklarını kendilerine hatırlattım. Yarın ben hattımı Turkcell'e taşıyorum. Aynı tarifeyi kullanan diğer arkadaşlarıma da aynı mesaj gelmiş. Toplu olarak Turkcell'in 45 liralık (Her yöne 1500 dk) tarifesine geçiyoruz. Sizleri de müşteri hizmetlerini aramaya, haklı tepkinizi göstermeye ve hattınızı taşımaya davet ediyorum. Selametle...

Her yöne aramaya kapalı telefona aylık 11,25 fatura gönderen TT, ayrıca bu faturanın 1,35 lirası da telefon kapalı olduğu için! Yani sabit ücret yetmiyor, kapattığımız için ayrıca ücret ödüyoruz.

Her yöne sınırsız diyerek tarife çıkarıyorlar, sonrada çok konuşuyorsun diyerek hattı kapatıyorlar, yetmiyor "çok konuşursanız ceza ödersiniz" diye mesaj gönderiyorlar.

Türk Telekom & Avea

Sn. Kendinibil, sizi tebrik ederim, biz tepki göstermedikçe bu tutumlar artarak devam edecek

• böyle birşey varmı yahu..

bence istemeden gönderdiler o mesajı..

olur bu kadarçç

her yön sınırsız 67 LİRA..

Daha iyisi yok..

Vodafone ve Turkcell gelsin tarife görsün..

Boşuna eleştirmeyin bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

böyle birşey varmı yahu..

olur bu kadarçç

Daha iyisi yok..

Güzel tariz, güzel eleştiri..
  • quote:

olur bu kadarçç

Daha iyisi yok..

• quote:

olur bu kadarçç

Daha iyisi yok..

Oyunmu oynuk burada neyi istemeden gönderdiler halen müşteri hizmetlerine ulaşamım neden bahsedin sen,
  • quote:

olur bu kadarçç

Daha iyisi yok..

volkan sana katılmıyorum.
    tama avea gsm sektöründe bu tarifeyi çıkartarak bir çığır açmıştır.
    ancak şöyle bir hissi vermiyor kimseye avea "67 lira verdim artık sorunsuz rahat rahat konuşurum hiç derdim olmaz"
    hep sorun hep problem
    avea daha önce her yöne sınırsız hatları çok kullanımdan dolayı kapattı mı evet kapattı.
    avea her yöne sınırsız hatlara "bakın ha fazla kullanmayın sonra görürsünüz" gibi ukala bir mesaj attı mı evet attı.
    avea bir gün boyunca tüm türkiye'de şebeke problemi yaşadı mı evet yaşadı.
    avea müşteri hizmetlerine 12 saati aşkındır kimse ulaşabiliyor mu hayır ulaşamıyor.

demek istediğim şey şu insanların "alayım her yöne sınırsız tarife vereyim 67 lira kafam rahat olsun" diye tercih ettiği tarife daha çok insanları sıkıntıya sokmuştur.

inanın turkcell veya vodafone'un her yöne sınırsız olmasa bile o kategoride olan tarifesini seçenler aveadakinden daha rahat kullanacaklardır.

• daha iyisi kesinlikle ses kalitesi en az turkcell kadar iyi olan vodafone de
    50 lira veriyorsun 750 dakika diğer hatlar vodafone ve sabitler sınırsız gerçekten süper vodafone ile 2 saat konuşuyorum kesmiyorlar görüşmeyi avea yı arıyorum canım çıkıyor sesler anlaşılmıyor 40-50 dakikada kesiyor bilmemne
  • ben aveayı sadece no taşımak içn alırım başka işe yaramaz 3 avea hattını vadoya taşıdım
  • Aynı tehdit bana da geldi bugün bend emüşteri hzimetlerine ulaşamadım. Ben 4-5 ayda 210 saat gibi konuşmuşum yani makul sınırı aşmam gibi birşey sözkonusu değil.. Sadece bizi "uyarmak" için yapıyor sayın Avea. Yakında evlere birilerini yollayıp "akıllı konuşun" diye uyarılar yaparsa şaşırmamak lazım. Avea nın kurumsal kimliği diye birşey kalmamış.. Dikkat edin mesajlar hep sokak ağzı.
  • burdan vodafone geçin arkadaşlara bir sorum olacak
    hangi tarifeye geçmemizi önerirsiniz sınırsız tarifeye eş değer olarak ?
  • Arkadaşlar bu sadece Aveaya özgü bir uygulama değil..

Almanya dahil bir çok Avrupa ülkesinde "Flatrate" diye tabir her yöne edilen sınırsız konuşma paketleri vardır

Ama araştırdığınızda orada da, tarifenin altında küçük punktolarla en fazla aylık 10.000 dakika konuşma olduğunun belirtildiğini göreceksiniz..

Tüm dünyada sınırsız konuşmalarda "Fairuse" yani adil kullanım için getirilen sınırlama mevcuttur.

Bununla birlikte tabiki Aveanında bunu belirtmesi gerekiyor.. belirtmediyse hata tabi

Ayrıca sıradan kullanıcı için Vodafone un 750 dk her yöne, sınırsız şebekeiçi tarifesi 50 tl yeter diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

burdan vodafone geçin arkadaşlara bir sorum olacak
    hangi tarifeye geçmemizi önerirsiniz sınırsız tarifeye eş değer olarak ?

VODAFONE CEP LİMİTSİZ
    TÜM VERGİLER DAHİL AYDA 50 TLYE

TÜM VODAFONE'LULAR İLE SINIRSIZ KONUŞABİLİRSİNİZ.
    +
    TÜM SABİT HATLAR İLE SINIRSIZ KONUŞABİLİRSİNİZ.
    +
    DİĞER OPERATÖRLER İLE 750DK KONUŞABİLİRSİNİZ.
    +
    NUMARANIZI TAŞIRSANIZ 6 AY BOYUNCA HER YÖNE 250 DAKİKA KONUŞMA DAHA HEDİYE.
  • reklamlarda alttan geçen karınca yazılarını okuyun reklamda sınırsız der altta şu dakikayı geçersen kapatırız yazar rtük'ün buna bi dur demesi lazım
  • taşıyın hattınızı sizde turkcell yada vodafona çekilmez avea
  • Bugün hattımı Turkcell'e taşıdım arkadaşlar. Sizler de hattınızı taşıyın ve Avea'ya tepkinizi dile getirin. Selametle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simplycity -- 26 Temmuz 2009; 1:00:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masal19

Arkadaşlar bu sadece Aveaya özgü bir uygulama değil..

Almanya dahil bir çok Avrupa ülkesinde "Flatrate" diye tabir her yöne edilen sınırsız konuşma paketleri vardır

Ama araştırdığınızda orada da, tarifenin altında küçük punktolarla en fazla aylık 10.000 dakika konuşma olduğunun belirtildiğini göreceksiniz..

Tüm dünyada sınırsız konuşmalarda "Fairuse" yani adil kullanım için getirilen sınırlama mevcuttur.

Bununla birlikte tabiki Aveanında bunu belirtmesi gerekiyor.. belirtmediyse hata tabi

Ayrıca sıradan kullanıcı için Vodafone un 750 dk her yöne, sınırsız şebekeiçi tarifesi 50 tl yeter diye düşünüyorum

onu biliyoruz zaten avea da sınırsız dediği 10.000 dakika yani 166,6 saat. biz bunları geçmeyen hatta buna yaklaşmayan kullanıcılara gelen uyarıdan bahsediyoruz. Ben 10.000 dk gecersem zaten ücretini ödemeye hazırım.

• arkadaşlar bu konudaki şikayetlerinizi 0 312 232 23 23 nolu telefondan derya hanım'a iletiniz.ben şahsen ilettim.http://www.tk.gov.tr/Erisim/Erisim.htm bu arkadaşlara şikayet ne kadar çok olursa sanırım tepkimiz o kadar verimli olur.herkese selam
  • Yeni Haber...

Kardeşimin kullandığı sınırsız hattı ve aynı tarifede ki 50.000 Avea'lının hattını kapatmışlar.
    Kardeşim Avea müşteri hizmetlerine, bir gün boyu uğraşıp zor bela ulaşmış ve "neden?" diye sormuş.

Verilen cevap "yasa dışı kullanım nedeniyle olabilir" olmuş.
    Ne demek bu deyince;
    -Ücretli telefon görüşmesi yaptırmak,
    -Bazı TV - radyo programlarını aramak,
    -FCT cihazına bağlamak, gibi 5-6 seçenek sıralamışlar.

"Bu saydıklarınızla benim bir alakam yok ispatlayın" deyince de "biz ispatlamak zorunda değiliz" demişler.

Üstelik kardeşim limitleri geçmiş falan değil, hatta yanına bile yaklaşmamış. İsyan edip gün yüzü görmemiş çeşitli küfürler ile müşteri temsilcisini bunaltmış. 1000 dakikalık sınır ile hattını kullanıma açmışlar.
    Bu arada kardeşim FCT cihazının ne olduğunu ve hangi TV programlarından bahsedildiğini bilmiyor bile.

Şimdi konuyu tüketici mahkemesine taşımaya hazırlanıyor.

Bu yapılan düpedüz sahtekarlıktır ve yapanların yanına kalmamalıdır. Hem Türk Telekom hem de Avea yaptıklarının hesabını vermeliler. Bildiğiniz gibi Türk Telekom sabit hat tarifelerini iyice karmaşık hale getirdi ve zaten çok yüksek olan ücretleri dolaylı yoldan katladı.

Benim tavsiyem mecbur olmayan tüm sabit hatları kapatalım, Avea dan diğer operatörlere geçelim. Ve bu arada hem tüketici mahkemelerine hemde Telekomünikasyon Kuruluna başvurup hakkımızı arayalım.
    Ben evdeki sabit telefonumu ADSL i ve kontörlü Avea hattımı kapattırdım bile. Üstelik Aria ilk açıldığında aldığım çok özel bir numaraydı.

Herkese selamlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.