Şimdi Ara

AVEA'nın yaptığı 'SINIRSIZ' tarife 'DOLANDIRICILIĞI' !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Günde 5 saat konuşma sınırı var!!!

ayda 150 Saat...!!!

Ben 7 ayda 90 Saat'e yakın kullandım ve az önce bana bir SMS gönderdiler AVEA'dan...

SINIRSIZ tarifemi zorluyormuşum, hattımı kapatabilirleşmiş veya ek ücret alabilirlermiş...!!!

var mı böyle bir şey ya!!!

NERESİ ADALET ? NERESİ SINIRSIZ?

NOT: 1 saattir müşteri hizmetlerini arıyorum !!! meşgule almışlar, hatlarını kapatmışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurbeyy13 -- 24 Temmuz 2009; 20:40:31 >

• geç vodafona dostum
    aveayla ügraşılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

geç vodafona dostum
    aveayla ügraşılmaz
    bu tesadüfmü herkezemi yapıyorlar ....Robinson_cruise nickli arkadaşta aynı dertten müzdarip
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

bu tesadüfmü herkezemi yapıyorlar ....Robinson_cruise nickli arkadaşta aynı dertten müzdarip

herkese yapıyorlar sanırım ayıp yaa bizi madur etmeye ne hakları var....

hem diyorlar SINIRSIZ hem de böyle SINIR koyuyorlar....

SINIRSIZ anlayışları demek 5 saat....

• quote:

Orijinalden alıntı: gurbeyy13

quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

herkese yapıyorlar sanırım ayıp yaa bizi madur etmeye ne hakları var....

hem diyorlar SINIRSIZ hem de böyle SINIR koyuyorlar....

SINIRSIZ anlayışları demek 5 saat....

Alıntıları Göster
    Avea Türk Telekomun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Z-Gear

Avea Türk Telekomun...

Alıntıları Göster
    quote:

ayda 150 Saat...!!!

Ben 7 ayda 90 Saat'e yakın kullandım

7 ayda 1050 saat etmiyomu? sen geçmemişsinki sınırı zaten. 7 ayda 1 aylık sınırı bile geçmemişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-Gear

Avea Türk Telekomun...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar aynı mesaj az önce bana da geldi. Ben müşteri hizmetlerine ulaşmayı başardım ve bunun tüm her yöne sınırsız abonelerine gönderilen bir BİLGİLENDİRME!!! mesajı olduğunu öğrendim.

Uygun bir dil ve biraz da yüksek bir ses tonu ile böyle bir zamanda bir gsm operatörü olarak yapılabilecek en büyük hatalardan birini yaptıklarını kendilerine hatırlattım. Yarın ben hattımı Turkcell'e taşıyorum. Aynı tarifeyi kullanan diğer arkadaşlarıma da aynı mesaj gelmiş. Toplu olarak Turkcell'in 45 liralık (Her yöne 1500 dk) tarifesine geçiyoruz. Sizleri de müşteri hizmetlerini aramaya, haklı tepkinizi göstermeye ve hattınızı taşımaya davet ediyorum. Selametle...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: simplycity

Arkadaşlar aynı mesaj az önce bana da geldi. Ben müşteri hizmetlerine ulaşmayı başardım ve bunun tüm her yöne sınırsız abonelerine gönderilen bir BİLGİLENDİRME!!! mesajı olduğunu öğrendim.

Uygun bir dil ve biraz da yüksek bir ses tonu ile böyle bir zamanda bir gsm operatörü olarak yapılabilecek en büyük hatalardan birini yaptıklarını kendilerine hatırlattım. Yarın ben hattımı Turkcell'e taşıyorum. Aynı tarifeyi kullanan diğer arkadaşlarıma da aynı mesaj gelmiş. Toplu olarak Turkcell'in 45 liralık (Her yöne 1500 dk) tarifesine geçiyoruz. Sizleri de müşteri hizmetlerini aramaya, haklı tepkinizi göstermeye ve hattınızı taşımaya davet ediyorum. Selametle...

Alıntıları Göster
    Tabiki haklısınız SINIRSIZ deyip sınır getirmek aptallık olur , sizde başka operatöre geçin onlar düşünsünler.

Bu arada 9.000 dk yetmiyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Tabiki haklısınız SINIRSIZ deyip sınır getirmek aptallık olur , sizde başka operatöre geçin onlar düşünsünler.

9.000 dakika yetmiyor mu derken neyi kastettiğinizi anlayamadım. Bizim tarifemiz 10.000 dk sınırlıydı ama bu ucube mesaj bu tarifenin tüm abonelerine gönderildi. Ben ayda en fazla 1000-1500 dakika görüşüyorum. Avea'nın tarihinde yaptığı en büyük hatalardan birisi bence bu mesaj. Çok abone kaybedecekler.
  • quote:

Alıntıları Göster
    yıllardır boşuna bağırmıyoruz VODAFON

• quote:

iş için kullanıyorum
  • quote:

quote:

iş için kullanıyorum

Alıntıları Göster
    bir günde 5 saatten fazla telefonla konuşma ihtiyacımı duyuyorsunuz acaba ?

zaten bi kaç yıla kanser olursunuz yetmiyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: kendinibil

quote:

9.000 dakika yetmiyor mu derken neyi kastettiğinizi anlayamadım. Bizim tarifemiz 10.000 dk sınırlıydı ama bu ucube mesaj bu tarifenin tüm abonelerine gönderildi. Ben ayda en fazla 1000-1500 dakika görüşüyorum. Avea'nın tarihinde yaptığı en büyük hatalardan birisi bence bu mesaj. Çok abone kaybedecekler.

O kadar konuşmuyorsanız ve memnunsanız sizin düşünmenize gerek yok o zaman 9.000dk yı aşanlar düşünsünler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

iş için kullanıyorum, bluetooth'la ve bazen de handsfree ile...

yine de kanser olur muyum acaba Doktor bey?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

iş için kullanıyorum, bluetooth'la ve bazen de handsfree ile...

yine de kanser olur muyum acaba Doktor bey?

Alıntıları Göster
    vodafone'a geçin arkadaşlar
    ayda 50 tl tüm vergiler dahil
    vodafone ile sınırsız + sabit hatlarla sınırsız+diğer op. ile 750 dakika konuşma

• quote:

quote:

quote:

O kadar konuşmuyorsanız ve memnunsanız sizin düşünmenize gerek yok o zaman 9.000dk yı aşanlar düşünsünler.

Aylık 1000-1500 dk'lık bir görüşme için Avea'ya verdiğimiz 70 küsür lira zaten fazlaydı. Yani ben memnun değildim. Turkcell'e geçmeyi düşünüyordum. Aveanın bu hatası da işin tuzu biberi oldu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aylık 1000-1500 dk'lık bir görüşme için Avea'ya verdiğimiz 70 küsür lira zaten fazlaydı. Yani ben memnun değildim. Turkcell'e geçmeyi düşünüyordum. Aveanın bu hatası da işin tuzu biberi oldu.

Alıntıları Göster
    her zaman büyük şirketlerin kullanıcılarına yaptığı kazıklardan biri

• quote:

Orijinalden alıntı: Udur

her zaman büyük şirketlerin kullanıcılarına yaptığı kazıklardan biri

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_33269007/tm.htm

Aman arkadaşlar haklı kullanıcılar olarak taviz vermeyin ulaşamıyorum halen müşteri hizmetlerine ulaşsam çok güzel şeyler edeceğim ayrıca hattımı vadafone almayı bile düşünüyorum terbiyesiz herifler böyle saçma şeymi olur emin olun arkadaşlar günde 40 dk konuşmuyorum gün oluyor 10 dk bile olmuyor konuşmam sevmem zaten ceple fazla konuşmayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 24 Temmuz 2009; 21:42:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

http://forum.donanimhaber.com/m_33269007/tm.htm

Aman arkadaşlar haklı kullanıcılar olarak taviz vermeyin ulaşamıyorum halen müşteri hizmetlerine ulaşsam çok güzel şeyler edeceğim ayrıca hattımı vadafone almayı bile düşünüyorum terbiyesiz herifler böyle saçma şeymi olur emin olun arkadaşlar günde 40 dk konuşmuyorum gün oluyor 10 dk bile olmuyor konuşmam sevmem zaten ceple fazla konuşmayı...

Alıntıları Göster
    Siz nasıl bir firmasınız bu nasıl bir mesajdır neye danayarak neye istinaden bana böyle bir mesaj gönderiyorsunuz aba altından deynekmi gösteriyorsunuz bana arıyorum sözde müşteri hizmetlerinizi ulaşamıyorum da ""Tarife kullanımız makul seviye üstünde olup aynı kullanım devam ederse ek bedel talep etme ve hattınızı kapatma dahil haklarımızın saklı olduğunu hatırlatırız."" günde 1 saat bile konuşmuyorum aldığım mesaja bak nedir bunun açıklaması...

Az önce gönderdim müşteri hizmetlerine mesajı ama yanlarına bırakmam bunu ulaşsam bir yetkiliye daha da ağır konuşucam,

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Siz nasıl bir firmasınız bu nasıl bir mesajdır neye danayarak neye istinaden bana böyle bir mesaj gönderiyorsunuz aba altından deynekmi gösteriyorsunuz bana arıyorum sözde müşteri hizmetlerinizi ulaşamıyorum da ""Tarife kullanımız makul seviye üstünde olup aynı kullanım devam ederse ek bedel talep etme ve hattınızı kapatma dahil haklarımızın saklı olduğunu hatırlatırız."" günde 1 saat bile konuşmuyorum aldığım mesaja bak nedir bunun açıklaması...

Az önce gönderdim müşteri hizmetlerine mesajı ama yanlarına bırakmam bunu ulaşsam bir yetkiliye daha da ağır konuşucam,

Alıntıları Göster
    TT un firması bu herşey beklenir..

çk ayıp (başka şeylerde denebilir)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.