Merhabalar, avea öğretmen hattından avea kontürlüye müşteri hizmetlerini arayarak geçebilirmiyiz. herhangi bir ücret talep edeceklermi yada son faturaya ek olarak ne yansıyacak? birde müşteri hizmetlerinde değişim varsa ne tür bilgiler istiyorlar( hat benim üstüme değil, hat sahibine bilgi vereyim). şimdiden teşekkürler.
Ben daha önce abimin telekom hattını kontörlüye cevirmiştim. Müşteri hizmetlerini aradım. İstediğim tarifeyi söyledim ve işlemi gerçekleştirdim. Bu işlem ücretsiz. Ayrıca bu işlem için herhangi bir ücret ödenmiyor. Ama son faturanızın ne kadar geleceğini bilemem
Ama şu olabilir hat kapanana kadar ki kullanımızı ve devlete iletilecek ücretler son faturanıza yansır.
dayımın öğretmen hattını kullanıyordum müşteri hizmetlerini aradım dayımın bilgileriyle kontörlüye çevirdim herhangi bir ücret almadılar bide 100 her yöne kontör hediye ettiler...
avea işlem merkezini hat sahibinin araması gerekiyor, bazı özel sorular soruluyor siz bunları biliyorsanız o kişi gibi davranabilirsiniz, ancak yanlış hatırlamıyorsam bunun karşılığında 6 tl işlem ücreti alıyorlar bu son faturana yansıyor, ancak 6 tl karşılığıda 100 kontör hediye ettiklerinden aslında işlem ücreti alınmıyor gibi düşünebilirisin
bende öyle davrandım zaten :) birde ben 2 defa felan sordum emin olmak için işlem yaptırmadan önce, hayır herhangi bir ücret yok dedi müşteri temsilcisi ve 100 kontör hediye verecez dedi. son faturam 14-15 civarı geldi normaldede böyleydi zaten..
ama aveada istikrar olmadığı için bu 100 kontörü hediye olarakta verebilir ücretinide yansıtabilir yada hediye vermez az bir ücret alır belli olmaz ben kontörlü yaptırmadan öncede herkes karışık birşeyler söylemişti bu konuda ama el mahkum değiştirip görmek lazım :)
hiçte bile avea istikrarsızlık konusunda gayet "istikrarlıdır"
arkadaşlar çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için. herhalde istenenen şeyler doğum tarihi ve yeri bide en fazla anne kızlık soyadı falandır sanırım. olmazsa arkadaştan bilgileri alıp ben arayayım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme