Bildirim
Avea paket yapamama sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Avea da hattinizin aktif olabilmesi icin 10 sn de olsa ucretli cagri yapmaniz gerekiyor,
yukleme yapmadan hediye 5 TL niz den arama yapabilirsiniz,
Arama yapmadan once 9333 den hediye ve TL bilginizi sorgulayabilirsiniz, -
aynı sorun bende de oldu hat açıldı arama yaptım 20 tl yükledim 1991 e tc kımlık no yazıp gönderdim 'Değerli müşretimiz, paketi satin alabilmek için öncelikle ücretli bir çağrı yapmalı ya da SMS göndermelisiniz' şeklide msj geldi ben ücretli aramada yaptım sms te attım hala kayıt olamadım numaramı aweaya tasımakla hata mı yaptım diye sormadan edemıyorum kendıme -
Sırf o tarife için avea'ya geçip sonra da avea ile tanıştığına bin bir pişman olmak BERBAT bir durum.
Giden çiçeği burnunda yeni AVEA TL'lerimize mi yansaam, onca zaman operatörle konuşma çabalarına mı yansaaamm...
AVEA SENLE HİÇ TANIŞMAMALIYDIM!!! -
Lanet olsun ya aynı durumdayım şu an. Türkçe karakter yok mesajda gönderdiği. Ne saçma birşey böyle. 10 saniye arama yapınca mı oluyor yani? -
quote:
Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi
Lanet olsun ya aynı durumdayım şu an. Türkçe karakter yok mesajda gönderdiği. Ne saçma birşey böyle. 10 saniye arama yapınca mı oluyor yani?
Hattı aly0sun bi 10sn k0nuşup veya 1 mesaj atıp hattın trafiqini açmakmı zoruna gidiyoda lanet okuyosun? Türkçe karakteride bî zahmet telinden aç .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nino4u -- 22 Şubat 2012; 22:05:35 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 555 555 15 00
- hattımı taşıdım eski fatura nasıl öderim türk telekom
- hattımı taşıdım eski fatura nasıl öderim
- lte aramaları kapatıldı ne demek
- 9520 mesaj gitmiyor
- turkcell abone sayısı
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- vowifi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X