Şimdi Ara

avea patlıcan 150 kontor yukle 3 saat bedava (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
37.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben avea öğrenvi kontürlü hat kullanıyorum, PATLICAN üyelik e geçmemde sorun olur mu? üyelikle kaybedeceğim bir durum var mı? dikkat etmem gereken bir durum?
  • YOK BÖLE BİŞEY

SÜPER

• quote:

Orjinalden alıntı: veziroglu

turkcelli taklit beee

Böyle taklite can kurban

Resmen show yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

ohhh be 14 haziranı bekliyom hem bahar kampanyasından 100 kontor hediye hemde 180 dakika gelecek ohh be ....

Nasıl yani. Hele bi açıver şunu bi.

geçen bahar kampanyasına kayıt olmuştum 6 ay boyunca her ay ilk 100 ve üzeri kontor yüklememe 100 hediye kontor geliyor o yuzden 1 ayın dolmasını bekliyom 14 haziranı
  • quote:

Orjinalden alıntı: serefbey d1
    * Faturasız hatlarda, şebeke için hediye 180 dakika, üye olduktan sonra otomatik olarak yüklenecek ve kullanılmayan dakikalar 30 gün sonra silinecektir.

burda diyo üye olduktan sonra yüklenecektir diye nereye üye olacaz ben zaten patlıcana üyeim eski patlıcan üyeleri yararlanamıyormu bu kampanyadan .....burası ince bi ayrıntıya giriyor
  • uye olunca gencbilgi mi bişeye uye yapıp kontor gidiyordu onu nasıl iptal ettiriyorduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilbar

uye olunca gencbilgi mi bişeye uye yapıp kontor gidiyordu onu nasıl iptal ettiriyorduk

böyle bişeyden haberim yoktu bende yeni üye oldum varmı yardım edebilcek biri zatn 3-5 kontoröm var şuan onlarda gitmesin
  • 100 yükleseydik bari 22 lira çok para bu günde
  • helal olsun aveaya bende kontür yükleyecektim süper oldu bu olay.şimdi aveaya 150 kontür yüklesem 100 kontür başka kampanyadan gelecek 180 dk bedava konuşma gelecek.gelecekte gelecek yakında avea siz konuşun biz size para vereceğiz diyecek yaw
  • O zaman ben şöyle yapıyorum abicim. bu ay 250 kontör alıyorum. Patlıcan'dan bi 180 dakika geliyor (İnşallah saniye bazlıdır) 150 SMS alıyorum. + olarak birde 5000 yapıştırdım mı Alllaaaaaaah. Deyme keyfime.
  • quote:

O zaman ben şöyle yapıyorum abicim. bu ay 250 kontör alıyorum. Patlıcan'dan bi 180 dakika geliyor (İnşallah saniye bazlıdır) 150 SMS alıyorum. + olarak birde 5000 yapıştırdım mı Alllaaaaaaah. Deyme keyfime.

Usta bu kadar meşaşı kime ation yaa seçimlerde adaymısın yoksa kendime kitlemi oluşturmaa çalışion?

Bu kampamyada avea ya yakışmış,miss beee

• avea mobil öğrenci üyesi olupta aynı anda PATLICAN üyesi var mı? dikkat etmemiz gereken bir nokta / kaybedeceğimiz bir kampanya var mı?

üyelik nasıl oluyor. tşk ler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bukalemun

avea mobil öğrenci üyesi olupta aynı anda PATLICAN üyesi var mı? dikkat etmemiz gereken bir nokta / kaybedeceğimiz bir kampanya var mı?

üyelik nasıl oluyor. tşk ler.

http://patlican.ekolay.net/uyeol.asp tıkla takip et
  • avea mobil öğrenci haklarım ( 250 kontür yükle 150 sms kazan ve 10 dk sı 2 kontür her yöne 1 dk 2 kontür hkk. ) sabit kalıyor mu? PATLICAN üyeliğimi aynı anda kullanabiliyormusum ? tşk ler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bukalemun

avea mobil öğrenci haklarım ( 250 kontür yükle 150 sms kazan ve 10 dk sı 2 kontür her yöne 1 dk 2 kontür hkk. ) sabit kalıyor mu? PATLICAN üyeliğimi aynı anda kullanabiliyormusum ? tşk ler.

Valla kardeş ara 500 ü ne kadar absürd sorun varsa sor,hiç çekinme mecbur söliceklerdir sana.Ben bilsem söylerim,söylemessem adam diilim,ama valla billa bilmiyom.Sen eyisimi 500 e sor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo_1

quote:

O zaman ben şöyle yapıyorum abicim. bu ay 250 kontör alıyorum. Patlıcan'dan bi 180 dakika geliyor (İnşallah saniye bazlıdır) 150 SMS alıyorum. + olarak birde 5000 yapıştırdım mı Alllaaaaaaah. Deyme keyfime.

Usta bu kadar meşaşı kime ation yaa seçimlerde adaymısın yoksa kendime kitlemi oluşturmaa çalışion?

Hacu insanın sevgilisi olunca. Hazır sınavda gelmiş geçiyo. Sabahtan akşama kadar mesaj mesaj. Yazın genelde direksiyon başında olacam mesaja bakamayacam. Ara ara ara.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Neo_1

quote:

Hacu insanın sevgilisi olunca. Hazır sınavda gelmiş geçiyo. Sabahtan akşama kadar mesaj mesaj. Yazın genelde direksiyon başında olacam mesaja bakamayacam. Ara ara ara.

hattım kampuscell. son 6 günde 6020 adet mesaj gönderdim. rekor bende galiba

• woww superr Oldu bu yaa.
  • 6020 maşeş mı oohhaaa-nneessss bu ne beaaabuna dayancak tel varmı ki piyasada?
  • arkadas yukledi 150 kontor 3 sa gelmemiş musteri hizlerini aradı biz sizi tekrar ararız hatayı duzeltip gibi bişeyler demişler ama hala aramadılar 4 bes gün oldu baska bu durumda olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.