Şimdi Ara

avea patlıcan 150 kontor yukle 3 saat bedava (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
37.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bico

Avea'nın patlican sitesine yeni mi üye oldunuz yoksa Eski patlican sitesi üyesimisiniz..?

Neden geç geldi tam olarak..

yeni üye olmuştum yani 2 hafta kadar oluyor sanırım sonra 250 kontör yükleyip bedava dakikaları beklemeye başladım.. daha sonra forumda yazılanları okudum ve bazı kişilere dakikaların gelmediğini ya da geç geldiğini gördüm.. acele etmedim biraz daha bekleyeyim dedim ama 5. günde de gelmeyince müş. hiz. aradım patlican üyeliğiniz var gözüküyor dediler, konuyla ilgili dosya oluşturdular ve ertesi gün dakikalar hattıma yüklendi
  • böyle sorunlarda tek çözüm müşteri hizmetleri
  • bugün bende 150 kontür yükledim.3 tane arka arkaya msj geldi.
    ilk mesaj 10 dk sı 2 kontüre ve diğer gsmlerle dk sı 2 kontüre konuşabileceğimi sölüyordu.
    ikinci mesajda hediye 100 kontürün hattıma yüklendiğini söylüyordu.
    üçüncü mesajda patlıcan genci olarak hattıma 180 dk yüklendiğini yazıyordu.
    e daha nolsun çok yaşa avea

edit:bu arada bi önceki sayfada bahsettiğim arkadaşımından haksız aldıkları 40 kontürü geri vermişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 13 Haziran 2008; 21:50:37 >
  • bugunde gelmedi bende biraz önce avea sitesinden müşteri hizmetlerine yolladım neden gelmedi diye.Cevap gelmezse kökten çözüm için yarın tel ile arayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2
    bugün bende 150 kontür yükledim.3 tane arka arkaya msj geldi.
    ilk mesaj 10 dk sı 2 kontüre ve diğer gsmlerle dk sı 2 kontüre konuşabileceğimi sölüyordu.
    ikinci mesajda hediye 100 kontürün hattıma yüklendiğini söylüyordu.
    üçüncü mesajda patlıcan genci olarak hattıma 180 dk yüklendiğini yazıyordu.
    e daha nolsun çok yaşa avea

edit:bu arada bi önceki sayfada bahsettiğim arkadaşımından haksız aldıkları 40 kontürü geri vermişler

sınavdan sonrada aynı msjlar banada gelecek 150 kontor yükleyince
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

bugunde gelmedi bende biraz önce avea sitesinden müşteri hizmetlerine yolladım neden gelmedi diye.Cevap gelmezse kökten çözüm için yarın tel ile arayacağım

cevap geldi

Değerli Müşterimiz;
    Zaman ayırarak bize yazdığınız için teşekkür ederiz.
    Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Avea için, değerli müşterilerimizden gelen her türlü öneri ve eleştiri büyük önem taşımaktadır.
    Daha detaylı bilgi ve tüm sorularınız için, anında görüşmek üzere 7 gün 24 saat, Avea hatlı cep telefonunuzdan 500’ü, sabit hatlardan ise 444 1 500’ü tuşlayarak Müşteri Hizmetleri’mize ulaşabilirsiniz.
    Saygılarımızla;
    AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş.
    Müşteri Hizmetleri
    Lütfen bu maile "yanitla - reply" yolu ile cevap dönmeyiniz.

yani maille tınlamadılar, iş başa düştü yarın müşteri hizmetlerini arayacağım

• quote:

quote:

bugunde gelmedi bende biraz önce avea sitesinden müşteri hizmetlerine yolladım neden gelmedi diye.Cevap gelmezse kökten çözüm için yarın tel ile arayacağım

cevap geldi

Değerli Müşterimiz;
    Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Avea için, değerli müşterilerimizden gelen her türlü öneri ve eleştiri büyük önem taşımaktadır.
    Daha detaylı bilgi ve tüm sorularınız için, anında görüşmek üzere 7 gün 24 saat, Avea hatlı cep telefonunuzdan 500’ü, sabit hatlardan ise 444 1 500’ü tuşlayarak Müşteri Hizmetleri’mize ulaşabilirsiniz.
    Saygılarımızla;
    Müşteri Hizmetleri

mail yoluyla hep bu tarz cevaplar geliyor bende vodafone hat almadan önce bir kaç soru sormuştum mail ile sizi en yakın vodafone shop a bekleriz diye döndüler

• quote:

Değerli Müşterimiz;
    Saygılarımızla;
    Müşteri Hizmetleri

her zamanki maili yollamışlar bence şuan arasanda olr neden yarını bekleyeceksin ki?7/24 çalışıyolar zaten fazla arayan yoktur canları sıkılıyordur bu saatte kayır olştururlar ertsi gün dönerler sana

• aradım bugun kayıt aldılar sms le haber vericez dediler.
  • az önce zamanı geldik artık gireyim şu patlıcana dedim şifreyi girdim birde ne göreyim: Bu hat, müşteri talebiyle web işlemlerine kapatılmıştır. Yeniden açılması talep ediliyorsa abone (tüzel kişi ise yetkili) tarafından 500'ü arayabilirsiniz. ben böle bi talepde bulunmadığım için 4441500 ü arayım dedim 6-7 dakika hatta bekledim açan müşteri temsilcisi olmadı nasıl işbuiş anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tagan88

az önce zamanı geldik artık gireyim şu patlıcana dedim şifreyi girdim birde ne göreyim: Bu hat, müşteri talebiyle web işlemlerine kapatılmıştır. Yeniden açılması talep ediliyorsa abone (tüzel kişi ise yetkili) tarafından 500'ü arayabilirsiniz. ben böle bi talepde bulunmadığım için 4441500 ü arayım dedim 6-7 dakika hatta bekledim açan müşteri temsilcisi olmadı nasıl işbuiş anlamadım

o an için sistemde bir sorun olabilir.kendi kendine nasıl kapatmışlar

• 4441500 yada telden 500 ara açılınca 0 a bas direk müşteri temsilcisine bağlanacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

4441500 yada telden 500 ara açılınca 0 a bas direk müşteri temsilcisine bağlanacaksın

hep geç öğreniyorum herşeyi
    teşekkürler bilgi için
  • Nasıl hemen gelmez..
    Bana yüklediğim gibi hediye dakikalarım geldi.Ama ben çok önceden beri patlıcan üyesiydim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

Nasıl hemen gelmez..
    Bana yüklediğim gibi hediye dakikalarım geldi.Ama ben çok önceden beri patlıcan üyesiydim.

çok önceden beri patlıcan üyesi olman farketmez
    kontör kartıyla yüklemediğin zam bazen sorun olyo
    geç yüklendi diye msj gelme falan sonuçta patlıcan üyesi herkese gelecek yani
  • şimdi ben mobilöğrenciyim. patlıcana üye olsam 150 kontör yüklesem 500/5000sms den faydalanabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stilll

şimdi ben mobilöğrenciyim. patlıcana üye olsam 150 kontör yüklesem 500/5000sms den faydalanabilir miyim?

sms le patlıcanın alakası yok sms üye olmak için hattında 40 kontor olması yetrli (hediye olmayacak) bunun içinde 50 kontor yüklemen yeterli olacak
    patlıca üyeyim diyorsan 150 kontor yüklersen 180 bedava dakika gelir sana
  • Ben patlican'a üye olmadan (sanırım) 150 kontör yükledim biraz önce. Bu konuyu görüp üye olayım dedim. Üyelik için numaramı girdiğimde patlıcan sitesinde bu numara zaten kayıtlı dedi ve şifrenizi kaybettiyseniz bilmemkaça sms atın dedi attım şifrem geldi. Şimdi ben üyemiydim yani patlıcan'a ? Ama 180 dakika ücretsiz hakkım daha gelmedi? Kafam karıştı yardım lütfeeennn !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Ben patlican'a üye olmadan (sanırım) 150 kontör yükledim biraz önce. Bu konuyu görüp üye olayım dedim. Üyelik için numaramı girdiğimde patlıcan sitesinde bu numara zaten kayıtlı dedi ve şifrenizi kaybettiyseniz bilmemkaça sms atın dedi attım şifrem geldi. Şimdi ben üyemiydim yani patlıcan'a ? Ama 180 dakika ücretsiz hakkım daha gelmedi? Kafam karıştı yardım lütfeeennn !

ara müşteri hizmetlerini hattına yüklesinler patlıcana üye isen kontor yüklemeden önce
    4441500 veya telden 500 ara sonra 0 a bas temsilciye bağlanacaksın durumu iletirsin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.