Şimdi Ara

avea patlıcan 150 kontor yukle 3 saat bedava (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
37.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta içinde geri dönmeleri lazım olmadı tekrar arayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 7 Haziran 2008; 14:16:21 >
  • süperrrrrr
  • bende şuan 250 kontor yukledim ve beklemedeyim umarım çabuk gelir 180 dakikam
  • Kampanyanın kalıcı olması güzel.

Şuan 150 kontör yüklücem, patlıcana dün üye oldum.

Turkcell kampuscell de cazip ama sırf daha önceki yediğim kazıklar yüzünden Turkcelle geçmiyodum. Ama son zamanlarda Turkcell geçicide olsa bi çok kampanya çıkardı ve aklıma bu takılmaya başlamışken avea böyle kampanya yapması çok iyi oldu.

150 kontörü yüklücem avea işini biliyor

Edit:

180 dakika hediye kontör geldi. İlk aramadan itibaren belli oluyo başka türlü bilgilendirme sms si gelmiyo arkadaşlar.

İlk herhangi bi aramadan sonra 9333 ü arayın orda kalan hediye süresini söylüyor.

Teşekkürler avea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODY -- 9 Haziran 2008; 22:13:01 >

• arkadaşın geçen gün 150 kontür yüklemiş patlıcana üye olmasına rağmen hediye süre gelmemiş.üstüne üstlük 10 dk 2 kontürde gelmemiş.arkadaşıyla konuşmuş 40 kontürü gitmiş.müşteri hizmetlerini defalarda aramasına rağmen kontür daha geri gelmemiş.bu kampanyada 180 dk hediye verilince 10 dksı 2 kontür iptal falan olmuyor değilmi yükleyenlerden biri cevap verebilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

arkadaşın geçen gün 150 kontür yüklemiş patlıcana üye olmasına rağmen hediye süre gelmemiş.üstüne üstlük 10 dk 2 kontürde gelmemiş.arkadaşıyla konuşmuş 40 kontürü gitmiş.müşteri hizmetlerini defalarda aramasına rağmen kontür daha geri gelmemiş.bu kampanyada 180 dk hediye verilince 10 dksı 2 kontür iptal falan olmuyor değilmi yükleyenlerden biri cevap verebilirmi?

banada kontor yükleyince yüklendi ve 10 dak 2 kontor kousabilrsiniz diye msj gelmedi ama ben konusuyordum mşteri hizmetlerini sorduğumda 150 kontor yükleyince direk konuşmaya başlayabilrsiniz denildi bana
    patlıcan a üye ise gelmesi lazım tekrar avea merkez arayıp konu ne durumda öğrenin yada 1 hafta içinde cvp veya kontor dönüşü yapılır

• quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

arkadaşın geçen gün 150 kontür yüklemiş patlıcana üye olmasına rağmen hediye süre gelmemiş.üstüne üstlük 10 dk 2 kontürde gelmemiş.arkadaşıyla konuşmuş 40 kontürü gitmiş.müşteri hizmetlerini defalarda aramasına rağmen kontür daha geri gelmemiş.bu kampanyada 180 dk hediye verilince 10 dksı 2 kontür iptal falan olmuyor değilmi yükleyenlerden biri cevap verebilirmi?

banada kontor yükleyince yüklendi ve 10 dak 2 kontor kousabilrsiniz diye msj gelmedi ama ben konusuyordum mşteri hizmetlerini sorduğumda 150 kontor yükleyince direk konuşmaya başlayabilrsiniz denildi bana
    patlıcan a üye ise gelmesi lazım tekrar avea merkez arayıp konu ne durumda öğrenin yada 1 hafta içinde cvp veya kontor dönüşü yapılır

Ufak bi bilgi veriyim.

Patlıcana üyelik dedikleri numaranızla ve şifrenizle giriş yapma değil. Girin bilgilerinizi güncelleyin o zaman veriyor dakikaları ben bunun kurbanı oldum ve şikayet ettim. Sitede hiç bir açıklama yapmadıkları açık ve net şekilde görülüyor. Üye olanlara diyor ama giriş yapabilen herkes üyedir. Bu foruma ben giriş yapabiliyorsam üyeyim demektir mesela. Ama AVEA 180 dakikayı vermemek için direiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

Ufak bi bilgi veriyim.

Patlıcana üyelik dedikleri numaranızla ve şifrenizle giriş yapma değil. Girin bilgilerinizi güncelleyin o zaman veriyor dakikaları ben bunun kurbanı oldum ve şikayet ettim. Sitede hiç bir açıklama yapmadıkları açık ve net şekilde görülüyor. Üye olanlara diyor ama giriş yapabilen herkes üyedir. Bu foruma ben giriş yapabiliyorsam üyeyim demektir mesela. Ama AVEA 180 dakikayı vermemek için direiyor.

ben üye oldum bilgilerimi de güncellemiştim sonra 250 kontor yukledim 4 gün oldu hala gelmedi bedava dakikalar şimdi arıyorum müş. hiz. bakalım ne dicekler

• quote:

Orjinalden alıntı: özH@N

ben üye oldum bilgilerimi de güncellemiştim sonra 250 kontor yukledim 4 gün oldu hala gelmedi bedava dakikalar şimdi arıyorum müş. hiz. bakalım ne dicekler

Sallayacaklardır. Yılmadan devam.
  • quote:

quote:

aynen öyle dosya oluşturdular sorun çözülünce bana döneceklermiş

• quote:

quote:

quote:

aynen öyle dosya oluşturdular sorun çözülünce bana döneceklermiş

bana da dün dosya oluşturdular şerefsizler bişey yapacaksan adam gibi yap yada çık delikanlı gibi detayıyla anlat! ulan şerefsiz ben patlicana üyeyim işte daha ötesimi var! kontörümüde yükledim ama hala bedava dakika falan yok!

• quote:

yani öyle ama örnek misal annem sadece üye siteye giriş falanda yapmıyor geçen 150 kontor yükledim 180 dak hemen geldi
    belki kontor kartı ile kredi kartı ile yükleyinca bişi fark oluyodur
  • ya normal mobil öğrenciler de faydalanabiliyormu?
    eğer öyleyse hakketten
    OH BEEE.:!
  • quote:

+1

Aynısı geldi başıma.

Bir işi de düzgün yap Avea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufo -- 10 Haziran 2008; 19:15:23 >

• şu müşteri hizmetleri bi geri dönsün bakalım da bize ne sonuç çıkacak ona göre bizde olmadı dediğiniz gibi kayıt oluruz bi sonraki yüklemede alırız inşallah bedava dakikaları
  • az önce bedava dakikalarımın yüklendiğini belirten bir sms aldım avea dan hemen 9333 ü aradım ve dakikalarım gelmiş arkadaşlar
  • bende bugün almıştım kontör ama yüklemedim.Yarın yükleyeyim bari
  • bende sabah yükledim ama bu zamanada kadar hala gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

bende sabah yükledim ama bu zamanada kadar hala gelmedi

biraz geç geliyor bana 6. günde anca geldi o da müşteri hizmetlerini arayıp gelmedi diye serzenişte bulunduktan sonra
  • Avea'nın patlican sitesine yeni mi üye oldunuz yoksa Eski patlican sitesi üyesimisiniz..?

Neden geç geldi tam olarak..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.