Şimdi Ara

avea patlıcan 150 kontor yukle 3 saat bedava (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
37.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dyq!
    100 kontor kaznmak için hngi kampanyaya uye olmamaz gerekio Aydınlatırsanız sevinirm.

o kampanya bitti galiba bahar kampanyasıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dyq!

100 kontor kaznmak için hngi kampanyaya uye olmamaz gerekio Aydınlatırsanız sevinirm.

hediye kontür için herhangi bir yere üye olmak gerekmiyor.avea kafasına göre bazı abonelere böyle bir kampanya yaptı.bende ondan yararlanmıştım.ordan geldi.
  • @hepsi1lesme16, @karizma2 teşekkurler..
  • çok iyi olmş
  • Arkadaslar şimdi nasil üye olcaz buna. 2 site yöntemi var bide mesajla sanırım. hangisini yaparsam kesinlikle 180 dk hediye geliyo?
  • 4362 msj yollayarak kayıt ol daha garanti
  • Tekrar saol dostum. Her yerde yardımcı oluyosun
    quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

4362 msj yollayarak kayıt ol daha garanti
  • durmak yok kampanlara devam avea
  • avea alternatifsiz 1 numara.
  • kalıcı olması super olmus
  • bu patlicanin faturalı hatlara bir güzelliği yok mu?
  • Arkadaslar patlıcanın şifreleme sistemini çözdüm. Biri bana ismini söylesin patlican şifresini söyliyim
  • geçen yıl avea mobil öğrenci hatlarımın hepsini patlicana üye yapmıştım. hatlarımdan birisini uzun süredir kullanmıyorum (5 ay dır kontör yüklemiyorum)
    şimdi kontör yüklemiş olsam yinede patlicandan 180 dakikayı alabilirmiyim acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Old_Town

geçen yıl avea mobil öğrenci hatlarımın hepsini patlicana üye yapmıştım. hatlarımdan birisini uzun süredir kullanmıyorum (5 ay dır kontör yüklemiyorum)
    şimdi kontör yüklemiş olsam yinede patlicandan 180 dakikayı alabilirmiyim acaba

aynen alırsın sonuçta patlıcan a üye hattını aç belki sana özel kampanyadan hediye kontör falanda verirler

diğer yerede aynı cvbı vermiştim
  • avea süper bir 150 kontöre dünyanın avantajı var
  • 150 kontör almanın zamanı geldi
  • Ben baldırcana üyeyim, yükledim gelmedi 180 dakika, arayıp sorduğumda, baldırcana üye olmak yetmiyormuş, bilmem ne klübünede üye olmak gerekiyormuş
  • ben 150 kontör ü yüklediğimde patlıcana üye değildim ancak üye olmak gerekiyormuş bunu da sonradan öğrendim kontör yükledikten sonra üye oldum 3 saat bedevam geldiolmaz dedim ama geldi bende hayret ettim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: airforces

ben 150 kontör ü yüklediğimde patlıcana üye değildim ancak üye olmak gerekiyormuş bunu da sonradan öğrendim kontör yükledikten sonra üye oldum 3 saat bedevam geldiolmaz dedim ama geldi bende hayret ettim:)

ilk sen deilsin merak etme gelenlerde var senin gibi sonradan üye olup
  • avea süper ya bir 150 kontör yükledim 100 kontör hediye geldi 3 saat tüm avealılarla bedava geldi bir de sms aldım 500 adet müthiş valla bir de şebekesi dolmasa aradfa bir daha süper olacakta işte baz istasyonu lazım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.