hediye kontür için herhangi bir yere üye olmak gerekmiyor.avea kafasına göre bazı abonelere böyle bir kampanya yaptı.bende ondan yararlanmıştım.ordan geldi.
@hepsi1lesme16, @karizma2 teşekkurler..
çok iyi olmş
Arkadaslar şimdi nasil üye olcaz buna. 2 site yöntemi var bide mesajla sanırım. hangisini yaparsam kesinlikle 180 dk hediye geliyo?
4362 msj yollayarak kayıt ol daha garanti
Tekrar saol dostum. Her yerde yardımcı oluyosun
quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
4362 msj yollayarak kayıt ol daha garanti
durmak yok kampanlara devam avea
avea alternatifsiz 1 numara.
kalıcı olması super olmus
bu patlicanin faturalı hatlara bir güzelliği yok mu?
Arkadaslar patlıcanın şifreleme sistemini çözdüm. Biri bana ismini söylesin patlican şifresini söyliyim
geçen yıl avea mobil öğrenci hatlarımın hepsini patlicana üye yapmıştım. hatlarımdan birisini uzun süredir kullanmıyorum (5 ay dır kontör yüklemiyorum) şimdi kontör yüklemiş olsam yinede patlicandan 180 dakikayı alabilirmiyim acaba
quote:
Orjinalden alıntı: Old_Town
geçen yıl avea mobil öğrenci hatlarımın hepsini patlicana üye yapmıştım. hatlarımdan birisini uzun süredir kullanmıyorum (5 ay dır kontör yüklemiyorum) şimdi kontör yüklemiş olsam yinede patlicandan 180 dakikayı alabilirmiyim acaba
aynen alırsın sonuçta patlıcan a üye hattını aç belki sana özel kampanyadan hediye kontör falanda verirler
diğer yerede aynı cvbı vermiştim
avea süper bir 150 kontöre dünyanın avantajı var
150 kontör almanın zamanı geldi
Ben baldırcana üyeyim, yükledim gelmedi 180 dakika, arayıp sorduğumda, baldırcana üye olmak yetmiyormuş, bilmem ne klübünede üye olmak gerekiyormuş
ben 150 kontör ü yüklediğimde patlıcana üye değildim ancak üye olmak gerekiyormuş bunu da sonradan öğrendim kontör yükledikten sonra üye oldum 3 saat bedevam geldiolmaz dedim ama geldi bende hayret ettim:)
quote:
Orjinalden alıntı: airforces
ben 150 kontör ü yüklediğimde patlıcana üye değildim ancak üye olmak gerekiyormuş bunu da sonradan öğrendim kontör yükledikten sonra üye oldum 3 saat bedevam geldiolmaz dedim ama geldi bende hayret ettim:)
ilk sen deilsin merak etme gelenlerde var senin gibi sonradan üye olup
avea süper ya bir 150 kontör yükledim 100 kontör hediye geldi 3 saat tüm avealılarla bedava geldi bir de sms aldım 500 adet müthiş valla bir de şebekesi dolmasa aradfa bir daha süper olacakta işte baz istasyonu lazım